Hotellit Rakvere

Hotellit Rakvere – Löydä parhaat hotellit

Rakvere on viihtyisä kaupunki Pohjois-Virossa, joka yhdistää modernin elämänmenon historialliseen taustaan. Kaupunki tunnetaan erityisesti keskiaikaisesta linnastaan sekä monipuolisista tapahtumistaan.

hotellit rakvere

Hotellit Haapsalu – Lue lisätietoa matkailukohteista sivustoltamme

Rakvere on viehättävä kaupunki, joka sijaitsee Pohjois-Virossa. Kaupunki tarjoaa matkailijoilleen monipuolisen yhdistelmän perinteitä ja nykyaikaa. Rakveren keskiaikainen linna on yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Linnan rauniot ovat kuin aikamatka menneisyyteen, ja siellä voi osallistua erilaisiin toiminnallisiin näyttelyihin ja tapahtumiin, jotka herättävät henkiin keskiaikaisen elämän.

Kaupungin keskustassa voit nauttia kävelyistä viehättävillä kujilla, ihailla historiallisia rakennuksia ja tutustua paikalliseen kulttuuriin. Lisäksi Rakveressa järjestetään ympäri vuoden erilaisia tapahtumia, festivaaleja ja näyttelyitä, jotka tarjoavat matkailijoille mahdollisuuden tutustua Viron kulttuuritarjontaan.

Rakvere on myös lapsiystävällinen matkakohde, sillä kaupungista löytyy esimerkiksi Aqva Hotel & Spa, joka tarjoaa vesipuiston ja kylpyläpalveluita koko perheelle. Lisäksi Rakveren ympäristössä on mahdollisuus nauttia kauniista luonnosta ja ulkoilusta.

Rakvere tarjoaa matkailijoilleen kiehtovan yhdistelmän historiaa, kulttuuria ja modernia elämää. Se on ihanteellinen paikka niille, jotka haluavat kokea Viron monipuolisuuden ja nauttia mielenkiintoisesta matkakokemuksesta.

Suositut hotellit Rakvere

Rakveresta löydät muutamia hotelleja. Alhaalta löydät tietoa paikkakunnan suosituimmista hotelleista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä.

 1. Aqva Hotel & Spa: Tämä kylpylähotelli tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita ja mukavaa majoitusta. Vesipuisto ja spa-osasto tekevät siitä erityisen suositun perheille ja rentoutumista kaipaaville.

 2. Art Hotell: Art Hotell sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa viihtyisän ja modernin majoituksen. Se on kätevällä sijainnilla lähellä nähtävyyksiä ja palveluita.

 3. Wesenberg Hotel: Tämä boutique-hotelli tarjoaa tyylikkäitä ja viihtyisiä huoneita. Se sijaitsee keskellä kaupunkia, lähellä nähtävyyksiä.

 4. Reinhold Apartments: Jos etsit itsenäisempää majoitusta, voit harkita huoneiston vuokraamista. Rakveresta löytyy myös useita vuokrattavia huoneistoja ja loma-asuntoja.

 5. Villa Theresa Guesthouse: Tämä viehättävä majatalo tarjoaa kodikasta majoitusta ja ystävällistä palvelua.

Hotellit Rakvere- Löydä parhaat hotellit Lomamatka.fi

Rakvere nähtävyydet

Rakvere tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja on mahdollista ettei kaikki tiedot täysin pidä paikkaansa.

 1. Rakveren linna: Rakveren keskiaikainen linna on kaupungin tunnetuin nähtävyys. Linna on osittain restauroitu ja tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua keskiaikaiseen historiaan sekä osallistua erilaisiin teemallisiin tapahtumiin ja näyttelyihin.

 2. Tarvanpatsas: Rakveren symboli, Tarvanpatsas, on suuri pronssinen härkäpatsas, joka sijaitsee keskellä kaupunkia. Patsas edustaa voimaa ja voittoa, ja se on tullut kaupungin tunnusmerkiksi.

 3. Aqva Hotel & Spa: Tämä vesipuisto ja kylpylähotelli on suosittu paikka niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin. Voit nauttia kylpyläpalveluista, vesiliukumäistä ja rentoutua saunassa.

 4. Wesenbergin eli Rakveren vesitorni: Tämä historiallinen vesitorni tarjoaa upeat näkymät yli kaupungin. Voit kiivetä torniin ja ihailla maisemia.

 5. Viron poliisimuseo: Tämä erikoinen museo esittelee Viron poliisin historiaa ja toimintaa. Museossa on mielenkiintoisia esineitä ja näyttelyitä.

 6. Virumaa Muuseumid: Museo ja taidegalleria tarjoavat mahdollisuuden oppia lisää alueen historiasta ja kulttuurista sekä nauttia taiteesta.

 7. Rakveren keskusta: Kävely kaupungin keskustassa tarjoaa mahdollisuuden ihailla historiallisia rakennuksia, tutustua paikalliseen elämään ja nauttia tunnelmasta.

Ajanviete ja harrastaminen Rakvere

Rakvere tarjoaa monia mahdollisuuksia ajanviettoon ja erilaisiin harrastuksiin. Tässä muutamia aktiviteetteja, joita voit nauttia Rakveressa:

 1. Rakveren keskiaikainen linna: Linna ei ole vain nähtävyys, vaan siellä järjestetään myös erilaisia toiminnallisia tapahtumia, joissa voit pukeutua keskiaikaisesti ja osallistua erilaisiin aktiviteetteihin.

 2. Teatteri ja esitykset: Rakveressa voit nauttia teatterista ja live-esityksistä. Rakveren Teatteri on paikka, jossa voit kokea paikallista kulttuuria.

 3. Urheilu ja liikunta: Kaupungissa on mahdollisuus harrastaa erilaisia liikuntalajeja, kuten uimista, kuntosaliharjoittelua tai vaikkapa pyöräilyä ympäristön kauniissa maisemissa.

 4. Kulttuuritapahtumat: Rakveressa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia, konsertteja ja näyttelyitä läpi vuoden. Voit nauttia paikallisesta taiteesta ja viihteestä.

 5. Aqva Hotel & Spa: Voit nauttia kylpyläpalveluista ja hyvinvointihoidoista, rentoutua saunoissa ja virkistäytyä vesipuistossa.

 6. Lontova Seikluspark: Jos olet seikkailunhaluinen, voit vierailla Lontova Seiklusparkissa, jossa voit kokeilla erilaisia seikkailuratoja ja haastaa itsesi.

 7. Kaupunkikierrokset: Voit osallistua kaupunkikierroksille, joissa saat lisätietoja Rakveren historiasta ja nähtävyyksistä paikallisten oppaiden johdolla.

 8. Luontoaktiviteetit: Rakveren ympäristö tarjoaa mahdollisuuksia ulkoiluun ja luontoaktiviteetteihin, kuten kävelyyn, retkeilyyn ja pyöräilyyn.

Majoitus Rakvere Viro – Löydä hotellit Rakvere sivustoltamme Lomakulma.fi