Forenom majoitukset

Forenomilta löydät monipuoliset majoitukset

Forenom on Pohjoismaiden johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja ja yksi Euroopan suurimmista. Yrityksen tavoitteena on tehdä vierailuista helppoja ja kodikkaita yhdistämällä palvelujen helppous asunnon tarjoamaan mukavuuteen ja vapauteen. He tarjoavat modernia majoitusta, joka vastaa nykyaikaisen matkustamisen ja asumisen tarpeita.

Forenom keskittyy vahvasti yritysasiakkaisiin, mutta toivottaa myös vapaa-ajan matkustajat tervetulleiksi. Heidän valikoimiinsa kuuluu yli 8000 kalustettua asuntoa ja huonetta Pohjoismaiden suurimmissa kaupungeissa. Yritys majoittaa vuosittain yli 2 miljoonaa yöpyjää ja pyrkii tarjoamaan parasta mahdollista palvelua jokaiselle asiakkaalle. Forenomin tarina alkoi vuonna 2000, kun kaksi suomalaista yrittäjää huomasivat aukon majoitusmarkkinoilla ja päättivät perustaa yrityksen tarjoamaan ratkaisun tilapäistyöntekijöiden tarpeisiin. Vuosien varrella Forenom on kasvanut merkittäväksi toimijaksi alallaan ja pyrkii jatkuvasti tarjoamaan uusia innovatiivisia ratkaisuja matkailijoille.

  • + 400 000 asukasta vuodessa
  • + 8000 huoneistoa ja huonetta
  • 2 miljoonaa yöpymistä vuodessa
  • Asiakastyytyväisyys 89%
  • + 12 000 yritysasiakkuutta
  • Liikevaihto 115m vuonna 2021

Kalustetut asunnot

Forenomin kalustetut asunnot tarjoavat kodikkaan ja käytännöllisen vaihtoehdon väliaikaiseen majoitukseen, olipa kyseessä sitten työmatka tai kodin remontti. Näissä asunnoissa voit tuntea olonsa kotoisaksi ja viipyä niin pitkään kuin tarvitset. Ne ovat tilavia, käytännöllisiä ja tyylikkäästi kalustettuja, jotta voit nauttia rentouttavista hetkistä ja hyvistä yöunista.

Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja kompakteista yksiöistä aina neljän makuuhuoneen huoneistoihin, ja ne sijaitsevat kaikkialla Pohjoismaissa. Jos heti vapaina olevista asunnoista ei löydy sopivaa vaihtoehtoa, olemme valmiita auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Kaikki Forenomin kalustetut asunnot tarkistetaan ja huolletaan säännöllisesti, joten voimme taata niiden laadun. Tarjoamme myös 7 päivän tyytyväisyystakuun: jos huomaat ensimmäisen viikon aikana saapumisesi jälkeen, ettet ole tyytyväinen asuntoosi, autamme sinua löytämään paremman vaihtoehdon. Tärkeintä on, että tunnet olosi kotoisaksi ja viihdyt asunnossamme.

Löydä kalustetut asunnot täältä

Huoneistohotellit

Forenomin huoneistohotellit tarjoavat mukavaa majoitusta erinomaisilla sijainneilla, jotka tekevät liikkumisesta helppoa ja vaivatonta. Olit sitten työ- tai lomamatkalla, pääset helposti tutustumaan kaupungin keskeisiin kohteisiin, sillä olemme lähellä tärkeimpiä kulkuväyliä ja julkista liikennettä.

Mukavuuttasi lisäävät myös henkilökohtaiset avainkoodit, jotka mahdollistavat vapaan sisäänpääsyn ja poistumisen milloin tahansa. Saat avainkoodisi saapumispäivänäsi tekstiviestillä ja sähköpostilla, yleensä noin klo 16. Tarvittaessa voit sopia aikaisen sisäänkirjautumisen tai myöhäisen uloskirjautumisen, jotta majoittumisesi sujuu mahdollisimman joustavasti ja vaivattomasti.

