Lennot Bornholm

Lennot Bornholm – Löydä edulliset lennot sivustomme kautta

Bornholm, Tanskan idyllinen saari Itämerellä, viehättää matkailijat upeilla hiekkarannoillaan, historiallisilla nähtävyyksillään ja paikallisella ruokakulttuurillaan. Saari tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen, pyöräilyyn, taiteen ihailuun ja luonnonkauniiseen ympäristöön.

lennot bornholm

Lennot Bornholm – Lue lisätietoa matkakohteista sivustoltamme

Bornholm on kuin kaunis helmi Itämerellä, tarjoten matkailijoille monipuolisen ja lumoavan matkakokemuksen. Tämä Tanskan saari hurmaa vierailijat upeilla hiekkarannoillaan, joita ympäröivät kallioiset maisemat ja meren aava sinisyys. Bornholmilla voi nauttia rauhasta ja rentoutumisesta auringonpaisteessa tai lähteä seikkailulle pyöräillen tai patikoiden sen luonnonkauniissa ympäristössä.

Bornholmilla on myös rikas kulttuuriperintö ja historia, joka näkyy esimerkiksi vaikuttavassa Hammershusin linnassa, Pohjoismaiden suurimmassa linnassa. Vanhat kalastajakylien tunnelma kutsuu tutustumaan saaren paikalliseen elämäntapaan ja perinteisiin. Ruokakulttuuri on tärkeä osa Bornholmin matkakokemusta – voit nauttia tuoreista merenelävistä, savustetusta siiasta, paikallisista juustoista ja hunajasta.

Bornholmilla on myös taiteen ja kulttuurin ystäville paljon tarjottavaa. Voit vierailla Bornholmin taidemuseossa, joka esittelee paikallista ja kansainvälistä taidetta, tai osallistua paikallisiin käsityömarkkinoihin ja tapahtumiin. Saaren tunnelma houkuttelee taiteilijoita ja luovia sieluja, ja voit tuntea sen vaikutuksen ympärilläsi.

Bornholm on matkailijalle kuin satumainen pakopaikka, jossa voit yhdistää rentoutumisen, kulttuurin, luonnon ja hyvän ruoan ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Saari kutsuu sinut tutkimaan sen monipuolista tarjontaa ja viettämään unohtumattomia hetkiä sen kauniissa maisemissa.

Bornholmin lentokenttä

Bornholmin lentokenttä, virallisesti nimeltään Bornholmin lentoasema (Bornholm Airport, IATA: RNN, ICAO: EKRN), sijaitsee Bornholmin saarella Tanskan Itämeren rannikolla. Lentokenttä on tärkeä yhteyspiste saarelle ja se palvelee matkustajia sekä Tanskasta että muualta Euroopasta.

Historia: Bornholmin lentokenttä avattiin vuonna 1940 saksalaisten miehittäessä Tanskan toisen maailmansodan aikana. Saksalaiset rakensivat lentokentän strategisista syistä, ja se toimi tukikohtana sotilas- ja siviililentoliikenteelle. Sodan jälkeen lentokenttä palveli siviililiikennettä ja kasvatti suosiotaan matkailijoiden keskuudessa.

Tietoa: Bornholmin lentokenttä on pieni ja moderni lentoasema, joka palvelee matkailijoita saarelle. Se tarjoaa yhteyksiä muihin Tanskan lentokenttiin sekä kansainvälisiä lentoja erityisesti Skandinavian ja Keski-Euroopan alueille. Lentokenttä tarjoaa matkailijoille peruspalvelut, kuten matkatavaroiden käsittelyn, vuokra-autojen palvelut, ravintoloita ja kauppoja.

Bornholmin lentokenttä on tärkeä osa saaren matkailualuetta, mahdollistaen kätevän tavan saapua ja lähteä Bornholmilta. Erityisesti kesäaikaan lentokenttä on suosittu vaihtoehto matkailijoille, jotka haluavat nauttia saaren kauniista maisemista, rannoista ja kulttuurista.

Bornholmiin liikennöivät lentoyhtiöt

Bornholmin lentokenttä (Bornholm Airport) palvelee sekä kansallisia että kansainvälisiä lentoja. Alla on joitakin lentoyhtiöitä, jotka ovat aiemmin tai tällä hetkellä liikennöineet Bornholmin lentokentälle. Muista että tiedot muuttuvat ajan myötä ja lentoyhtiöiden reitit voivat muuttua.

