Hotellit Savitaipale

Hotellit Savitaipale – Löydä parhaat hotellit

Savitaipale on idyllinen matkakohde Etelä-Karjalassa, joka tarjoaa upeita luontomaisemia Saimaan rannoilla, historiallisia nähtävyyksiä, kuten Kärnäkosken linnoituksen ja Savitaipaleen kirkon, sekä mahdollisuuden nauttia rauhallisesta maaseututunnelmasta.

hotellit savitaipale
By Tommi Nummelin - Oma teos, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=32810751

Hotellit Lemi – Löydä hotellit sivustoltamme

Savitaipale on lumoava matkakohde, joka yhdistää upeat luontomaisemat ja mielenkiintoisen historian. Savitaipaleen viehättävyyttä lisää sen sijainti Saimaan vesistön äärellä, tarjoten vierailijoille mahdollisuuden nauttia kauniista järvimaisemista ja virkistävästä ulkoilusta.

Yksi Savitaipaleen merkittävimmistä nähtävyyksistä on Kärnäkosken linnoitus. Tämä historiallinen linnoitus on osa Venäjän keisarikunnan aikaista puolustusjärjestelmää ja tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden sukeltaa menneiden aikakausien tunnelmaan. Linnoituksen lisäksi alueella sijaitsee myös kirkko,  joka on rakennettu vuonna 1921–1924 rapakivigraniitista. Savitaipaleella on myös paljon tarjottavaa luonnonystäville. Alueen järvet, metsät ja vesireitit houkuttelevat retkeilijöitä, kalastajia ja vesillä liikkujia. Vierailijat voivat tutustua kauniisiin maisemiin ja nauttia hiljaisuudesta ja rauhasta, joka täällä vallitsee.

Kulttuuri ei jää paitsi, sillä Savitaipaleella järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, tarjoten mahdollisuuden kokea paikallista elämää ja perinnettä. Matkailijat voivat myös tutustua alueen käsityöperinteeseen ja paikalliseen taiteeseen. Savitaipale on ihanteellinen paikka niille, jotka etsivät rauhallista matkakohdetta, jossa yhdistyvät luonto, historia ja kulttuuri. Tämä pienehkö kunta tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kokea perinteinen suomalainen maalaisidylli ja nauttia kauneudesta, joka ympäröi sen jokapäiväistä elämä

Suositut hotellit ja majoituspaikat Savitaipale

Savitaipaleen hotellitarjonta on monipuolinen ja tarjoaa vierailijoille erilaisia vaihtoehtoja majoittumiseen. Alueelta löytyy hotelleja, motelleja, majataloja ja muita majoitusvaihtoehtoja eri hintaluokissa ja erilaisilla palveluilla.

Alta löydät muutamia esimerkkejä savitaipale suosituista hotelleista ja muista majoitus mahdollisuuksista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä.

Wanhan Havon Koulu yksiö –

Savitaipaleella sijaitseva Wanha Havon Koulu yksiö tarjoaa mukavan majoitusvaihtoehdon Etelä-Karjalassa. Majoituspaikkaan kuuluu kaunis puutarha, yksityinen pysäköintialue ja ilmainen WiFi-yhteys. Lähin kaupunki, Lappeenranta, on 31 kilometrin päässä. Yksiössä on yksi makuuhuone, varustettu keittiö, jossa on astianpesukone ja mikroaaltouuni, sekä pyykinpesukone. 

Holiday Home Villa helge by Interhome:

Savitaipaleella sijaitseva Holiday Home Villa Helge tarjoaa viihtyisän loma-asunnon. Loma-asunnossa on televisio ja hyvin varusteltu keittiö, jossa on astianpesukone ja jääkaappi. Lähin lentokenttä on Lappeenrannan lentoasema, joka sijaitsee 37 kilometrin päässä.

Rantatalo:

Rantatalo tarjoaa majoitusta Savitaipaleella. Majoituspaikassa on ilmainen WiFi ja maksuton yksityinen pysäköinti. Majoituspaikassa on myös terassi, ja asiakkailla on käytettävissään myös oma ranta-alue. Lähialueella voi harrastaa hiihtoa ja kalastusta. Lappeenrannan matkakeskus on 38 kilometrin päässä majoituspaikasta, ja Lappeenrannan satama sijaitsee 40 kilometrin päässä. Lähin lentokenttä on Lappeenrannan lentoasema, joka on 35 kilometrin päässä Rantatalosta.

Hotellit Savitaipale – Vertaa hotellit Lomakulma.fi

Savitaipale nähtävyydet ja ajanviete

Savitaipale on kaunis ja rauhallinen kunta Etelä-Suomessa, joka tarjoaa vierailijoilleen monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Tässä on joitakin Savitaipaleen nähtävyyksiä ja ajanvietemahdollisuuksia:

  1. Savitaipaleen linnoitus: Historiallinen Kärnäkosken linnoitus on ehdottomasti vierailun arvoinen. Linnoitus rakennettiin Venäjän keisarikunnan aikana ja se on osa vanhaa puolustusjärjestelmää. Alueella voi tutustua linnoituksen rakennuksiin ja nauttia kauniista järvinäkymistä.

  2. Luontoretkeily: Savitaipaleen ympäröivä luonto tarjoaa upeita mahdollisuuksia retkeilyyn ja ulkoiluun. Kansallispuistot ja luonnonsuojelualueet tarjoavat monipuolisia reittejä patikointiin ja retkeilyyn. Saimaan rannat tarjoavat mahdollisuuden veneilyyn ja kalastukseen.

  3. Wanha Havon Koulu: Tämä vanha koulurakennus on muunnettu majoituspaikaksi ja tarjoaa vierailijoille ainutlaatuisen tilaisuuden yöpyä historiallisessa ympäristössä.

  4. Kulttuuritapahtumat: Savitaipaleella järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia, jotka tarjoavat mahdollisuuden kokea paikallista kulttuuria ja taiteen iloa.

  5. Vesistöaktiviteetit: Saimaan vesistö tarjoaa mahdollisuuden uimiseen, veneilyyn ja kalastukseen. Voit vuokrata veneen tai kajakin ja tutkia järvimaisemia omassa tahdissasi.

  6. Tapahtumat ja markkinat: Savitaipaleella järjestetään erilaisia tapahtumia ja markkinoita eri vuodenaikoina. Ne tarjoavat mahdollisuuden tutustua paikalliseen elämään ja perinteisiin.

  7. Talviurheilu: Talvisin voit harrastaa hiihtoa ja lumikenkäilyä alueen kauniissa maisemissa. Lähialueen hiihtokeskukset tarjoavat myös laskettelu- ja lumilautailumahdollisuuksia.

Hotellit Savitaipale – Vertaa hotellit Lomakulma.fi