Hotellit Narvik

Hotellit Narvik – Löydä parhaat hotellit

Narvik on lumoava matkakohde Pohjois-Norjassa, tunnettu upeista vuoristomaisemistaan, aktiivisesta ulkoilumahdollisuuksistaan ja historiallisesta merkityksestään satamakaupunkina. Kauniiden vuonomaisten maisemien ympäröimä Narvik tarjoaa vierailijoilleen luontoelämyksiä, kulttuuria ja talviurheilua.

hotellit Narvik

Hotellit Narvik – Lue lisätietoa matkailukohteista sivustoltamme

Narvik sijaitsee Norjan rannikolla, upeiden vuonomaisten maisemien keskellä, ja tarjoaa vierailijoilleen monipuolisia mahdollisuuksia nauttia Norjan kauniista luonnosta ja rikkaasta historiasta. Kaupungilla on erityinen merkitys toisessa maailmansodassa, ja vieraat voivat tutustua sota-ajan muistomerkkeihin ja museoihin, kuten Narvik Krigsmuseumiin.

Narvik on myös suosittu talviurheilukeskus, jossa voit nauttia laskettelusta, lumilautailusta ja muista talviaktiviteeteista Narvikfjelletin hiihtokeskuksessa. Kesäisin alue tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia vaellukseen, pyöräilyyn ja kalastukseen, ja keskiyön aurinko tekee vierailusta entistäkin ainutlaatuisemman.

Kaupungin ympäristössä voi ihailla upeita vuoristomaisemia ja kokea aitoa norjalaista luontoa. Narvikin vieressä kohoavat mahtavat vuoret ja maisemat tarjoavat unohtumattomia retkeily- ja valokuvausmahdollisuuksia. Narvik on myös osa maailman pohjoisinta rautatieverkostoa, ja voit kokea upeita junamatkoja kauniiden maisemien halki.

Kaupungissa on lukuisia ravintoloita ja kahviloita, joissa voit maistella paikallisia herkkuja ja nauttia norjalaisesta vieraanvaraisuudesta. Narvik tarjoaa yhdistelmän kulttuurisia elämyksiä, aktiivista ulkoilua ja upeita maisemia, jotka tekevät siitä houkuttelevan matkakohteen niin luontoa rakastaville kuin seikkailua etsivillekin matkailijoille.

Muita matkakohteita Norjan Nordlandin läänissä
Suositut hotellit Narvik

Narvikista löydät useita hotelleja. Alhaalta löydät tietoa paikkakunnan suosituimmista hotelleista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä.

 1. Scandic Narvik: Tämä moderni hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Narvikissa ja tarjoaa mukavat huoneet, upeat näkymät vuorille ja merelle sekä monipuoliset palvelut, kuten ravintolan, baarin ja kuntosalin.

 2. Quality Hotel Grand Royal: Tämä historiallinen hotelli sijaitsee Narvikin keskustassa ja tarjoaa viihtyisät huoneet sekä monipuoliset palvelut, kuten ravintolan, baarin, saunan ja kuntosalin.

 3. Thon Hotel Narvik: Moderni hotelli kaupungin keskustassa, josta on upeat näkymät vuorille ja vuonolle. Hotellissa on tyylikkäät huoneet, ravintola ja sauna.

 4. Narvik Budget Rooms: Edullinen vaihtoehto matkustajille, jotka etsivät hyvää vastinetta rahoilleen. Hotellissa on yksinkertaiset mutta viihtyisät huoneet ja hyvä sijainti kaupungin keskustassa.

 5. Breidablikk Guesthouse: Viehättävä majatalo, joka tarjoaa kodikasta majoitusta ja ystävällistä palvelua. Majatalo sijaitsee rauhallisella alueella hieman kaupungin keskustan ulkopuolella.

Hotellit Narvit – Sivustoltamme löydät mm. seuraavat majoitusmahdollisuudet:

 • Majoitus Narvik Norja
 • Narvik hotellit
Narvik nähtävyydet

Narvik tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja on mahdollista ettei kaikki tiedot täysin pidä paikkaansa.

