Islanti Reykjavik hotellit

Islanti Reykjavik hotellit – Löydä parhaat hotellit ja majoituspaikat

Reykjavik on Islannin pääkaupunki ja upea matkailukohde Pohjois-Atlantilla. Se tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen moderneja nähtävyyksiä, perinteitä, vilkasta kulttuurikenttää ja upeita luontokohteita.

hotellit reykjavik

Islanti Reykjavik hotellit – Lue lisätietoa matkakohteista sivustollamme

Reykjavik, Islannin pääkaupunki, on lumoava matkailukohde, joka kiehtoo vierailijoita monipuolisuudellaan. Kaupungissa yhdistyvät moderni arkkitehtuuri, taide ja kulttuuri sekä perinteinen islantilainen tunnelma. Harvinaisena etuna kaupunki sijaitsee upean luonnon keskellä, tarjoten mahdollisuuden yhdistää kaupunkiloma ja luontoelämykset.

Reykjavikin vilkas kulttuurikenttä vetää puoleensa taiteen, musiikin ja teatterin ystäviä. Kaupungissa on monia mielenkiintoisia museoita, kuten Islannin kansallismuseo ja Saga-museo, jotka tarjoavat kattavan katsauksen maan historiaan ja kulttuuriin. Lisäksi Reykjavikin ravintolat, kahvilat ja baarit tarjoavat laajan valikoiman paikallisia herkkuja ja kansainvälisiä makuja.

Luonnon ystäville Reykjavikin ympäristö tarjoaa upeita elämyksiä. Lähellä kaupunkia voi vierailla Geysirin kuumilla lähteillä, Gullfossin vesiputouksella ja Thingvellirin kansallispuistossa, joka on myös Unescon maailmanperintökohde. Lisäksi Reykjavikista voi lähteä valassafarille tai retkelle upeille jäätiköille ja luonnon ihmeille.

Reykjavikin sydän on sen viehättävä vanha kaupunki, jossa värikkäät talot ja kapeat kujat luovat tunnelmallisen ilmapiirin. Alueella voi kävellä ja tutustua kiehtoviin kauppoihin, kahviloihin ja taidegallerioihin. Kesäisin Reykjavikissa järjestetään erilaisia festivaaleja ja tapahtumia, jotka tuovat kaupunkiin lisää elämää ja iloa.

Suositut hotellit Reykjavik

Reykjavikista löydät useita hotelleja. Alhaalla tietoa suosituimmista hotelleista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä.

 1. Hilton Reykjavik Nordica: Tämä hotelli sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella, mutta se tarjoaa modernit mukavuudet ja hyvät palvelut. Hotellissa on spa-alue, ravintola ja kuntoilutilat.

 2. Icelandair Hotel Reykjavik Marina: Tämä hotelli sijaitsee Reykjavikin satama-alueella, ja se on tunnettu merihenkisestä tunnelmastaan. Hotellissa on värikäs sisustus, ja se tarjoaa upeita näkymiä satamaan.

 3. Radisson Blu Saga Hotel Reykjavik: Tämä hotelli sijaitsee lähellä keskustaa ja se on perinteisempi valinta. Hotellissa on monipuolinen ravintolatarjonta ja sen läheisyydessä on monia nähtävyyksiä.

 4. CenterHotel Plaza: Tämä hotelli sijaitsee aivan Reykjavikin pääkadun varrella. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat olla lähellä kaupungin keskeisiä nähtävyyksiä ja ravintoloita.

 5. Fosshotel Reykjavik: Tämä hotelli on yksi Reykjavikin korkeimmista rakennuksista, ja se tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin. Hotellissa on moderni sisustus ja sen katolla sijaitseva baari on suosittu paikka nauttia näköaladrinkkejä.

Islanti Reykjavik hotellit – Löydä parhaat hotellit sivustomme kautta

Reykjavik nähtävyydet

Reykjavik tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä, ja tässä on muutamia nähtävyyksiä lähialueella: Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja on mahdollista ettei kaikki tiedot täysin pidä paikkaansa.