 1. DAT – Danish Air Transport: Tanskalainen lentoyhtiö DAT on yksi Bornholmin lentokentän tärkeimmistä toimijoista. Se tarjoaa säännöllisiä lentoja Bornholmille Kööpenhaminasta ja muista Tanskan kaupungeista.

 2. SAS – Scandinavian Airlines: SAS on Pohjoismaiden suurin lentoyhtiö ja se tarjoaa ajoittain lentoja Bornholmille eri kaupungeista.

 3. Norwegian: Norwegian on tunnettu edullisista lentovaihtoehdoista ja se on tarjonnut lentoja Bornholmille erityisesti kesäkaudella.

Löydä lennot Bornholm Lomakulma.fi

Muut liikenneyhteydet Bornholmissa

Lentokenttäbussi:

Bornholmin lentokenttäbussi on kätevä tapa siirtyä lentokentältä Rønnen kaupunkiin ja muihin saaren osiin. Bussiliikenne on järjestetty niin, että se vastaa lenttojen aikatauluja. Lentokenttäbussi kulkee säännöllisesti Rønnen kaupunkiin, joka on Bornholmin suurin kaupunki ja tärkeä liikennekeskus saarella. Matka lentokentältä Rønneen kestää noin 10-15 minuuttia riippuen liikenteestä ja pysähdysten määrästä.

Bussipysäkki sijaitsee lentokentän terminaalin edessä, joten se on helppo löytää saapuessasi tai lähtiessäsi. Lentokenttäbussi tarjoaa mukavat istuimet ja tilaa matkatavaroille.

Bussiliikenne:

Bornholmin bussiliikenne on hyvin järjestetty ja tarjoaa matkailijoille sekä paikallisille asukkaille kätevän tavan liikkua saarella. Bornholmilla on kattava bussiverkosto, joka yhdistää eri kaupungit, kylistä suurempiin kaupunkeihin ja nähtävyyksiin. Tässä on yleistä tietoa Bornholmin bussiliikenteestä:

Reitit ja Pysäkit: Bornholmin bussiliikenne kattaa laajan alueen saarta, ja reitit on suunniteltu niin, että ne palvelevat sekä paikallisia että matkailijoita. Bussit kulkevat pääteiltä pienempiin teihin, joten ne tarjoavat mahdollisuuden tutustua Bornholmin eri nähtävyyksiin ja alueisiin.

Bornholm nähtävyydet

Bornholm tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja on mahdollista ettei kaikki tiedot täysin pidä paikkaansa.

 1. Hammershusin linna: Pohjoismaiden suurin linna sijaitsee Bornholmin pohjoisosassa. Se tarjoaa vaikuttavia näkymiä merelle ja ympäröivään maisemaan. Linna on mielenkiintoinen historiallinen kohde, joka kertoo saaren menneisyydestä.

 2. Rønnen kaupunki: Bornholmin suurin kaupunki on täynnä charmia, jossa voit tutustua vanhaan kaupunkiin, käydä museoissa ja nauttia paikallisista ravintoloista ja kahviloista.

 3. Bornholmin rannat: Saari tarjoaa upeita hiekkarantoja ja kauniita maisemia. Dueodde Beach on erityisen suosittu, ja sen hieno hiekka ja sininen vesi houkuttelevat auringonpalvojia ja uimareita.

 4. Gudhjem: Tunnelmallinen kalastajakylä, joka on tunnettu viehättävästä satamastaan ja korkeista kallioistaan. Gudhjemissa voit nauttia perinteisestä tanskalaisesta charmista ja vierailla paikallisissa taidegallerioissa.

 5. Almindingenin metsä: Bornholmin suurin metsäalue tarjoaa mahdollisuuden vaellukseen, pyöräilyyn ja luonnonkauniisiin retkiin. Voit myös kiivetä Bornholmin korkeimman kohdan, Rytterknægtenin huipulle.

 6. Nexø: Tämä kaupunki tarjoaa viehättävän sataman ja kulttuurisia nähtävyyksiä, kuten Bornholmin taideyhdistyksen näyttelyt.

 7. Oluf Høstin taidemuseo: Tämä museo sijaitsee Gudhjemissa ja esittelee tanskalaisen taiteilijan Oluf Høstin töitä sekä muita taiteilijoita.

 8. NaturBornholm: Interaktiivinen luontokeskus, joka tarjoaa tietoa Bornholmin luonnosta, geologiasta ja historiasta.

bornholm nähtävyydet

Lennot Bornholm – Löydä lennot unelmiesi matkalle!