Halvat lennot Tukholma

Halvat lennot Tukholma – Löydä edullisimmat lennot unelmiesi matkalle!

Tukholma on Ruotsin pääkaupunki ja yksi Pohjois-Euroopan kauneimmista ja eloisimmista kaupungeista. Se sijaitsee Itämeren saaristossa, ja sen tunnelmalliset vanhat kaupunginosat sekä modernit kaupunginosat luovat mielenkiintoisen ja monipuolisen kaupunkikokemuksen.

halvat lennot tukholma

Tukholma tunnetaan upeista nähtävyyksistään, kuten kuninkaallisesta palatsista (Kungliga slottet), joka on yksi maailman suurimmista edelleen käytössä olevista kuninkaallisista palatseista. Vanha kaupunki, Gamla Stan, vie matkailijat aikamatkalle keskiaikaan kapeilla kujillaan ja värikkäillä rakennuksillaan.

Kaupungissa on myös runsaasti kulttuuria tarjolla, kuten maailmankuuluja museoita, kuten Vasa-museo, joka esittelee 1600-luvulla uponneen sotalaiva Vasan jäänteitä, sekä ABBA-museo, joka kertoo legendaarisen pop-yhtyeen tarinan. Tukholmassa voi nauttia myös monipuolisesta taide- ja teatteritarjonnasta.

Halvat lennot Tukholma – Sivustomme kautta löydät edullisimmat lennot ja parhaat hotellit unelmiesi matkalle!

Tukholma lentoyhteydet

Tukholman lentokentät ovat erittäin hyvin yhteydessä eri puolille maailmaa, ja ne tarjoavat laajan valikoiman kansainvälisiä lentoja. Tukholman alueella on useita lentokenttiä, joista tärkeimmät ovat:

 1. Arlanda lentokenttä (Stockholms Arlanda flygplats): Arlanda on Tukholman suurin ja kansainvälisin lentokenttä. Se sijaitsee noin 40 km pohjoiseen Tukholman keskustasta. Arlanda palvelee monia suoria lentoja ympäri maailmaa, mukaan lukien Aasian, Pohjois-Amerikan, Lähi-idän ja Euroopan kohteisiin. Tämä on pääasiallinen kenttä kansainvälisille matkustajille, jotka saapuvat Tukholmaan.

 2. Bromma lentokenttä (Stockholms Bromma flygplats): Bromma on pienempi lentokenttä, joka sijaitsee noin 8 km Tukholman keskustasta. Se palvelee kotimaanlentoja ja lähinnä Skandinavian ja Baltian kohteita. Brommasta voi myös olla yhteyksiä muutamiin Euroopan kaupunkeihin.

 3. Skavsta lentokenttä (Stockholm Skavsta flygplats): Skavsta sijaitsee noin 100 km etelään Tukholmasta, ja se on suosittu halpalentoyhtiöiden, kuten Ryanairin, kenttä. Skavsta palvelee useita Euroopan kohteita.

 4. Västeråsin lentoasema (Stockholm-Västerås flygplats): Vaikka Västeråsin lentoasema sijaitsee noin 100 km Tukholmasta länteen, se toimii myös Tukholman toissijaisena kenttänä ja palvelee muutamia halpalentoyhtiöitä.

Arlanda lentokenttä on ehdottomasti Tukholman tärkein ja suurin lentokenttä, ja se tarjoaa laajimman valikoiman kansainvälisiä lentoja. Bromma, Skavsta ja Västerås ovat pienempiä kenttiä, jotka palvelevat lähinnä kotimaan ja Euroopan lentoja. Kaikki nämä lentokentät ovat hyvin yhteydessä Tukholman kaupunkiin ja sen ympäristöön, joten matkustaminen lentäen on kätevä vaihtoehto kaupunkiin saapuville ja sieltä lähteville matkailijoille.

Halvat lennot Tukholma – Sivustomme kautta löydät edullisimmat lennot Tukholmaan

 • Halvat lennot Tampere tukholma
 • Suorat lennot Tampere Tukholma
 • Suorat lennot Tukholmaan
 • Halvat lennot Turku Tukholma
 • Halvat lennot Tukholma Helsinki
 • Halvat lennot Oulu Tukholma
Muut liikenneyhteydet

Tukholman lentokenttäbussi:

Tukholmassa on useita lentokenttäbusseja, jotka tarjoavat käteviä ja edullisia kuljetuksia lentokentän ja kaupungin keskustan välillä. Tässä on tietoa muutamista Tukholman lentokenttäbusseista:

 1. Arlanda Express: Arlanda Express on nopea juna, joka kuljettaa matkustajat suoraan Arlandan lentokentältä Tukholman keskusrautatieasemalle (Stockholm Centralstation). Juna liikennöi 10-15 minuutin välein ja matka-aika on noin 20 minuuttia. Arlanda Express on nopein ja mukavin vaihtoehto lentokentältä kaupunkiin siirtymiseen.

 2. Flygbussarna: Flygbussarna on lentokenttäbussipalvelu, joka tarjoaa kuljetuksia Arlandan lentokentältä useille eri paikoille Tukholman kaupungissa. Bussit liikennöivät tihein välein ja pysähtyvät useilla keskeisillä paikoilla, kuten Tukholman keskusrautatieasemalla (Cityterminalen), Kungsgatanilla ja Liljeholmenissa.

 3. Bromma Airport Bus: Bromma Airport Bus on lentokenttäbussipalvelu, joka kuljettaa matkustajat Bromma lentokentältä Tukholman keskusrautatieasemalle (Cityterminalen). Bussit liikennöivät säännöllisesti ja matka-aika on noin 20-25 minuuttia.

