Hotellit Narva

Hotellit Narva – Löydä parhaat hotellit

Narva on lumoava kaupunki Viron itärajalla, joka yhdistää vaikuttavasti historialliset linnoitukset, kulttuurin monimuotoisuuden ja upeat näkymät Narva-joelle.

hotellit narva

Hotellit Narva – Lue lisätietoa matkailukohteista sivustoltamme

Narva on kaupunki, joka sijaitsee Viron itärajalla, ja se tarjoaa matkailijoilleen rikkaan kulttuuriperinnön, historialliset nähtävyydet ja ainutlaatuisen ilmapiirin. Kaupunki on erityisen tunnettu Narva-joen varrella sijaitsevasta näyttävästä linnoituksestaan, Narvan linnasta, joka on yksi parhaiten säilyneistä keskiaikaisista linnoituksista koko Baltian alueella. Tämä vaikuttava rakennelma tarjoaa mielenkiintoisen sukelluksen menneisyyteen ja tarjoaa upeat näkymät joen yli Venäjälle.

Narva on myös monikulttuurinen kaupunki, jossa venäjän kieli ja kulttuuri ovat vahvasti läsnä. Narva tarjoaa mahdollisuuden tutustua Viron monimuotoiseen identiteettiin ja historiallisiin vaikutteisiin. Joen yli Venäjälle kohoava Ivangorodin linnoitus on osa Narvan kaupunkikuvaa ja tarjoaa mielenkiintoisen kontrastin Viron ja Venäjän välillä.

Lisäksi Narva on tunnettu monista festivaaleistaan ja tapahtumistaan. Kaupungin elämää värittävät myös museot, taidegalleriat ja historialliset rakennukset, jotka tarjoavat syvällisen katsauksen alueen menneisyyteen ja nykypäivään. Narva on ainutlaatuinen matkakohde, joka yhdistää historiallisen viehätyksen, kulttuurin monimuotoisuuden ja vaikuttavat nähtävyydet. Se tarjoaa mahdollisuuden tutustua Viron itäisen rajan kiehtovaan historiaan ja nykypäivään.

Suositut hotellit Narva

Narvasta löydät useita hotelleja. Alhaalta löydät tietoa paikkakunnan suosituimmista hotelleista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä.

 1. Narva-Jõesuu Spa & Hotel: Tämä kylpylähotelli sijaitsee Narva-joen suulla ja tarjoaa hyvinvointipalveluita sekä upeat näkymät jokimaisemaan.

 2. Inger Hotel: Inger Hotel on keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli, joka tarjoaa mukavat huoneet ja kätevän sijainnin nähtävyyksien läheisyydessä.

 3. Noorus Spa Hotel: Tämä moderneisti sisustettu kylpylähotelli tarjoaa monipuolisia palveluita ja rentoutumismahdollisuuksia.

 4. King Hotel: King Hotel sijaitsee Narvan keskustassa ja tarjoaa viihtyisiä huoneita sekä kätevän sijainnin kaupungin palveluiden äärellä.

 5. Narva Hotell: Narva Hotell on historiallinen hotelli, joka tarjoaa perinteistä tunnelmaa ja mukavia huoneita.

 6. Central Hotel: Keskustassa sijaitseva Central Hotel tarjoaa mukavat huoneet ja kävelymatkan päässä olevat nähtävyydet.

Hotellit Narva – Löydä parhaat hotellit Lomamatka.fi

Narva nähtävyydet

Narva tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja on mahdollista ettei kaikki tiedot täysin pidä paikkaansa.

 1. Narvan linna: Narvan linna, myös nimeltään Hermannin linna, on yksi Baltian parhaiten säilyneistä keskiaikaisista linnoituksista. Se tarjoaa vaikuttavia näkymiä Narva-joelle ja Venäjälle. Linnaan tutustuessa voit saada käsityksen alueen historiasta ja strategisesta merkityksestä.

 2. Ivangorodin linnoitus: Narvan vastapäätä Venäjän puolella sijaitseva Ivangorodin linnoitus on näkyvä osa Narvan kaupunkikuvaa. Linnoitus tarjoaa mielenkiintoisen kontrastin ja symbolisen yhteyden Viron ja Venäjän välillä.

 3. Kreenholmin puuvillatehdas: Tämä historiallinen tehdasalue on osa Narvan teollista historiaa ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua teollistumisen vaikutukseen alueella.

 4. Alexander’s Cathedral: Aleksanteri Nevskin katedraali on kaunis ortodoksinen kirkko, joka on osa Venäjän kulttuuriperintöä Narvassa.

 5. Narvan ranta: Narvanjoen ranta on miellyttävä paikka kävelyille ja rentoutumiselle.

 6. Krenholmin saari: Saari joen varrella tarjoaa ulkoilumahdollisuuksia ja kauniita näkymiä.

Ajanviete ja harrastaminen Narvassa

Narva tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ajanviettoon ja erilaisten harrastusten parissa. Tässä muutamia aktiviteetteja, joita voit nauttia Narvassa:

 1. Historialliset kävelyretket: Tutustu Narvan rikkaaseen historiaan osallistumalla opastetuille kävelyretkille, jotka vievät sinut läpi kaupungin mielenkiintoisten historiallisten kohteiden.

 2. Narvan joen risteilyt: Voit nauttia rauhallisista joen risteilyistä, jotka tarjoavat kauniita näkymiä Narvan linnasta ja Ivangorodin linnoituksesta.

 3. Kulttuuritapahtumat: Narvassa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia, konsertteja ja näyttelyitä, jotka tarjoavat mahdollisuuden nauttia paikallisesta taiteesta ja kulttuurista.

 4. Urheilu ja liikunta: Kaupungissa on mahdollisuus osallistua erilaisiin liikuntalajeihin, kuten pyöräilyyn, kävelyyn ja jalkapalloon. Lähialueilla on myös mahdollisuus harrastaa vaikkapa kalastusta ja retkeilyä.

 5. Narva-Jõesuu Spa & Hotel: Voit rentoutua kylpylähotellin palveluiden parissa, nauttia kylpylähoidoista ja rentoutua kauniissa ympäristössä.

 6. Ravintolat ja kahvilat: Narvassa on useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voit nauttia paikallisista ja kansainvälisistä herkuista.

 7. Taidenäyttelyt ja museot: Vierailu paikallisissa museoissa ja taidenäyttelyissä tarjoaa mahdollisuuden oppia lisää alueen historiasta ja kulttuurista.

 8. Ostokset: Kaupungissa voit tutustua paikallisiin putiikkeihin ja kauppakeskuksiin sekä tehdä ostoksia perinteisistä käsitöistä ja lahjoista.

 9. Vesiliikunta: Narvanjoessa voi harrastaa kalastusta, melontaa ja suppailua.

Hotellit Narva – Löydä suositut hotellit Lomakulma.fi