Hostellit

Forenomin hostelleissa voit nauttia omasta huoneesta sekä viihtyisistä jaetuilta yhteistiloista. Saapuminen on vaivatonta, sillä hostelleihimme pääsee helposti sekä autolla että julkisilla liikennevälineillä. Useimmiten tarjoamme reilusti paikoitustilaa, joten autolla liikkuvien ei tarvitse huolehtia parkkipaikan löytämisestä. Lisäksi hostellien läheisyydestä löytyy runsaasti palveluita, kuten ravintoloita, ruokakauppoja ja kauppakeskuksia, mikä tekee vierailustasi entistäkin mukavamman ja kätevämmän.

Forenomin tarina

Forenomin tarina alkoi vuonna 2000, kun kaksi suomalaista yrittäjää, Markus Oksa ja Mikko Leppänen, huomasivat merkittävän aukon majoitusmarkkinoilla. Heidän havaintonsa oli, että pitkäaikaiseen majoitukseen tarkoitettujen asuntojen ja lyhytaikaista majoitusta tarjoavien hotellien välissä ei ollut tarpeeksi vaihtoehtoja. Erityisesti nuoret tilapäistyöntekijät olivat pulassa: hotellimajoitus oli kallista ja vuokra-asunnot liian pysyviä ratkaisuja. Tästä tarpeesta syntyi Forenom, jonka perustajat alkoivat tarjota kalustettuja asuntoja työntekijöille, jotka olivat väliaikaisesti toisessa kaupungissa.

Yrityksen kasvaessa Forenomin toimitusjohtaja Johannes Kangas, joka oli ollut mukana alusta lähtien, näki, miten yritys kehittyi. Vuoteen 2010 mennessä Forenom oli vakiinnuttanut asemansa projektityöntekijöiden majoittajana Suomessa, erityisesti tuotanto- ja rakennusteollisuuden alalla. Yritys laajeni kattamaan koko Suomen avaten toimistoja Pohjois-Suomesta Helsinkiin.

Kasvun myötä Forenom huomasi pitkäaikaismajoituksen tarpeen lisääntyvän projektityöntekijöiden keskuudessa, mikä kasvatti kysyntää heidän palveluilleen. Yritys keskittyi tarjoamaan vaihtoehtoja perinteiselle hotellimajoitukselle, laajentaen kohderyhmäänsä myös uusille yritysasiakkaille, kuten konsultointi- ja tutkimusalalle. Forenomin seuraava tavoite oli laajentua Pohjois-Eurooppaan, erityisesti Pohjoismaihin. Vuonna 2016 yksityinen pääomasijoittaja CapMan teki merkittävän investoinnin Forenomiin, joka vauhditti yrityksen kasvua ja tuki sen laajentumista Pohjoismaihin. Forenom rekrytoi paikallisia asiantuntijoita johtamaan yritystä uusissa maissaan.

Orgaanisen kasvun ja uusien toimistojen ansiosta Forenomista tuli Pohjoismaiden johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja. Yrityksellä on nyt 25 paikallistoimistoa ja yli 450 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. He tarjoavat yli 7800 kalustettua asuntoa, huoneistohotellia ja hostellihuonetta, ja majoittavat vuosittain yli 200 000 matkailijaa. Forenom hallitsee Pohjoismaiden nopeimmin kasvavaa huoneistohotelliketjua ja tarjoaa laajimman kalustettujen asuntojen valikoiman alueella.

Vaikka yrityksen mittakaava on kasvanut, sen ydinajatus pysyy samana: jokainen matkailija ansaitsee helpon ja mukavan majoituksen. Forenom haluaa olla Pohjois-Euroopan kalustettujen asuntojen markkinoiden ykkönen tarjoamalla erinomaista vastinetta rahalle ja tyydyttämällä asiakkaidensa tarpeet.