Halvat lennot Lappeenranta

Halvat lennot Lappeenranta – Löydä edullisimmat lennot

Lappeenranta tarjoaa vierailijoilleen kiehtovan yhdistelmän kaunista luontoa, rikasta historiaa ja modernia elämää. Kaupunki tunnetaan erityisesti Saimaan järvimaisemista, historiallisesta linnoituksestaan sekä monipuolisista kulttuuri- ja ostosmahdollisuuksistaan. Lappeenranta on myös portti Saimaan vesistöalueelle, joka houkuttelee veneilijöitä, kalastajia ja luonnonystäviä.

halvat lennot lappeenranta
By Japsi2 - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=4906404

Halvat lennot Lappeenranta – Löydä lennot unelmiesi lomalle

Lappeenrannan monipuolisuus ilmenee sen tarjonnassa, joka ulottuu luontoretkistä historiallisiin nähtävyyksiin ja moderniin kaupunkikulttuuriin. Sen ikoninen linnoitus, joka toimi puolustuslaitoksena vuosisatojen ajan, on nykyään suosittu vierailukohde, jossa voi tutustua alueen historiaan ja nauttia kulttuuritapahtumista. Linnoituksen alueella voi kävellä vanhoilla muureilla, vierailla museoissa ja kahviloissa sekä ihailla Saimaan kauniita maisemia.

Saimaa, Suomen suurin järvi, tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia vesiharrastuksiin kuten veneilyyn, kalastukseen ja uimiseen sekä talvisin pilkkimiseen ja luisteluun. Luonnonsuojelualueet, kuten Linnansaari ja Kolovesi, tarjoavat mahdollisuuden tutustua ainutlaatuiseen saimaannorppaan ja nauttia järviluonnon rauhasta. Lappeenrannan satama-alue on kesäisin vilkas ja värikäs paikka, jossa voi nauttia paikallisia herkkuja, tehdä ostoksia ja vain nauttia elämästä veden äärellä.

Sivustomme kautta voit verrata parhaat lennot ja reitit Lappeenrantaan. Löydät myös hotellit ja voit lukea myös lisätietoa tästä upeasta matkakohteesta.

Lappeenrannan lentokenttä

Lappeenrannan lentokenttä, joka sijaitsee noin kaksi kilometriä kaupungin keskustasta etelään, on merkittävä paikallinen liikenteen solmukohta. Se on Etelä-Karjalan ainoa kansainvälinen lentokenttä ja se palvelee sekä siviili- että sotilasilmailua. Lentokenttä on osa Lappeenrannan kaupunkia ja se tarjoaa palveluita niin matkustaja- kuin rahtiliikenteellekin.

Lappeenrannan lentokenttä on yksi Suomen vanhimmista ja sen historia juontaa juurensa vuoteen 1918, jolloin se avattiin. Se oli merkittävässä roolissa toisen maailmansodan aikana ja sen jälkeen se on toiminut sekä kaupallisen lentoliikenteen että Suomen Ilmavoimien käytössä. Lentokenttä oli aiemmin yksi Ryanairin reittien kohteista, ja yhtiö operoi sieltä lentoja useisiin Euroopan kohteisiin. Ryanairin lähdettyä Lappeenrannan lentokenttä on kuitenkin pyrkinyt houkuttelemaan muita lentoyhtiöitä ja kehittämään palveluitaan.

Kentällä on myös lentokoulutustoimintaa, ja se toimii porttina Saimaan alueen matkailulle. Lentokentän läheisyys Venäjän rajalle ja suhteellisen lyhyt etäisyys Pietariin on nähty potentiaalina matkailun ja kaupan kehittämisessä. Lappeenrannan lentokenttä onkin tärkeä osa alueen matkailuinfrastruktuuria, ja se yhdistettynä muihin liikennemuotoihin, kuten junaliikenteeseen, luo hyvät yhteydet alueelle.

Halvat lennot Lappeenranta – Sivustoltamme löydät mm. seuraavat lentoreitit

 • Lennot Lappeenranta Bergamo
 • Suorat lennot Lappeenranta
 • Lappeenrannan lentokenttä lennot
 • Lennot Lappeenranta Milano
 • Helsinki Lappeenranta lento
 • Lennot Lappeenrannasta Italiaan
 • Finnair lennot Lappeenranta
 • Lennot Lappeenranta Budapest
 • Lappeenranta Oulu lennot
 • Lappeenranta Saksa lennot
 • Lennot Lappeenrannasta Berliiniin
 • Lennot Lappeenrannasta Wieniin
 • Lappeenranta Kittilä lennot
Muu julkinen liikenne Lappeenrannassa

Bussiliikenne

Lappeenrannan linja-autoasema sijaitsee strategisesti kaupungin keskustassa, mikä tekee siitä helposti saavutettavan sekä jalkaisin että muilla kulkuvälineillä. Linja-autoasema palvelee sekä paikallisliikenteen että kaukoliikenteen matkustajia, ja sieltä on hyvät yhteydet muihin osiin Etelä-Karjalaa sekä laajemmin koko Suomeen ja myös kansainvälisiin kohteisiin.

Paikallisliikenteessä bussireitit kattavat laajalti Lappeenrannan alueen, ja bussipysäkkejä löytyy kattavasti eri puolilta kaupunkia, mikä tekee bussilla liikkumisesta kätevän vaihtoehdon. Kaupunki on panostanut julkisen liikenteen kehittämiseen ja pyrkii tarjoamaan asukkailleen ja vierailijoilleen toimivat ja luotettavat joukkoliikenneyhteydet. Linja-autoasema palvelee matkustajia monipuolisesti, ja sieltä löytyy mm. odotustiloja, kahviloita ja muita palveluita matkaa helpottamaan.

Junaliikenne

Lappeenrannan rautatieasema sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungissa, mikä tekee siitä helposti saavutettavan sekä kaupungin asukkaille että sen vieraille. Rautatieasema tarjoaa nykyisin palveluita kuten lipunmyyntiä, kahvila-ravintolapalveluita ja odotustiloja matkustajille. Junaliikenne puolestaan tarjoaa yhteyksiä niin itään kohti Venäjän rajaa kuin länteenkin, kohti pääkaupunkiseutua ja muita Suomen kaupunkeja.

Historiallisesti Lappeenrannan rautatieasema on ollut olemassa jo 1800-luvulta lähtien, sillä Lappeenranta–Kouvola-rataosuus valmistui vuonna 1870, joka tarkoitti sitä, että kaupunki yhdistyi valtakunnalliseen rautatieverkkoon ja se avasi uusia mahdollisuuksia niin matkailulle kuin tavarankuljetuksillekin. Historiansa aikana rautatieasema ja junaliikenne ovat näytelleet tärkeää osaa kaupungin elämässä, tarjoten kulkuyhteyksiä ja edistäen alueen taloudellista kehitystä. Vuosikymmenten saatossa sekä rautatieasema että junaliikenne ovat kokeneet monia muutoksia, kun teknologia, liikennemäärät ja ihmisten liikkumistottumukset ovat muuttuneet.

Nykyisin Lappeenrannan rautatieasema ja junaliikenne ovat osa laajempaa kansallista ja kansainvälistä liikenneverkkoa, joka palvelee niin paikallisia asukkaita kuin kauempaa tulevia matkailijoitakin, ja rautatieasema sekä junayhteydet tarjoavat kätevän tavan saapua kaupunkiin ja jatkaa matkaa sen eri osiin.

Katso myös nämä:

Vertaa Lappeenrannan hotellit

Halvat lennot Lappeenranta – Vertaa edulliset lennot Lomakulma.fi