Halvat hotellit Tallinna

Halvat hotellit Tallinna – Löydä parhaat hotellit

Tallinna, Viron pääkaupunki, yhdistää sadunomaisen keskiaikaisen tunnelman moderniin kaupunkielämään, tarjoten upeita nähtävyyksiä, kulttuuria ja herkullista ruokaa meren rannalla.

halvat hotellit tallinna
Photo by Jaanus Jagomägi on Unsplash

Halvat hotellit Tallinna – Lue lisätietoa matkailukohteista sivustoltamme

Tallinna, Viron kaunis pääkaupunki, on kuin aikamatka menneisyyteen ja samalla modernin elämän keskipiste. Vanhankaupungin kapeat kujat, kivitalot ja keskiaikaiset tornit luovat satumaisen ilmapiirin, joka houkuttelee kävijät tutkimaan historiaa ja tunnelmoimaan. Näkymät Toompean mäeltä sekä Raatihuoneentori tarjoavat unohtumattomia hetkiä.

Tallinna ei kuitenkaan ole pelkästään menneen ajan heijastus, vaan se on myös vilkas ja moderni kaupunki, jossa kukoistaa monipuolinen kulttuurielämä. Trendikkäät kahvilat, taidegalleriat ja design-liikkeet täyttävät katukuvan, tarjoten nykyaikaisia elämyksiä. Meri on aina läsnä, ja sen rantabulevardi tarjoaa virkistäviä kävelyitä ja mahdollisuuden nauttia meren tuulahduksista.

Tallinna on myös gastronominen nautinto, joka tarjoaa paikallisia herkkuja ja kansainvälisiä makuja. Ravintolat ja kahvilat tarjoavat laajan valikoiman ruokaelämyksiä, ja perinteiset virolaiset ruokalajit kutsuvat maistamaan autenttista paikallista makumaailmaa.

Matkailijoille Tallinna on monipuolinen matkakohde, joka tarjoaa historian, kulttuurin, designin ja ruoan yhdistelmän. Se on kaupunki, joka lumoaa sekä menneisyydellään että nykypäivällään, tarjoten unohtumattoman matkakokemuksen kaikenlaisille matkailijoille.

Suositut hotellit Tallinna

Tallinnasta löydät useita hotelleja. Alhaalta löydät tietoa paikkakunnan suosituimmista hotelleista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä.

 1. Swissotel Tallinn: Tämä viiden tähden hotelli tarjoaa ylellistä majoitusta ja upeat näkymät Tallinnan vanhaankaupunkiin. Hotellissa on myös kattava spa-alue ja modernit tilat.

 2. Hilton Tallinn Park: Tämä korkeatasoinen hotelli sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa ja tarjoaa mukavuutta sekä laadukasta palvelua. Sieltä on myös hyvät yhteydet tärkeimpiin nähtävyyksiin.

 3. Radisson Collection Hotel: Hotelli sijaitsee Tallinnan keskustassa ja tarjoaa tyylikkäitä huoneita, ravintoloita sekä rentoutumismahdollisuuksia. Kattotasanne on suosittu näköalapaikka.

 4. Original Sokos Hotel Viru: Tämä keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli on tunnettu historiastaan ja laajasta palveluvalikoimastaan. Se on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat olla lähellä vanhakaupunkia.

 5. Hotel Telegraaf: Tämä luksushotelli sijaitsee entisessä postitalossa Tallinnan vanhassakaupungissa. Se yhdistää historiaa ja tyylikästä majoitusta, ja siellä on myös spa-alue.

 6. My City Hotel: Tämä viehättävä boutique-hotelli tarjoaa mukavaa majoitusta vanhankaupungin läheisyydessä. Se on suosittu valinta kaupunkilomalle.

 7. Nordic Hotel Forum: Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa modernia majoitusta sekä monipuolisia palveluita.

 8. Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn: Tämä hotelli tarjoaa mukavaa majoitusta lähellä merenrantaa sekä hyvät kylpyläpalvelut.

 9. Tallink Spa & Conference Hotel: Hotelli sijaitsee kätevästi vanhankaupungin ja sataman välissä ja tarjoaa spa-palveluita sekä ravintoloita.

Halvat hotellit Tallinna – Löydät mm seuraavat hotellit ja majoitusvaihtoehdot upeaan Tallinnaan sivustomme kautta

 • Tallinna kylpylähotelli
 • Radison Blue Tallinna
 • Hotellipaketti Tallinna
 • Sokos hotel Tallinna
 • Tallinna Spa hotelli
 • Metropol hotel Tallinna
 • Scandic Tallinna
 • Hotelli Tallinna vanha kaupunki
 • Hotelli Tallinna keskusta
Tallinna nähtävyydet

Tallinna tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja on mahdollista ettei kaikki tiedot täysin pidä paikkaansa.

 1. Tallinnan vanhakaupunki: Unescon maailmanperintökohde, vanhakaupunki on kuin aikamatka keskiaikaan. Kapeat kujat, historialliset rakennukset ja keskiaikaiset tornit luovat satumaisen tunnelman. Näkymät Toompean mäeltä ja raatihuoneentori ovat erityisen viehättäviä.