 1. Narvikfjellet: Tämä suosittu vuoristokohde tarjoaa monenlaisia ulkoilumahdollisuuksia ympäri vuoden. Talvella voit harrastaa hiihtoa, laskettelua ja lumilautailua hyvin hoidetuilla rinteillä. Kesällä voit tehdä patikointiretkiä, pyöräilyä ja ihailla upeita maisemia vuorilla. Narvikfjellet on myös mainio paikka revontulien ja keskiyön auringon tarkkailuun.

 2. Narvik War Museum: Tämä museo keskittyy toisen maailmansodan aikaisiin tapahtumiin Narvikissa. Näyttelyt kattavat sekä sotilaallisen että siviiliväestön kokemukset sodan aikana. Museon pääpaino on saksalaisten ja liittoutuneiden taisteluissa alueella, ja se tarjoaa kattavan kuvan tapahtumista ja niiden vaikutuksista kaupunkiin.

 3. Ofoten Museum: Tämä paikallismuseo esittelee Narvikin alueen historiaa ja kulttuuria. Museossa voit tutustua alueen perinteisiin, merenkulkuun ja teollisuuteen liittyviin näyttelyihin. Esillä on muun muassa vanhoja esineitä, valokuvia ja karttoja, jotka antavat käsityksen alueen menneisyydestä.

 4. Fjellheisen Narvik: Tämä kaapelihissi vie sinut Narvikfjellet-vuorelle, mistä voit ihailla upeita maisemia vuonosta ja kaupungista. Vuorella on myös ravintola, jossa voit nauttia paikallisista herkuista samalla kun nautit upeasta näköalasta.

 5. Gondolen i Narvifjället : Gondolihissi kuljettaa sinut vuoren huipulle, missä voit kävellä Fjellveien-näköalareitillä ja ihailla upeita maisemia ympärilläsi. Reitti tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet valokuvaukseen ja luonnon tarkkailuun.

 6. Polar Park: Hieman Narvikin ulkopuolella sijaitseva eläinpuisto tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden nähdä ja oppia pohjoisen luonnon eläimistöstä. Voit nähdä hirviä, karhuja, susia, ahmoja ja muita eläimiä niiden luonnollisessa ympäristössä.

Ajanviete ja harrastaminen Narvikissa

Narvik tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ajanviettoon ja harrastamiseen niin kesällä kuin talvellakin:

 1. Laskettelu ja hiihto: Narvikfjelletin hiihtokeskus tarjoaa upeat puitteet laskettelulle ja lumilautailulle. Monipuoliset rinteet ja upeat maisemat tekevät hiihtokokemuksesta unohtumattoman.

 2. Vaellus ja patikointi: Kesäisin voit lähteä vaelluksille ja patikointiretkille Narvikin ympäröiviin vuoristomaisemiin. Hyvin merkityt reitit ja raikas ilmasto houkuttelevat ulkoilijoita nauttimaan luonnosta.

 3. Merelliset aktiviteetit: Narvikin sijainti vuonon äärellä tarjoaa mahdollisuuksia kalastukseen, veneilyyn ja vesiliikuntaan. Voit myös lähteä risteilylle tai retkelle vuonolle ihailemaan maisemia.

 4. Historia ja kulttuuri: Vierailu Narvik War Museumissa ja Ofoten Museumissa tarjoaa kiehtovaa tietoa alueen historiasta ja kulttuurista. Tutustu paikalliseen menneisyyteen ja näe, miten se on muokannut nykypäivää.

 5. Revontulet ja keskiyön aurinko: Pohjoisen sijainnin ansiosta Narvikissa voi nähdä revontulia ja kokea keskiyön aurinkoa erityisesti talvella. Revontulien tarkkailu ja kesäyön valo ovat ainutlaatuisia elämyksiä.

 6. Aktiivinen vapaa-aika: Narvikissa voit nauttia monista liikuntamahdollisuuksista, kuten pyöräilystä, melonnasta, kiipeilystä ja golfista. Alueen monipuolinen luonto tarjoaa upeita puitteita erilaisille aktiviteeteille.

 7. Kulttuuritapahtumat ja festivaalit: Osallistu paikallisiin tapahtumiin, konsertteihin ja festivaaleihin, jotka tuovat elävyyttä kaupungin kulttuurielämään ympäri vuoden.

Hotellit Narvik – Löydä suositut hotellit Lomakulma.fi

narvik nähtävyydet

Lisää otsikkotekstisi tähän