 1. Hallgrímskirkja: Tämä upea luterilainen kirkko on yksi Reykjavikin tunnetuimmista maamerkeistä. Se on myös Islannin korkein rakennus ja sen huipulta avautuu upeat näkymät yli kaupungin.

 2. Harpa-konserttitalo: Moderni ja vaikuttava konserttitalo, joka on arkkitehtoninen mestariteos. Harpassa järjestetään monia konsertteja, tapahtumia ja näyttelyitä.

 3. Perlan: Tämä lasikupoli sijaitsee kukkulalla, ja sen alta löytyy Islannin luonnonhistoriallinen museo sekä kahvila, josta voi nauttia upeista näkymistä yli kaupungin.

 4. Laugavegur-katu: Reykjavikin pääkatu, jolla sijaitsee monia kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja. Se on myös vilkas ostosalue ja hyvä paikka tutustua paikalliseen elämänmenoon.

 5. National Museum of Iceland: Tämä museo tarjoaa kattavan katsauksen Islannin historiaan ja kulttuuriin. Näyttelyt kattavat aikakaudet aina viikingeistä nykyaikaan.

 6. Sólfarið – Auringonmatkaaja: Tämä veistos sijaitsee Reykjavikin rannassa ja se muistuttaa pientä laivaa. Se symboloi Islannin historiaa ja matkailua.

 7. Tjörnin-järvi: Keskeinen kaupungin järvi, joka on suosittu paikka kävelyretkille ja lintujen bongailuun.

Hotel Akranes Iceland – Löydä suositut hotellit ja majoituspaikat

Ajanviete ja harrastaminen Reykjavikissa

Reykjavik tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ajanviettoon ja harrastamiseen. Tässä muutamia suosittuja aktiviteetteja ja harrastusmahdollisuuksia Reykjavikissa:

 1. Kylpylät ja kuumat lähteet: Rentoudu perinteisissä islantilaisissa kuumissa lähteissä, kuten Blue Lagoonissa, tai vieraile kaupungin omassa uimahallissa, Laugardalslaugissa, jossa on myös vesiliukumäkiä ja muita aktiviteetteja.

 2. Vaellus ja luontoretket: Tutustu Islannin kauniiseen luontoon järjestämällä vaellusretkiä tai osallistumalla retkikierroksille Reykjavikista. Voit vierailla upeissa kansallispuistoissa ja nähdä kauniita maisemia.

 3. Valassafarit: Lähde valassafariin Islannin rannikoille ja näe valaita ja delfiinejä luonnollisessa ympäristössään.

 4. Pyöräily: Vuokraa polkupyörä ja tutustu Reykjavikin kaupunkiin pyöräillen. Kaupungissa on hyvät pyörätiet ja polkupyörällä pääsee helposti näkemään eri alueita.

 5. Taide ja kulttuuri: Vieraile eri taidegallerioissa ja museoissa, kuten Reykjavikin taidemuseossa, joka esittelee islantilaista nykytaidetta.

 6. Ravintolat ja yöelämä: Nauti paikallisesta ruoasta ja tutustu Reykjavikin vilkkaaseen ravintola- ja baarikulttuuriin.

 7. Kalastus: Kokeile kalastusta Islannin upeissa järvissä ja joissa. Kalastusretket ovat suosittuja aktiviteetteja matkailijoiden keskuudessa.

 8. Lohikäärmeveneajelut: Koe Reykjavikin maisemia eri näkökulmasta ja osallistu lohikäärmeveneajelulle kaupungin edustalla.

Reykjavikissa on runsaasti erilaisia harrastusmahdollisuuksia, jotka sopivat niin luontoihmisten, kulttuurin ystävien kuin seikkailunhaluisten matkailijoidenkin makuun. Kaupungin ympäröivä luonto ja kulttuuritarjonta tekevät siitä monipuolisen matkailukohteen ympäri vuoden.

Katso myös nämä:

Halvat lennot Reykjavik