 2. Toompean linna ja Pikk Hermann: Toompean mäellä sijaitseva linna on Viron parlamentin koti ja sen ympärillä on myös muita historiallisia rakennuksia. Pikk Hermann -torni on linnaan liittyvä symboli ja tarjoaa upeat näköalat yli kaupungin.

 3. Alexander Nevskyn katedraali: Venäläis-ortodoksinen katedraali sijaitsee Toompean mäellä ja on vaikuttava näky kaupungin yläpuolella. Sen sipulikupolit ja runsas koristelu tekevät siitä merkittävän maamerkin.

 4. Raekoja plats (raatihuoneentori): Vanhankaupungin keskus, joka on ympäröity värikkäillä keskiaikaisilla taloilla. Raatihuoneentorni hallitsee aluetta ja toimii usein tapahtumien ja markkinoiden paikkana.

 5. Kadriorgin palatsi ja puisto: Barokkipalatsi ja sen ympärillä oleva puisto ovat loistava esimerkki kaupungin elegantista arkkitehtuurista. Puisto tarjoaa vehreyttä, lampia ja mahdollisuuden rentoutua.

 6. Kumu taidemuseo: Moderni taidemuseo, joka esittelee Viron taiteen historiaa ja nykytaidetta. Rakennus itsessään on arkkitehtoninen taidonnäyte.

 7. Lennusadam merimuseo: Museo sijaitsee historiallisessa vesilentokonetehtaassa ja esittelee Viron merenkulun historiaa. Museoon kuuluu myös sukellusvene, johon voi tutustua.

 8. Tallinnan tv-torni: Torni tarjoaa upeat näkymät yli kaupungin ja sen ympäristön. Sieltä voi myös kokeilla lasipohjaisella näköalatasanteella kävelyä.

 9. Eesti Vabaõhumuuseum (Viron ulkoilmamuseo): Museo tarjoaa mahdollisuuden nähdä autenttisia maalaistalonpoikaistaloja ja muita rakennuksia eri aikakausilta. Se on kuin matka Viron historiaan.

Ajanviete ja harrastaminen Tallinnassa

Tallinna tarjoaa runsaasti ajanvietto- ja harrastusmahdollisuuksia niin paikallisille kuin matkailijoillekin. Tässä lisätietoja erilaisista aktiviteeteista, joita voit nauttia kaupungissa:

 1. Kävelyretket vanhassakaupungissa: Tutustu Tallinnan vanhaankaupunkiin kävellen ja ihastele keskiaikaisia rakennuksia, kapeita kujia ja historiallisia nähtävyyksiä. Voit myös osallistua opastetuille kierroksille, jotka tarjoavat syvällisempää tietoa alueesta.

 2. Kahvila- ja ravintolakierrokset: Tallinnan ruokakulttuuri on monipuolinen ja maistuva. Voit osallistua erilaisille kahvila- ja ravintolakierroksille, joilla pääset maistelemaan paikallisia herkkuja ja tutustumaan kaupungin gastronomisiin tarjontoihin.

 3. Shoppailu ja design: Tallinna tarjoaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia. Voit tutustua design-liikkeisiin, putiikkeihin ja käsitöiden myymälöihin löytääksesi ainutlaatuisia matkamuistoja ja paikallisia tuotteita.

 4. Teatteri ja esitykset: Kaupungissa on useita teattereita ja esityspaikkoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden nauttia erilaisista esityksistä, kuten teatterista, musiikista ja tanssista.

 5. Kylpylät ja rentoutuminen: Tallinnassa on useita kylpylöitä, jotka tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen ja hemmotteluun. Voit nauttia erilaisista hoidoista, saunoista ja rentoutumisalueista.

 6. Vesillä liikkuminen: Voit nauttia kauniista merinäkymistä osallistumalla vene- tai laivaristeilylle. Monet risteilyt tarjoavat näkymiä Tallinnaan mereltä päin.

 7. Konsertit ja tapahtumat: Tallinna tarjoaa monenlaisia konsertteja, festivaaleja ja muita tapahtumia ympäri vuoden. Voit nauttia musiikista, taiteesta ja viihteestä eri muodoissaan.

 8. Kuntosalit ja liikunta: Kaupungissa on erilaisia kuntokeskuksia ja liikuntamahdollisuuksia. Voit osallistua ryhmäliikuntatunneille, käydä kuntosalilla tai harrastaa joogaa.

 9. Tallinnan TV-torni: Voit vierailla Tallinnan TV-tornissa ja nauttia upeista näkymistä yli kaupungin. Siellä on myös mahdollisuus kokea lasipohjainen näköalatasanne.

 10. Viron ulkoilmamuseo: Tämä museo tarjoaa mahdollisuuden nähdä autenttisia maalaistalonpoikaistaloja ja muita rakennuksia eri aikakausilta. Se on samalla opettavainen ja rentouttava vierailupaikka.

Katso myös nämä:

Löydä lennot Tallinnaan

Halvat hotellit Tallinna – Löydä suositut hotellit Lomakulma.fi

tallinna nähtävyydet
Photo by Eryka-Ragna on Unsplash