Halvat hotellit Tromssa

Halvat hotellit Tromssa – Löydä parhaat hotellit

Tromssa on lumoava pohjoinen kaupunki, joka tarjoaa upeita revontulimaisemia, kiehtovaa kulttuuria ja monipuolista luontoa, tehdäkseen vierailustasi unohtumattoman kokemuksen. Kaupunki sijaitsee Norjan pohjoisosissa, ympäröitynä vuonojen ja vuorten maisemilla. Kaupunki tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden tutustua ainutlaatuiseen arktiseen maailmaan sekä nauttia monipuolisista aktiviteeteista ja herkullisesta ruoasta.

halvat hotellit tromssa

Halvat hotellit Bergen – Lue lisätietoa matkailukohteista sivustoltamme

Tromssa, Norjan pohjoisosissa sijaitseva kaupunki, on lumoava matkailukohde, joka tarjoaa vierailijoilleen ainutlaatuisen yhdistelmän upeaa luontoa, kiehtovaa kulttuuria ja elämyksiä pohjoisen arktisessa maisemassa. Kaupunki on tunnettu erityisesti revontulistaan, jotka tanssivat taivaalla talvi-iltoina luoden maagisen tunnelman.

Tromssan ympärillä avautuvat upeat vuonojen ja vuorten maisemat tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia ulkoiluun ja seikkailuihin. Voit patikoida vuoristossa, ihailla keskiyön aurinkoa tai osallistua talviurheiluun lumisilla rinteillä. Kaupungin sydämessä sijaitseva Tromssan yliopisto tekee kaupungista nuorekkaan ja vilkkaan paikan, jossa on runsaasti kulttuuritapahtumia, konsertteja, näyttelyitä ja festivaaleja ympäri vuoden.

Tromssa ei ole pelkästään ulkoilijoiden paratiisi, vaan se tarjoaa myös mahdollisuuden syventyä pohjoisen kulttuurin rikkaaseen historiaan ja perinteisiin. Kaupungin museot, kuten Pohjoisen Valokuvakeskus ja Pohjoismaiden suurin arktinen akvaario Polaria, vievät sinut matkalle alueen menneisyyteen ja nykypäivään. Lisäksi voit maistella paikallisia herkkuja ja nauttia pohjoismaisesta keittiöstä kaupungin monissa ravintoloissa ja kahviloissa.

Tromssassa voit myös lähteä jännittäville valassafareille tai hyljesafareille, tutustua saamelaiseen kulttuuriin ja perinteisiin, tai ihailla maisemia vuoristojunamatkalla Narvikiin. Kaiken kaikkiaan Tromssa tarjoaa unohtumattoman matkailuelämyksen, joka yhdistää luonnonkauneuden, kulttuurin ja seikkailun ainutlaatuisella tavalla.

Muita matkakohteita Tromssan ja Finnmarkin läänissä
Suositut hotellit Tromssa

Tromssasta löydät useita hotelleja. Alhaalta löydät tietoa paikkakunnan suosituimmista hotelleista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä.

 1. Clarion Hotel The Edge: Tämä moderni hotelli tarjoaa tyylikkäitä huoneita ja sviittejä, joissa on mukavuudet kuten ilmastointi, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Hotellista avautuvat upeat näkymät yli Tromssan kaupungin ja meren. Siellä on myös ravintola ja baari, kuntokeskus sekä saunatilat. Lisäksi hotellissa järjestetään erilaisia tapahtumia ja konsertteja.

 2. Radisson Blu Hotel Tromsø: Tämä laadukas hotelli tarjoaa viihtyisiä huoneita ja sviittejä, joista on osassa kauniit näkymät vuonolle ja ympäröivälle maisemalle. Hotellissa on ravintola ja baari, kuntokeskus sekä saunatilat. Voit myös nauttia hotellin ainutlaatuisesta ”Arctic Bathing” -kokemuksesta, jossa voit pulahtaa kylmään vuonoveteen ja palata lämpimiin saunoihin.

 3. Scandic Ishavshotel: Tämä viihtyisä hotelli tarjoaa modernit huoneet, joista osasta avautuvat upeat näkymät Tromssan satamalle ja Tromsøya-saarelle. Hotellissa on ravintola, baari ja rentoutumisalue, josta voit ihailla kaupungin maisemia. Lisäksi hotelli järjestää erilaisia aktiviteetteja, kuten kaupunkikierroksia ja retkiä.

 4. Thon Hotel Polar: Tämä keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli tarjoaa mukavia huoneita ja monipuolisia palveluita. Hotellissa on ravintola, baari ja sauna. Voit myös vuokrata polkupyörän ja tutustua kaupunkiin pyöräillen.

 5. Amalie Hotel: Tämä viihtyisä hotelli tarjoaa kodikasta majoitusta rauhallisemmalla alueella. Hotellin huoneet ovat viihtyisiä ja niissä on perusmukavuudet. Hotellissa on myös sauna ja kuntokeskus.

Halvat hotellit Tromssa – Löydä parhaat hotellit Lomamatka.fi

Tromssa nähtävyydet

Tromssa tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja on mahdollista ettei kaikki tiedot täysin pidä paikkaansa.