Näiden lentokenttäbussien lisäksi on muitakin yksityisiä ja julkisia bussipalveluita, jotka tarjoavat kuljetuksia Tukholman eri osiin. Lentokenttäbussit ovat yleensä edullinen ja kätevä vaihtoehto liikkumiseen lentokentän ja kaupungin välillä, ja ne tarjoavat mukavan ja turvallisen tavan aloittaa tai päättää matka Tukholmassa. Bussien aikataulut ja reitit kannattaa tarkistaa etukäteen lentokentän verkkosivuilta tai matkailuoppailta.

Bussiliikenne

Tukholman bussiliikenne on monipuolinen ja kattava. Kaupungissa on laaja bussiverkosto, joka kattaa lähes kaikki kaupunginosat ja tarjoaa yhteyksiä myös lähiseutujen ja naapurikaupunkien välillä. Bussit kulkevat säännöllisesti ja tihein välein päiväsaikaan, mikä tekee niistä kätevän ja luotettavan tavan liikkua kaupungissa.

Bussilinjat on merkitty selkeästi numeroin ja kirjaimin, ja ne tarjoavat erilaisia reittejä eri kohteisiin. Matkustajat voivat helposti selvittää oikean linjan matkakohteeseensa ja hyödyntää bussiliikennettä matkansa aikana.

Matkaliput voi ostaa etukäteen matkakortille (SL Access Card), joka on yleinen maksuväline Tukholman julkisessa liikenteessä. Lisäksi bussiin voi nousta ja ostaa lipun suoraan käteisellä tai mobiililippuna.

Raitiovaunuliikenne

Tukholman raitiovaunuliikenne on olennainen osa kaupungin julkista liikennejärjestelmää, joka tarjoaa matkustajille kätevän ja ympäristöystävällisen tavan liikkua keskustan alueilla sekä lähiöissä. Raitiovaunut ovat suosittu liikenneväline niin paikallisten asukkaiden kuin matkailijoidenkin keskuudessa.

Tukholman raitiovaunulinjat kulkevat eri reittejä, jotka kattavat laajan alueen kaupungin sisällä. Raitiovaunuja kulkee tihein välein, mikä mahdollistaa joustavan matkustamisen ilman pitkiä odotusaikoja. Pysäkit ovat sijoitettu tiheästi, ja matkustajilla on helppo pääsy raitiovaunuihin lähes kaikilla kaupungin tärkeillä alueilla.

Matkustaminen raitiovaunuilla tarjoaa myös mahdollisuuden nauttia näkymistä kaupungin katujen ja aukioiden varrella. Raitiovaunut kulkevat useiden suosittujen nähtävyyksien, kuten vanhan kaupungin (Gamla Stan), Kungsträdgårdenin puiston ja Djurgårdenin saaren, läpi, mikä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon turistien tutustua kaupunkiin.

Matkaliput raitiovaunuihin voi ostaa etukäteen matkakortille (SL Access Card) tai suoraan kuskilta käteisellä. Matkakortti on kätevä maksuväline, jolla voi matkustaa myös muissa Tukholman julkisen liikenteen välineissä, kuten busseissa, metroissa ja junissa.Raitiovaunut ovat myös esteettömiä, mikä tekee niistä kätevän vaihtoehdon matkustajille, joilla on liikuntarajoitteita tai lastenvaunujen kanssa matkustaville.

Metroliikenne

Tukholman metroverkosto on yksi maailman laajimmista ja moderneimmista metrojärjestelmistä. Se koostuu kolmesta värisestä linjasta: sinisestä, punaisesta ja vihreästä. Metroasemia on yli 100, ja ne on strategisesti sijoitettu eri puolille kaupunkia palvelemaan asukkaita ja matkailijoita.

Metro on erittäin suosittu liikenneväline Tukholmassa, sillä se tarjoaa nopean ja tehokkaan tavan liikkua kaupungin eri osien välillä. Junat kulkevat säännöllisesti 5-10 minuutin välein päivisin, ja aikataulut ovat hyvin suunniteltuja, jotta matkustaminen olisi mahdollisimman sujuvaa.

Junaliikenne

Tukholman junaliikenne on monipuolinen ja kattava, tarjoten matkustajille mahdollisuuden liikkua paitsi Tukholman sisällä myös laajemmalle alueelle Ruotsissa ja naapurimaihin. Tukholman keskusrautatieasema, Stockholm Centralstation, on maan suurin ja vilkkain asema, josta lähtee ja saapuu lukuisia junia päivittäin eri suuntiin.

SJ (Swedish State Railways) on Ruotsin valtionrautateiden operoima junayhtiö, joka tarjoaa nopeita ja mukavia kaukoliikenteen junayhteyksiä Tukholmasta muihin suuriin kaupunkeihin, kuten Göteborgiin, Malmöhön, Uppsalaa ja moniin muihin kohteisiin Ruotsissa. Nämä kaukojunat ovat usein modernisti varusteltuja ja tarjoavat mukavat istuimet, matkaravintolapalveluita sekä langattoman internet-yhteyden matkustajille.

Tukholman lähijunat, Pendeltåg, ovat erinomainen tapa liikkua kaupungin lähialueille ja lähiöihin. Nämä junat kulkevat tihein välein ja tarjoavat kätevän yhteyden esimerkiksi lentokentille, Uppsalaan ja muihin lähiöihin.

Halvat lennot Tukholma – Löydä edullisimmat lennot sivustomme kautta

suorat lennot tukholmaan