Halvat hotellit Tukholma

Halvat hotellit Tukholma – Löydä parhaat hotellit ja majoituspaikat

Tukholma on Ruotsin pääkaupunki ja yksi Pohjoismaiden suosituimmista matkailukohteista. Se sijaitsee Itämeren rannalla ja koostuu monista saarista, kanavista ja historiallisista rakennuksista. Tukholma tunnetaan kauniista arkkitehtuuristaan, vilkkaasta kulttuurielämästään, laadukkaasta ruoastaan ja modernista designistaan.

halvat hotellit tukholma

Halvat hotellit Tukholma – Löydät parhaat hotellit Tukholmasta sivustomme kautta. 

Tukholma on viehättävä ja monipuolinen kaupunki, joka sijaitsee Ruotsin itärannikolla. Se koostuu useista saarista, kanavista ja historiallisista rakennuksista, mikä tekee siitä ainutlaatuisen kaupunkikohteen. Tukholmassa yhdistyvät perinteet ja moderni elämäntapa, luoden mielenkiintoisen ja monimuotoisen kaupunkikulttuurin.

Kaupunki tarjoaa lukemattomia nähtävyyksiä, kuten upeita kuninkaallisia palatseja, historiallisia museoita, taidetta ja kulttuuria sekä vehreitä puistoja ja rantaraitteja. Vanhan kaupungin, Gamla Stanin, kapeat kadut ja värikkäät talot ovat kuin aikamatka menneeseen aikaan.

Tukholmassa vallitsee vilkas kulttuurielämä, ja kaupunki on tunnettu musiikista, teatterista, taiteesta ja designistaan. Monet ravintolat ja kahvilat tarjoavat herkullista ruotsalaista ruokaa ja erilaisia kansainvälisiä makuelämyksiä.

Muut matkailukohteet Tukholman läänissä
Tukholma hotellit lähellä satamaa
 1. Scandic Sjöfartshotellet: Tämä hotelli sijaitsee aivan Djurgårdsbrunnsvikenin rannalla, lähellä Djurgårdenin saarta ja Vasa-museota. Hotelli tarjoaa viihtyisiä huoneita ja hyvät yhteydet sekä satamaan että keskustaan.

 2. Hotel Skeppsholmen: Tämä hotelli sijaitsee kauniilla Skeppsholmenin saarella, lähellä satamaa ja kaupungin nähtävyyksiä. Hotelli on rauhallinen ja moderni, ja siinä on tyylikkäitä huoneita sekä ravintola merinäköalalla.

 3. Scandic Gamla Stan: Vaikka tämä hotelli sijaitsee lähellä Tukholman vanhaa kaupunkia, Gamla Stania, se on myös kätevästi lähellä satamaa. Hotelli tarjoaa viehättäviä huoneita ja hyvät kulkuyhteydet.

 4. Radisson Blu Strand Hotel: Tämä hotelli sijaitsee Strandvägenin varrella, meren rannalla, ja se tarjoaa upeat näkymät Tukholman satamaan. Hotelli on tyylikäs ja siinä on mukavat huoneet sekä laadukas ravintola.

 5. First Hotel Reisen: Tämä hotelli sijaitsee lähellä Gamla Stanin satamaa ja tarjoaa historiallisessa ympäristössä moderneja mukavuuksia. Hotellissa on viihtyisiä huoneita ja kattoterassi upeilla näkymillä.

Hotellit Tukholma vanha kaupunki

Tukholman vanha kaupunki, Gamla Stan, on ihastuttava alue, jossa on paljon historiallisia rakennuksia ja kapeita kujia. Alueella on myös useita viehättäviä hotelleja, jotka tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden yöpyä kaupungin vanhimman osan sydämessä. Tässä muutamia hotelleja Tukholman vanhassa kaupungissa:

 1. Collector’s Lady Hamilton Hotel: Tämä hotelli sijaitsee viehättävässä 1700-luvun rakennuksessa, aivan Gamla Stanin keskustassa. Hotelli tarjoaa tyylikkäitä huoneita, jotka on sisustettu antiikkisilla huonekaluilla ja historiallisilla yksityiskohdilla. Huoneista voi olla näköala vanhalle kaupungille tai merelle.

 2. First Hotel Reisen: Tämä hotelli sijaitsee vanhan kaupungin sataman vieressä, ja se tarjoaa moderneja ja viihtyisiä huoneita historiallisessa ympäristössä. Hotellissa on myös kattoterassi, jolta voi ihailla upeita näkymiä Tukholman ylle.

 3. Victory Hotel: Tämä hotelli on sisustettu meriteemalla ja sijaitsee kätevästi Gamla Stanin keskustassa. Hotellissa on tyylikkäitä huoneita ja tunnelmallinen ravintola, joka tarjoaa herkullisia ruotsalaisia ruokia.

 4. Castle House Inn: Tämä hotelli tarjoaa edullista majoitusta aivan Gamla Stanin sydämessä. Se sijaitsee lähellä monia nähtävyyksiä ja tarjoaa yksinkertaisia mutta viihtyisiä huoneita.

