Hotellit Vimmerby

Hotellit Vimmerby – Löydä parhaat hotellit

Vimmerby on idyllinen kaupunki Etelä-Ruotsissa, joka on tunnettu lapsuudenkirjailija Astrid Lindgrenin syntymäpaikkana. Se tarjoaa viehättävän maalaismaiseman, kulttuurikohteita ja aktiviteetteja koko perheelle, kuten Astrid Lindgrenin maailman.

hotellit vimmerby

Löydä hotellit Vimmerby- Lue lisätietoa matkailukohteista sivustoltamme

Vimmerby on viehättävä kaupunki, joka sijaitsee Smålandin maakunnassa Etelä-Ruotsissa. Kaupungilla on rikas historia ja kulttuuri, ja se on erityisen tunnettu lapsuudenkirjailija Astrid Lindgrenin syntymäpaikkana. Astrid Lindgrenin luomat hahmot, kuten Peppi Pitkätossu, Ronja Ryövärintytär ja Viiru ja Pesonen, ovat rakastettuja ympäri maailmaa, ja Vimmerbyssä voit vierailla Astrid Lindgrenin maailmassa, joka on teemapuisto, joka tuo eloon hänen kirjojensa maagisen maailman.

Vimmerby tarjoaa myös kauniita maalaismaisemia ja luontoelämyksiä. Voit nauttia kävelyistä tai pyöräretkistä ympäröivissä metsissä ja puistoissa. Lähellä kaupunkia on myös järviä, joissa voit uida, kalastaa tai veneillä.

Kaupungin viehättävä keskusta tarjoaa paikallisia putiikkeja, ravintoloita ja kahviloita, joissa voit maistella paikallisia herkkuja ja nauttia rennosta ilmapiiristä. Vimmerbyssä järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden, joten vieraillessasi voit kokea paikallista kulttuuria ja elämänmenoa.

Vimmerby on ihanteellinen matkakohde perheille ja kaikille Astrid Lindgrenin kirjojen ystäville. Kaupunki tarjoaa unohtumattoman matkailuelämyksen, joka yhdistää kulttuurin, luonnon ja hauskanpidon.

Muut matkailukohteet Kalmarin läänissä
Suositut hotellit Vimmerby

Vimmerbystä löydät useita hotelleja. Alhaalla tietoa suosituimmista hotelleista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä.

 1. Best Western Vimmerby Stadshotell: Tämä hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Vimmerbyn keskustassa. Se tarjoaa mukavat ja moderneja huoneita sekä hyvän palvelutason.

 2. Hotell Ronja: Tämä kodikas hotelli sijaitsee kätevästi Vimmerbyn keskustassa. Hotellissa on viihtyisät huoneet ja se on erityisen suosittu lapsiperheiden keskuudessa

Hotellit Vimmerby – Löydä parhaat hotellit Lomamatka.fi

Vimmerby nähtävyydet

Vimmerby on täynnä mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, erityisesti Astrid Lindgrenin syntymäkaupunkina. Tässä on joitakin Vimmerbyn suosituimmista nähtävyyksistä:

 1. Astrid Lindgrenin maailma (Astrid Lindgren’s Värld): Tämä teemapuisto on ehdoton vierailukohde kaikille Astrid Lindgrenin kirjojen ystäville. Se tarjoaa mahdollisuuden tavata hahmoja, kuten Peppi Pitkätossu, Viiru ja Pesonen, Ronja Ryövärintytär ja monet muut. Puistossa järjestetään esityksiä, näytelmiä ja muita tapahtumia, jotka vievät sinut maagiseen kirjojen maailmaan.

 2. Astrid Lindgrenin syntymäkoti (Astrid Lindgrens Näs): Voit vierailla Astrid Lindgrenin syntymäkodissa, joka on muutettu museoksi. Siellä voit oppia enemmän kirjailijan elämästä ja nähdä esineitä hänen lapsuudestaan.

 3. Mariannelunds Filmstaden: Jos olet elokuvafani, voit vierailla tässä paikassa, joka on ollut monien elokuvien kuvauspaikkana, kuten ”Emil i Lönneberga” ja ”Alla vi barn i Bullerbyn”.

 4. Bullerbyn kylä (Bullerbybyn): Voit vierailla pienessä kylässä, joka toimi inspiraationa Astrid Lindgrenin kirjojen ”Alla vi barn i Bullerbyn” kylälle.

 5. Öland: Vimmerbyn lähellä sijaitsee upea Ölandin saari, joka tunnetaan kauniista luonnostaan, historiallisista linnoistaan ja upeista rannoistaan. Voit tehdä päiväretken Ölandiin ja tutustua saaren tarjontaan.

 6. Luontopolkuja ja ulkoilua: Vimmerbyssä ja sen ympäristössä on monia luontopolkuja ja retkeilyreittejä, joissa voit nauttia kauniista maisemista ja luonnonrauhasta.

Vimmerby tarjoaa monipuolisia nähtävyyksiä, jotka vetoavat niin perheisiin, kulttuurin ystäviin kuin luonnonkauneutta arvostaviin matkailijoihin. Olipa kiinnostuksesi sitten kirjallisuudessa, kulttuurissa tai luonnossa, Vimmerbystä löytyy varmasti paljon nähtävää ja koettavaa.

Ajanviete ja harrastaminen Vimmerby

Vimmerby tarjoaa monia mielenkiintoisia ajanvietteitä ja harrastusmahdollisuuksia niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin. Tässä on joitakin suosittuja ajanvietteitä ja harrastuksia Vimmerbyssä:

 1. Luontopolkuja ja retkeily: Vimmerbyn ympäristössä on monia kauniita luontopolkuja, jotka sopivat patikointiin ja retkeilyyn. Voit nauttia luonnonrauhasta ja kauniista maisemista.

 2. Kalastus: Alueen järvet ja vesistöt tarjoavat loistavat mahdollisuudet kalastukseen. Voit vuokrata veneen ja lähteä kalastamaan tai kokeilla onneasi rannalta.

 3. Pyöräily: Voit vuokrata pyörän ja tutustua Vimmerbyn ympäristöön pyöräillen. Kaupungissa on hyviä pyöräilyreittejä, jotka sopivat kaikenikäisille.

 4. Golf: Jos olet golfin ystävä, voit pelata golfia jollain alueen golfkentistä.

 5. Ratsastus: Ratsastusmahdollisuuksia löytyy Vimmerbyn lähistöltä. Voit osallistua ratsastustunneille tai lähteä vaellukselle hevosen selässä.

 6. Uiminen: Kesäisin voit nauttia uimisesta jossain lähellä sijaitsevista järven tai lammikoiden uimarannoilla.

 7. Paikallinen kulttuuri: Vimmerbyssä järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden. Voit osallistua konsertteihin, näyttelyihin ja muihin kulttuuritapahtumiin.

Vimmerby tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ajanvietteelle ja harrastamiselle. Olipa kiinnostuksesi sitten kulttuurissa, luonnossa tai aktiivisessa liikunnassa, Vimmerbystä löydät varmasti jotain mieleistäsi.

Hotellit Vimmerby – Löydä suositut hotellit Lomakulma.fi

vimmerby nähtävyydet