Hotellit Alta Norja

Hotellit Alta Norja – Löydä parhaat hotellit

Alta on kiehtova matkakohde Pohjois-Norjassa, joka tunnetaan revontulistaan ja upeista luonnonmaisemistaan. Kaupungin ympäristö tarjoaa mahdollisuuden harrastaa talviaktiviteetteja, kuten hiihtoa ja kelkkasafareita, sekä tutustua saamelaiseen kulttuuriin.

hotellit alta norja

Hotellit Alta Norja – Lue lisätietoa matkailukohteista sivustoltamme

Alta, Norjan Pohjois-Norjan upea kaupunki, kutsuu matkailijoita nauttimaan monipuolisesta tarjonnastaan. Kaupungin suurin vetonaula ovat sen upeat revontulet, jotka valaisevat taivasta erityisesti talvikuukausina. Alta tarjoaa loistavat puitteet revontulien tarkkailuun erilaisilla retkillä ja opastetuilla kierroksilla.

Talvella Alta muuttuu lumiseksi seikkailumaaksi, joka houkuttelee hiihtäjiä, lumilautailijoita ja kelkkailun ystäviä. Alueen monipuoliset rinteet ja hiihtoladut takaavat unohtumattoman talvielämyksen. Kelkkasafarit johdattavat sinut syvälle lumipeittoisiin maisemiin, joissa voit ihailla upeita näkymiä Pohjois-Norjan erämaihin.

Alta ei tarjoa pelkästään luontokokemuksia, vaan se on myös saamelaisen kulttuurin keskus. Gargia Saamelaismuseo ja Kvenvikmoenin Saamelaiskulttuurikeskus tarjoavat mahdollisuuden oppia lisää saamelaisesta historiasta, perinteistä ja elämäntavasta. Voit osallistua käsityöpajoihin, maistella saamelaisia herkkuja ja tutustua paikalliseen taiteeseen.

Alta on täynnä paikallista tunnelmaa ja vieraanvaraisuutta, ja sen ainutlaatuiset mahdollisuudet revontulten ja talviaktiviteettien näkemiseen tekevät siitä unohtumattoman matkakohteen niin luonnonystäville kuin seikkailijoillekin.

Muita matkakohteita Tromssan ja Finnmarkin läänissä
Suositut hotellit Alta

Alta:stalöydät useita hotelleja. Alhaalta löydät tietoa paikkakunnan suosituimmista hotelleista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä.

 1. Thon Hotel Alta: Keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli tarjoaa moderneja ja viihtyisiä huoneita sekä kauniit näkymät Altafjordin yli. Hotellissa on ravintola ja muita palveluita, kuten sauna ja kuntokeskus.

 2. Scandic Alta: Tämä viihtyisä hotelli sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa ja tarjoaa mukavia huoneita sekä monipuoliset palvelut. Vieraat voivat nauttia ravintolasta, baarista ja kuntosalista.

 3. Altafjord Gjestegaard & Spa: Tämä viehättävä hotelli sijaitsee Altafjordin rannalla ja tarjoaa rentouttavaa tunnelmaa. Hotellissa on spa-alue, jossa voit hemmotella itseäsi hoidoilla ja nauttia upeista merinäkymistä.

 4. Scandic Sorrisniva: Hieman Altan keskustan ulkopuolella sijaitseva hotelli tarjoaa ainutlaatuisen pohjoisen tunnelman. Hotellissa on kodikkaat huoneet ja monia talviaktiviteetteja, kuten jäähotellivierailuja ja kelkkasafareita.

Hotellit Alta Norja – Löydä parhaat hotellit Lomamatka.fi

Alta nähtävyydet

Alta tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja on mahdollista ettei kaikki tiedot täysin pidä paikkaansa.

 1. Alattion Museo: Alta-museo on UNESCO:n maailmanperintökohde ja se esittelee alueen historiaa, kalliomaalauksia ja saamelaista kulttuuria. Museo tarjoaa kiehtovan katsauksen esihistoriallisiin aikoihin ja alueen asutukseen.