 1. Pohjoinen valokuvakeskus (Nordnorsk Kunstmuseum – Pohjoisen valokuvakeskus): Tämä taidemuseo ja valokuvakeskus esittelevät pohjoismaista nykytaidetta ja valokuvataidetta. Näyttelyt vaihtuvat säännöllisesti, tarjoten ainutlaatuisen katsauksen pohjoismaisen taiteen monimuotoisuuteen.

 2. Polaria: Polaria on tiedekeskus ja akvaario, joka tarjoaa kiinnostavia näyttelyitä arktisesta luonnosta ja eläimistöstä. Voit nähdä jäänmurtajan, opiskella arktista ekosysteemiä ja tutustua pohjoisen eläinten elämään.

 3. Tromssan katedraali (Tromsø Domkirke): Tämä upea katedraali on yksi Pohjoismaiden moderneimmista kirkoista. Katedraali on tunnettu kauniista lasimaalauksistaan ja arkkitehtuuristaan.

 4. Tromsø-museo (Tromsø Museum – Universitetsmuseet i Tromsø): Tämä museo tarjoaa kattavan näkymän Pohjois-Norjan historiaan, kulttuuriin ja luontoon. Voit oppia paikallisista alkuperäiskansoista, arkeologiasta ja tieteellisestä tutkimuksesta alueella.

 5. Polar Park: Polar Park on Euroopan pohjoisin eläintarha ja se keskittyy arktisen alueen eläimiin. Voit nähdä esimerkiksi ilveksiä, ahmoja, hirviä ja susia.

 6. Fjellheisen-köysirata: Nouse Fjellheisen-köysiradalla ylös vuorelle ja nauti upeista näkymistä Tromssan ylle. Voit myös patikoida tai hiihtää ylhäällä ja nauttia raikkaasta ilmasta ja lumisista maisemista.

 7. Arctic Cathedral (Ishavskatedralen): Tämä moderni kirkko on tunnistettavissa ainutlaatuisen muotonsa ansiosta. Kirkon yksinkertainen kauneus ja suuret lasi-ikkunat luovat vaikuttavan tunnelman.

 8. Tromssan tiedekeskus: Tiedekeskus tarjoaa interaktiivisia näyttelyitä ja aktiviteetteja kaikenikäisille. Voit oppia luonnontieteistä, ilmastosta ja teknologiasta hauskalla ja opettavaisella tavalla.

 9. Tromssan jäähovi (Tromsø Ice Domes): Voit vierailla lumesta ja jäästä rakennetussa jäähovissa ja ihailla taidokkaita jääveistoksia ja lumitaiteita.

Ajanviete ja harrastaminen Tromssassa

Tromssassa on runsaasti mahdollisuuksia ajanviettoon ja harrastamiseen, erityisesti arktisessa ympäristössä. Tässä muutamia esimerkkejä:

 1. Revontulien metsästys: Tromssa on yksi parhaimmista paikoista maailmassa revontulien tarkkailuun. Voit lähteä retkille tai osallistua opastetuille kierroksille ja ihailla upeita revontulia taivaalla.

 2. Veneily ja merimatkat: Tromssan rannikolla voit osallistua veneilyyn ja merimatkoille. Näet upeita maisemia ja saat mahdollisuuden nähdä valaita, hylkeitä ja muita mereneläviä.

 3. Vaellus ja patikointi: Tromssan ympäristö tarjoaa monia vaellusreittejä ja patikointimahdollisuuksia. Voit tutkia upeita vuoristomaisemia, jäätiköitä ja järviä.

 4. Hiihto ja lumikenkäily: Talvella voit hiihtää tai lumikenkäillä Tromssan lumisissa maisemissa. Tromssassa on myös laskettelukeskus, jossa voit nauttia talviurheilusta.

 5. Kalastus: Kalastus on suosittu harrastus Tromssassa. Voit osallistua kalastusretkille merelle tai järville ja saada mahdollisuuden saaliiksi erilaisia kaloja.

 6. Kulttuuritapahtumat: Tromssassa järjestetään monenlaisia kulttuuritapahtumia, konsertteja, teatteriesityksiä ja näyttelyitä. Voit nauttia paikallisesta taiteesta ja kulttuurista.

 7. Tiedekeskus ja museot: Tutustu Tromssan tiedekeskukseen ja museoihin, kuten Pohjoiseen valokuvakeskukseen ja Polariaan. Ne tarjoavat opettavaista ja mielenkiintoista ajanvietettä kaikenikäisille.

 8. Pyöräily: Voit vuokrata pyörän ja tutkia Tromssan ympäristöä pyöräillen. Kaupunki tarjoaa hyviä pyöräilyreittejä ja mahdollisuuden tutustua lähialueisiin.

 9. Geocaching: Osallistu geokätköilyn hauskaan maailmaan ja etsi kätkettyjä aarteita Tromssan ympäristöstä.

 10. Festivaalit: Tromssa järjestää erilaisia festivaaleja ympäri vuoden, kuten revontulifestivaalin ja elokuvafestivaalin. Osallistu tapahtumiin ja nauti ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Katso myös nämä:

Löydä halvat lennot Tromssaan

Halvat hotellit Tromssa – Löydä suositut hotellit Lomakulma.fi

tromssa nähtävyydet