 5. Scandic Gamla Stan: Vaikka tämä hotelli sijaitsee vanhan kaupungin laidalla, se on silti kätevästi lähellä kaikkia Gamla Stanin nähtävyyksiä. Hotellissa on moderneja huoneita ja hyvät kulkuyhteydet.

Halvat hotellit Tukholma – Sivustomme kautta löydät parhaat hotellit Tukholmassa 

 • Hotellit Tukholma vanha kaupunki
 • Parhaat hotellit Tukholma
 • Hotellit Tukholma keskusta
 • Tukholma hotellit lähellä satamaa
 • Hotellit Tukholma Södermalm
Tukholman nähtävyydet

Tukholma on täynnä mielenkiintoisia nähtävyyksiä, jotka tarjoavat monipuolisen kulttuurikokemuksen ja historiallisia nähtävyyksiä. Tässä on muutamia Tukholman suosituimpia nähtävyyksiä:

 1. Kuninkaanlinna (Kungliga slottet): Ruotsin kuningasperheen virallinen asuinpaikka ja Euroopan suurin kuninkaallinen palatsi. Kuninkaanlinna on upea nähtävyys, joka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua kuninkaalliseen historiaan ja nähdä vaikuttavia huoneita, kappelin ja aarrekammion.

 2. Gamla Stan: Tukholman vanha kaupunki, jossa on kapeita kujia, historiallisia rakennuksia ja värikkäitä taloja. Alueella voi kiertää kävellen ja tutustua paikalliseen käsityöläisperinteeseen sekä nauttia viihtyisistä kahviloista ja ravintoloista.

 3. Vasa-museo: Tukholman suosituin museo, jossa esitellään 1600-luvulla uponnutta Vasa-laivaa. Vasa oli maailman aikansa suurin sotalaiva, ja museo tarjoaa vaikuttavan näyttelyn laivan historiasta ja sen pelastamisesta.

 4. Skansen: Maailman vanhin ulkomuseo, jossa voi tutustua Ruotsin historiaan ja perinteisiin. Skansenissa on perinteisiä rakennuksia, museoita, kotieläimiä ja kulttuuriesityksiä.

 5. Gröna Lund: Tukholman huvipuisto, joka tarjoaa hauskaa ja jännitystä kaikenikäisille. Huvipuistossa on lukuisia laitteita, live-konsertteja ja viihdettä.

 6. Djurgården: Viihtyisä saari, joka on täynnä puistoja, viheralueita ja kulttuuriaktiviteetteja. Djurgårdenilla voi vierailla erilaisissa museoissa, kuten ABBA-museossa, ja nauttia kauniista luonnosta.

 7. Stadshuset: Tukholman kaupungintalo, jossa jaetaan Nobel-palkinnot. Rakennus on vaikuttava ja sen tornista avautuvat upeat näkymät yli kaupungin.

 8. Moderna Museet: Modernin taiteen museo, joka esittelee taidetta 1900-luvulta tähän päivään asti. Museossa voi nähdä teoksia esimerkiksi Picassoilta, Dalilta ja Warholilta.

Lisätietoa Tukholmasta

Tukholma on Ruotsin pääkaupunki ja suurin kaupunki, sijaiten Itämeren länsirannalla Mälaren-järven rannalla. Se on yksi Pohjoismaiden merkittävimmistä kaupungeista, joka tunnetaan rikkaasta historiastaan, kauniista arkkitehtuuristaan ja moderneista kulttuuritarjonnistaan. Kaupungin historia juontaa juurensa yli 700 vuoden taakse, ja se perustettiin 1200-luvulla. Tukholmasta tuli nopeasti tärkeä kauppapaikka ja valtakunnan keskus. Tukholmaa hallitsi useat kuninkaat ja se kasvoi ja vahvistui Ruotsin valtakunnan keskuksena. Tukholman vanha kaupunki, Gamla Stan, perustettiin 1200-luvun lopulla ja on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupunginosista. Alueella on kapeita kujia, historiallisia rakennuksia ja kuninkaallisia palatseja. Tukholmassa on vaikuttanut myös merkittävät historialliset tapahtumat, kuten Kustaa Vaasan uskonpuhdistus 1500-luvulla. Kaupungissa myös järjestettiin ensimmäiset Nobel-palkintojen jakotilaisuudet.

Nykyään Tukholma on elinvoimainen, kulttuuririkas ja kansainvälisesti tunnettu kaupunki. Se on Pohjoismaiden taloudellinen ja poliittinen keskus sekä tärkeä kulttuurikaupunki. Tukholma tunnetaan myös ekologisena ja kestävänä kaupunkina, joka panostaa ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja kestävään kehitykseen. Kaupungissa on paljon nähtävää ja koettavaa, kuten museoita, teattereita, gallerioita, musiikki- ja urheilutapahtumia sekä laadukkaita ravintoloita ja kahviloita. Tukholma tarjoaa avoimen ja inklusiivisen ilmapiirin, jossa eri kulttuurit ja elämäntavat kohtaavat. Kaupungin saaristo, vehreät puistot ja kauniit vesistöt tekevät Tukholmasta ainutlaatuisen ja viehättävän matkakohteen, jossa voi nauttia sekä kaupungin sykkeestä että luonnonrauhasta.

Katso myös nämä:

Halvat lennot Tukholma