Hotellit Molde

Hotellit Molde – Löydä parhaat hotellit

Molde on idyllinen rannikkokaupunki Norjan länsirannikolla, joka tunnetaan kauniista vuonomaisemistaan, kukkaistutuksistaan ja vilkkaasta kulttuurielämästään. Kaupungin ympärillä kohoavat vuoret tarjoavat upeat näköalat ja mahdollisuuden aktiiviseen ulkoiluun.

hotellit molde

Hotellit Molde – Lue lisätietoa matkailukohteista sivustoltamme

Molde sijaitsee Romsdalin vuonon rannalla ja tarjoaa vierailijoilleen upeita maisemia, vehreitä puistoja ja kukoistavaa kulttuurielämää. Kaupungin kuuluisa ”ruusukaupunki” -lempinimi tulee sen kauniista kukkaistutuksista, jotka koristavat kaupunkikuvaa erityisesti kesäaikaan. Molde on myös tunnettu kansainvälisesti Romsdalsmuseetistaan, joka esittelee alueen historiaa ja kulttuuria.

Aktiivisille matkailijoille Molde tarjoaa monia mahdollisuuksia ulkoiluun ja luonnonläheisiin harrastuksiin. Kaupungin ympärillä kohoavat vuoret, kuten Varden, tarjoavat upeat näköalat yli vuonojen ja saarten. Vuoriretket ja vaellukset ovat suosittuja aktiviteetteja, ja vuonon rannalla voi nauttia rentouttavista kävelyistä tai pyöräretkistä.

Kulttuurista kiinnostuneille Molde tarjoaa rikkaan tarjonnan teattereita, gallerioita ja musiikkitapahtumia. Kaupungissa järjestetään myös vuosittain Moldejazz-festivaali, joka on yksi Pohjoismaiden vanhimmista ja arvostetuimmista jazztapahtumista. Molde on viehättävä matkakohde, joka yhdistää kauniit maisemat, kulttuurin ja aktiivisen elämäntyylin ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.

Norjan muita matkakohteita Mørenin ja Romsdalin läänissä
Suositut hotellit Molde

Molde löydät useita hotelleja. Alhaalta löydät tietoa paikkakunnan suosituimmista hotelleista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä.

 1. Scandic Alexandra Molde: Tämä hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Molde keskustassa ja tarjoaa mukavat huoneet sekä näköalan vuonolle.

 2. Thon Hotel Moldefjord: Tämä viihtyisä hotelli sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa ja tarjoaa modernit mukavuudet sekä näkymät vuonolle.

 3. Molde Fjordstuer: Tämä hotelli sijaitsee vuonon rannalla ja tarjoaa upeat näköalat sekä viihtyisän ilmapiirin.

 4. Molde Vandrerhjem Hostel: Budjettiystävällinen vaihtoehto, joka tarjoaa mukavat huoneet ja hyvät yhteydet kaupungin nähtävyyksiin.

Hotellit Molde – Löydä parhaat hotellit Lomamatka.fi

Molde nähtävyydet

Molde tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja on mahdollista ettei kaikki tiedot täysin pidä paikkaansa.

 1. Romsdalsmuseet: Tämä ulkoilmamuseo esittelee alueen historiaa ja kulttuuria. Voit tutustua perinteisiin rakennuksiin, vanhoihin esineisiin ja saada käsityksen alueen menneisyydestä.

 2. Varden-näköalapaikka: Kävele tai aja Varden-vuorelle, josta avautuvat upeat näkymät yli Molde keskustan, vuonojen ja vuorten.

 3. Molden kirkko: Tämä kaunis kirkko sijaitsee kukkulan laella ja tarjoaa näyttävän arkkitehtuurin lisäksi hienot maisemat yli kaupungin ja vuonojen.

 4. Molde Jazz Festival: Jos vierailet kesällä, älä jätä väliin Molden vuosittaista jazzfestivaalia, joka houkuttelee taiteilijoita ja musiikin ystäviä ympäri maailmaa.

 5. Romsdalshorn: Tämä vaikuttava vuori tarjoaa haastavan mutta palkitsevan kiipeilykokemuksen niille, jotka etsivät seikkailua.

 6. Atlanterhavsveien: Lyhyen ajomatkan päässä Moldesta sijaitsee Atlanterhavsveien, upea rannikkotie, joka tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia ja ainutlaatuisia siltoja.

 7. Kulttuuritarjonta: Moldessa voit nauttia monista kulttuuritapahtumista, teatterista ja taidegallerioista, jotka rikastuttavat vierailuasi.

Ajanviete ja harrastaminen Moldessa

Moldessa on monipuolisia mahdollisuuksia ajanviettoon ja harrastamiseen. Tässä joitakin aktiviteetteja, joita voit nauttia Moldessa:

 1. Vaellus ja Retkeily: Molden ympärillä on upeita vaellusreittejä ja retkeilymahdollisuuksia. Voit tutustua alueen kauniisiin maisemiin ja nauttia Norjan luonnon rauhasta. Romsdalsfjella-vuoristoalue tarjoaa monipuolisia reittejä kaikentasoisille retkeilijöille.

 2. Vesilajit: Molden rannikko tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin vesilajeihin, kuten kalastukseen, veneilyyn ja meriretkiin. Voit vuokrata veneen tai osallistua opastetuille kalastusretkille ja tutustua alueen rikkaaseen merielämään.

 3. Molden Jazz Festival: Jos vierailet heinäkuussa, voit osallistua Molden Jazz Festivalille, joka tarjoaa korkeatasoista musiikkia ja viihdettä. Festivaali on täydellinen tapa nauttia musiikista ja kulttuurista.

 4. Museot ja Kulttuuri: Tutustu Molden kulttuuriin ja historiaan vierailemalla paikallisissa museoissa, kuten Romsdalsmuseetissa. Voit oppia alueen menneisyydestä ja kulttuurista sekä nauttia taiteesta ja näyttelyistä.

 5. Golf: Voit nauttia golfin pelaamisesta Moldessa. Lähialueilla on golfkenttiä, kuten Molde Golfklubb, joissa voit pelata ja nauttia ulkoilusta samalla.

 6. Tapahtumat ja Festivaalit: Moldessa järjestetään erilaisia tapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden. Tarkista paikallinen tapahtumakalenteri ja osallistu esimerkiksi musiikkikonsertteihin, teatteriesityksiin tai markkinoihin.

 7. Hiihto ja Talviaktiviteetit: Talvisin voit nauttia hiihdosta ja talviaktiviteeteista Moldessa. Alueella on hiihtokeskuksia, joissa voit nauttia laskettelusta ja lumilautailusta.

 8. Paikallinen Ruoka ja Ravintolat: Kokeile paikallisia herkkuja ja nauti hyvästä ruoasta Molden ravintoloissa ja kahviloissa. Norjalainen ruoka ja meren antimet ovat erityisen suosittuja.

Katso myös nämä:

Löydä halvat lennot Molde

Hotellit Molde – Löydä suositut hotellit Lomakulma.fi

molde nähtävyydet