Hotellit Harstad

Hotellit Harstad – Löydä parhaat hotellit

Harstad on kaunis pohjoismainen matkailukohde Norjan rannikolla, joka yhdistää upean luonnon, kulttuurin ja merellisen tunnelman. Kaupungin ympärillä avautuvat upeat maisemat, ja se tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja sekä perinteisiä että modernia sekoittavia elämyksiä matkailijoille.

hotellit harstad

Hotellit Harstad- Lue lisätietoa matkailukohteista sivustoltamme

Harstad sijaitsee Norjan pohjoisrannikolla, tarjoten vierailijoilleen lumoavia maisemia, arktista luontoa ja mielenkiintoista kulttuuria. Kaupunki tunnetaan monipuolisista tapahtumistaan ja festivaaleistaan, kuten perinteikkäästä Festspillene i Nord-Norgesta, joka yhdistää musiikkia, teatteria ja taide-esityksiä. Harstadin ympäristössä avautuvat upeat vuonot, vuoret ja merelliset maisemat, tarjoten mahdollisuuksia vaelluksille, kalastukselle ja retkeilylle.

Harstad on myös kuuluisa rikkaasta historiastaan, erityisesti toisen maailmansodan aikaisista tapahtumista. Kaupungissa sijaitsee esimerkiksi Trondenesin historiallinen keskus, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua alueen menneisyyteen ja museoissa esillä oleviin artefakteihin.

Aktiivisille matkailijoille Harstad tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, kuten veneilyä, kalastusta, hiihtoa ja pyöräilyä. Lisäksi voit nauttia paikallisista herkuista ja meren antimista ravintoloissa ja kahviloissa. Harstadin yhdistelmä ainutlaatuista luontoa, kulttuuria ja historiaa tekee siitä houkuttelevan matkakohteen niin luontomatkailijoille kuin kulttuurinnälkäisillekin.

Muita matkakohteita Tromssan ja Finnmarkin läänissä
Suositut hotellit Harstad

Harstadista löydät useita hotelleja. Alhaalta löydät tietoa paikkakunnan suosituimmista hotelleista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä.

 1. Clarion Collection Hotel Arcticus: Tämä hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Harstadin sataman lähellä. Se tarjoaa viihtyisiä huoneita, ilmaisen aamiaisen ja lisäetuja, kuten iltapäiväkahvit ja kevyt iltapala.

 2. Thon Hotel Harstad: Tämä hotelli tarjoaa modernia majoitusta ja hyvät palvelut Harstadin keskustassa. Huoneet ovat tilavia ja tyylikkäästi sisustettuja, ja hotellissa on myös ravintola.

 3. Rica Hotel Harstad: Tämä hotelli tarjoaa viihtyisiä huoneita ja upeat näkymät Harstadin satamaan. Hotellissa on ravintola ja baari, joissa voit nauttia paikallisista herkuista.

 4. Scandic Harstad: Tämä hotelli tarjoaa moderneja mukavuuksia ja rauhallisen sijainnin. Hotellissa on kuntokeskus, sauna ja ravintola.

 5. F2 Hotel Harstad: Tämä hotelli tarjoaa edullista majoitusta kaupungin keskustassa. Se sopii hyvin matkailijoille, jotka etsivät budjettiystävällistä vaihtoehtoa.

Hotellit Harstad – Löydä parhaat hotellit Lomamatka.fi

Harstadin nähtävyydet

Harstad tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja on mahdollista ettei kaikki tiedot täysin pidä paikkaansa.

 1. Trondenesin historiallinen keskus: Tämä keskus tarjoaa kiehtovan katsauksen alueen historiaan ja kulttuuriin. Siellä voit vierailla Trondenesin kirkossa, joka on yksi Pohjoismaiden vanhimmista puukirkoista, sekä tutustua museoihin ja näyttelyihin, jotka käsittelevät alueen menneisyyttä.

 2. Grottebadet: Tämä on Norjan pohjoisin vesipuisto, joka tarjoaa hauskaa ja rentouttavaa ajanvietettä koko perheelle. Vesipuistossa on uima-altaita, liukumäkiä ja saunoja.

 3. Harstadin kaupungintalo: Viehättävä kaupungintalo on arkkitehtoninen helmi, joka on rakennettu vuonna 1930. Voit ihailla sen kaunista ulkonäköä ja vierailla sisällä tutustumassa paikalliseen hallintoon.

 4. Nordnorsk Kunstmuseum Harstad: Tämä taidemuseo esittelee alueen taiteilijoiden töitä sekä muita pohjoismaisia teoksia. Museossa on vaihtuvia näyttelyitä, jotka tarjoavat mahdollisuuden uppoutua taiteen maailmaan.

 5. Nupenin näköalapaikka: Tämä näköalapaikka tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja ympäröivään maisemaan.

Ajanviete ja harrastaminen Harstadissa

Harstadissa on monipuolisia mahdollisuuksia ajanviettoon ja harrastamiseen, erityisesti luonnonkauniissa ympäristössä ja meren läheisyydessä. Tässä joitakin aktiviteetteja ja harrastusmahdollisuuksia, joita voit nauttia Harstadissa:

 1. Vaellus ja retkeily: Harstadin ympäristössä on lukuisia kauniita vaellusreittejä ja luontopolkuja, jotka tarjoavat upeat näkymät vuonoille, vuorille ja merelle. Voit nauttia luonnosta ja raikkaasta ilmasta kävellen tai patikoiden.

 2. Kalastus: Harstadin merelliset vesistöt tarjoavat loistavat puitteet kalastamiseen. Voit osallistua kalastusretkille tai vuokrata oman veneen ja lähteä pyytämään paikallisia kalalajeja.

 3. Merelliset aktiviteetit: Voit nauttia merellisistä aktiviteeteista, kuten veneretkistä, merisafareista, melonnasta ja purjehduksesta. Tutustu Norjan rannikon kauniisiin maisemiin vedestä käsin.

 4. Kulttuuritapahtumat ja festivaalit: Harstadissa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia, konsertteja ja festivaaleja ympäri vuoden. Voit nauttia musiikista, teatterista, taiteesta ja muista kulttuurisista elämyksistä.

 5. Uinti ja rentoutuminen: Kaupungissa on uima-altaita ja uimarantoja, joissa voit nauttia virkistävästä uinnista. Lisäksi voit rentoutua saunoissa ja nauttia hyvinvointipalveluista.

 6. Golf: Harstadissa on golfkenttä, Harstad Golfglubb, jjossa voit pelata golfia upeassa merellisessä ympäristössä. 

 7. Rantaelämä: Harstadissa on useita kauniita rantoja, joissa voit nauttia auringosta, uida ja rentoutua hiekkarannalla.

 8. Hiihto ja talviaktiviteetit: Talvikuukausina voit nauttia hiihdosta, lumikenkäilystä ja muista talviaktiviteeteista alueen lumisissa maisemissa.

Hotellit Harstad – Löydä suositut hotellit Lomakulma.fi