 2. Northern Lights Cathedral (Nordlyskatedralen): Tämä moderni katedraali on paitsi uskonnollinen rakennus, myös tärkeä arkkitehtoninen nähtävyys Altassa. Sen ainutlaatuinen muotoilu ja lasiseinät mahdollistavat upeiden revontulien ihailemisen sisätiloissa.

 3. Alta Canyon (Altaelva): Altan rotko on yksi Euroopan suurimmista ja syvimmistä kanjoneista. Paikka tarjoaa upeat näkymät joen ylle ja mahdollisuuden patikoida kanjonin reunaa pitkin.

 4. Sorrisniva Igloo Hotel: Tämä jäähotelli on ainutlaatuinen nähtävyys, joka rakennetaan joka vuosi uudestaan. Vierailijat voivat ihailla upeita jääveistoksia ja lumisia huoneita sekä yöpyä talvisessa taikamaailmassa.

 5. Sami Siida: Tämä saamelainen kulttuurikeskus tarjoaa mahdollisuuden oppia lisää saamelaisten perinteistä, elämäntavasta ja kulttuurista. Voit osallistua opastetuille kierroksille ja tutustua saamelaisten historiaan.

 6. Altafjord: Altafjordiin kannattaa tutustua risteilyllä tai veneretkellä, sillä se tarjoaa upeat merimaisemat ja mahdollisuuden nähdä delfiinejä ja muita mereneläviä.Mus

Ajanviete ja harrastaminen Altassa

Alta tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ajanviettoon ja harrastamiseen upeissa pohjoisnorjalaisissa maisemissa. Tässä on joitakin aktiviteetteja, joita voit nauttia Altassa:

 1. Revontulien tarkkailu: Altan sijainti revontulivyöhykkeellä tekee siitä ihanteellisen paikan revontulien havainnointiin. Talvikuukausina voit osallistua opastetuille revontulikierroksille tai lähteä omatoimisesti etsimään revontulia.

 2. Hiihto ja lumilautailu: Alueella on useita hiihtokeskuksia ja rinteitä, jotka tarjoavat erinomaiset puitteet talviurheilulle. Voit nauttia laskettelusta, lumilautailusta ja murtomaahiihdosta upeissa vuoristomaisemissa.

 3. Kelkkailu: Kelkkailu eli moottorikelkkailu on suosittu harrastus Altassa. Voit vuokrata kelkan ja lähteä tutustumaan lumiseen erämaahan tai osallistua järjestettyihin kelkkasafareihin.

 4. Patikointi ja retkeily: Alueella on monia kauniita patikointi- ja vaellusreittejä, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua upeisiin luonnonmaisemiin. Voit patikoida vuorilla, kanjoneissa ja järvenrannoilla.

 5. Kulttuurikokemukset: Alta tarjoaa mahdollisuuden oppia lisää saamelaisesta kulttuurista ja historiasta. Voit vierailla saamelaisissa museoissa ja kulttuurikeskuksissa sekä osallistua perinteisiin tapahtumiin ja festivaaleihin.

 6. Vesitoiminnot: Altafjord tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin vesitoimintoihin, kuten kalastukseen, veneretkiin ja merikajakilla melontaan.

 7. Ratsastus: Alueella voit osallistua ratsastusretkille, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua luontoon ratsain.

 8. Golf: Alta Golfin kenttä tarjoaa golfareille mahdollisuuden nauttia lajista upeissa maisemissa.

 9. Rentoutuminen: Voit nauttia rauhallisista hetkistä luonnon keskellä, nauttia saunan lämmöstä tai käydä paikallisissa kylpylöissä ja spa-hoidoissa.

Hotellit Alta Norja – Löydä suositut hotellit Lomakulma.fi

alta nähtävyydet