Viljandi hotellit

Viljandi hotellit – Löydä parhaat hotellit

Viljandi on kiehtova kaupunki Etelä-Virossa, joka hurmaa kävijänsä historiallisella tunnelmallaan, upeilla järvimaisemillaan ja vilkkaalla kulttuuritarjonnallaan.

viljandi hotellit
Photo by Taavo Mägi on Unsplash

Viljandi hotellit – Lue lisätietoa matkailukohteista sivustoltamme

Viljandi on kaunis kaupunki Etelä-Virossa, joka tarjoaa matkailijoilleen ainutlaatuisen yhdistelmän historiaa, luontoa ja kulttuuria. Kaupungin viehättävä vanhakaupunki on täynnä historiallisia rakennuksia ja kapeita katuja, jotka kutsuvat tutustumaan menneisyyteen. Viljandin linna on yksi kaupungin kohokohdista – keskiaikainen linnoitus, joka tarjoaa upeita näköaloja ympäröivään maisemaan.

Viljandi tunnetaan myös järvimaisemistaan. Viljandi järvi ja sen ympärillä oleva luonto tarjoavat mahdollisuuden ulkoiluun, patikointiin ja rentoutumiseen. Kaupungin puistot ja viheralueet ovat ihanteellisia paikkoja piknikille ja rentoutumiseen.

Kaupungin vilkas kulttuurielämä tekee siitä erityisen houkuttelevan matkakohteen. Viljandi on Viron kulttuuripääkaupunki, joka järjestää monia festivaaleja, konsertteja ja tapahtumia ympäri vuoden. Viljandi Folk Music Festival on yksi kaikkein merkittävimmistä tapahtumista, jossa voit nauttia perinteisestä kansanmusiikista ja vilkkaasta tunnelmasta.

Viljandi tarjoaa myös taidegallerioita, käsityöpajoja ja museoita, jotka antavat syvällisen kuvan Viron kulttuurista ja historiasta. Lisäksi kaupungin lukuisat ravintolat, kahvilat ja baarit tarjoavat mahdollisuuden nauttia paikallisista herkuista ja rentoutua.

Suositut hotellit Viljandi

Viljandista löydät useita hotelleja. Alhaalta löydät tietoa paikkakunnan suosituimmista hotelleista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä.

 1. Centrum Hotel Viljandi: Keskustassa sijaitseva hotelli tarjoaa mukavat huoneet ja kätevän sijainnin lähellä nähtävyyksiä.

 2. Grand Hotel Viljandi: Tämä hotelli sijaitsee vanhan kaupungin alueella ja tarjoaa viihtyisiä huoneita sekä näköalan Viljandin järvelle.

 3. Männimäe Guesthouse: Tämä viehättävä majatalo sijaitsee mäntymetsän ympäröimänä ja tarjoaa kodikasta majoitusta luonnonläheisessä ympäristössä.

 4. Lossikambri Guest Apartments: Nämä huoneistot sijaitsevat Viljandin linnan läheisyydessä ja tarjoavat kodikasta ja itsenäistä majoitusta.

Viljandi hotellit – Löydä parhaat hotellit Lomamatka.fi

Viljandi nähtävyydet

Viljandi tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja on mahdollista ettei kaikki tiedot täysin pidä paikkaansa.

 1. Viljandin linna: Keskiaikainen linna on yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Se tarjoaa mahdollisuuden tutustua historiaan ja nauttia upeista näköaloista ympäröivään maisemaan.

 2. Viljandin järvi: Kaunis Viljandin järvi ja sen ympärillä oleva luonto tarjoavat mahdollisuuden ulkoiluun, patikointiin ja rentoutumiseen. Voit myös vuokrata soutuveneen ja tutkia järveä vesiltä käsin.

 3. Sakala kulttuurikeskus: Kulttuurikeskus järjestää erilaisia tapahtumia, konsertteja ja näyttelyitä ympäri vuoden. Se on hyvä paikka tutustua paikalliseen kulttuuriin.

 4. Viljandin museot: Kaupungissa on useita mielenkiintoisia museoita, kuten Viljandin Museo ja Kondas-keskus, jotka tarjoavat tietoa alueen historiasta ja taiteesta.

 5. Ugalan teatteri: Viljandin Ugalan teatteri on paikka, jossa voit nauttia esityksistä ja teatterista. Se on yksi Viron tunnetuimmista teattereista.

 6. Viljandin vanhakaupunki: Kävely vanhassakaupungissa antaa sinulle mahdollisuuden ihailla historiallisia rakennuksia ja tutustua kaupungin tunnelmaan.

Ajanviete ja harrastaminen Viljandissa

Viljandi tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ajanviettoon ja erilaisten harrastusten parissa. Tässä muutamia aktiviteetteja, joita voit nauttia Viljandissa:

 1. Järviaktiviteetit: Viljandin järvi tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin vesitoimintoihin, kuten soutuun, kalastukseen ja uintiin. Voit vuokrata soutuveneen tai kajakin ja tutkia järven kauniita maisemia.

 2. Kulttuuritapahtumat: Viljandi on tunnettu monista kulttuuritapahtumistaan, kuten Viljandi Folk Music Festivalista ja muista musiikkitapahtumista. Voit osallistua konsertteihin, festivaaleille ja esityksiin.

 3. Patikointi ja retkeily: Ympäröivä luonto tarjoaa mahdollisuuden patikointiin ja retkeilyyn. Voit tutkia kauniita metsäpolkuja ja nauttia luonnon rauhasta.

 4. Viljandin urheilukeskus: Urheilukeskus tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin liikuntalajeihin, kuten kuntosaliharjoitteluun, tennis- ja koripallokenttiin sekä jalkapallokenttiin.

 5. Polkujuoksu: Viljandissa on polkuja ja reittejä polkujuoksuun ja maastopyöräilyyn. Ne antavat mahdollisuuden liikkua luonnossa ja nauttia ulkoilmasta.

 6. Valgeranna Seikkailupuisto: Voit tehdä päiväreissun Valgeranna Seikkailupuistoon, joka tarjoaa erilaisia seikkailuratoja ja aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsillekin.

 7. Kahvilat ja ravintolat: Viljandissa on useita kahviloita, ravintoloita ja baareja, joissa voit nauttia paikallisesta ruoasta ja viihtyä ystävien seurassa.

 8. Viljandin vesipuisto: Water Park of Suure tarjoaa vesiliukumäkiä ja muita aktiviteetteja vesipedoille ja perheille.

Majoitus Viljandi Viro – Viljandi hotellit löydät sivustoltamme Lomakulma.fi

haapsalu nähtävyydet
Photo by Kazuki Taira on Unsplash