Hotellit Loppi

Hotellit Loppi  – Vertaa hotellit Lomakulma.fi

Loppi on kaunis ja rauhallinen matkakohde Etelä-Suomessa, joka tarjoaa upeaa luontoa, kulttuurihistoriaa ja monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia. Voit tutustua Lopen kauniisiin järvimaisemiin, vierailla viehättävissä maalaiskyliin ja nauttia rauhallisesta tunnelmasta.

hotellit loppi

Hotellit Loppi – Vertaa hotellit sivustomme kautta

Loppi on viehättävä kunta Etelä-Suomessa, joka tarjoaa matkailijoille upeita luontoelämyksiä ja kulttuurihistoriallisia nähtävyyksiä. Kunnan alueella sijaitsee useita kauniita järviä, kuten Loppijärvi, jotka tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn ja uimiseen. Lopen luonnossa voi myös patikoida ja retkeillä monilla merkityillä reiteillä, kuten Liesjärven kansallispuistossa, joka sijaitsee kohtuullisen matkan päässä. Liesjärven kansallispuisto on tunnettu upeista metsistään, järvistään ja suoalueistaan.

Lopen kunnassa on myös useita historiallisia kohteita, kuten perinteisiä maalaiskyliä ja vanhoja kartanoita. Kunnan keskustassa sijaitsee viehättävä vanha kirkko, ja Lopen kotiseutumuseo tarjoaa mahdollisuuden tutustua alueen historiaan ja perinteisiin. Matkailijat voivat myös vierailla paikallisissa maatiloissa ja kokea aitoa maalaiselämää.

Loppi on ihanteellinen kohde niille, jotka etsivät rauhallista ja luonnonläheistä matkakohdetta Etelä-Suomessa. Täällä voit rentoutua kauniissa ympäristössä, nauttia perinteisestä suomalaisesta kulttuurista ja kokea luonnon kauneuden monin eri tavoin.

Suositut hotellit ja majoituspaikat Loppi

Lopen alueella on useita hotelleja, jotka tarjoavat majoitusvaihtoehtoja matkailijoille. Näitä hotelleja on erilaisia, aina pienistä maalaishotelleista suurempiin liikehotelleihin. Useimmat Lopen hotellit ovat tunnettuja rauhallisesta ja luonnonläheisestä sijainnistaan, mikä tekee niistä houkuttelevia niille, jotka etsivät rentouttavaa oleskelua Etelä-Suomen maaseudulla. Alta löydät muutamia esimerkkejä Lopen suosituista hotelleista ja muista majoitus mahdollisuuksista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä. Käytä sivun alussa olevaa hakua, jolla löydät parhaiten juuri sinulle sopivan hotellin.

1. Huvirinne loma-asunto

”Rauhaa, hyvää unta maaseudulla” on majoituspaikka Lopella, joka sijaitsee noin 35 kilometrin päässä Hikiästä. Tämä huvila tarjoaa rentouttavaa maaseutumajoitusta ja siinä on sauna vieraiden käytettävissä. Majoituspaikassa on myös kaunis puutarha sekä ilmainen yksityinen pysäköintimahdollisuus. Lisäksi lähellä sijaitsee Puuhamaa-huvipuisto, joka on noin 21 kilometrin päässä.

2. Loma-asunto Valkealammi

Holiday Home Valkealammi sijaitsee Vehmaisissa, ja se on etäisyydellä 20 kilometriä Riihimäeltä. Tämä loma-asunto tarjoaa majoitusta ja siinä on televisio viihtyisän oleskelun tueksi. Keittotilassa on käytettävissä astianpesukone ja jääkaappi.

Hotellit Loppi – Löydä lisää majoitusvaihtoehtoja sivun alussa olevan haun avulla

Loppi nähtävyydet ja ajanviete

Loppi on viehättävä kunta Suomessa, joka tarjoaa monipuolisia nähtävyyksiä ja luontokohteita vierailijoille. Alueella on kaunista maaseutua, järviä ja metsiä, jotka houkuttelevat ulkoilma-aktiviteetteihin.

Räyskälän ilmailukeskus: Räyskälän ilmailukeskus sijaitsee Lopen Räyskälässä noin 23 kilometriä kunnan keskustasta länteen ja 37 kilometriä Forssan keskustasta itään. Tämä lentokenttä on erityisen tunnettu purjelentokeskuksena ja se on Pohjoismaiden vilkkain tällainen keskus.

Lopen teatteri: Lopen Teatteri on harrastajavoimin toimiva teatteriryhmä, joka tarjoaa kesäteatterielämyksiä Sajaniemen Taidemäellä.

Kotiseutumuseo Lukkarin Puustelli: Kotiseutumuseo Lukkarin Puustelli, joka on nimetty torpan mukaan, sijaitsee Lopen vanhan kirkon mäellä. Museon peruskokoelma koostuu esineistä, jotka on kerätty loppilaisista kodeista.

Marskin maja: Marskin Maja on nykyään museo ja ravintola Lopella, alun perin rakennettu Mannerheimille 14. divisioonan syntymäpäivälahjaksi vuonna 1942 Rukajärvellä. Ravintolassa voit nauttia herkullisesta ruoasta historiallisessa ympäristössä.

Lopen vanha kirkko: Lopen vanha kirkko, joka tunnetaan myös nimellä Santa Pirjo, on rakennettu 1600-luvun puolivälissä. Se on yksi Suomen vanhimmista puukirkoista. Kirkon mäelle on haudattu kirjailija Sakari Pälsi.

Kartanoputiikki Punainen Tupa: Kartanoputiikki Punainen Tupa sijaitsee viehättävässä ympäristössä Lopella Leppäniemen kartanossa, joka rakennettiin 1900-luvun alussa työväenasuintaloksi. Putiikista löytyy laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita niin arkeen kuin juhlaankin. Valikoimasta löytyy myös kiinnostavia designtuotteita erityisiin ja uniikkeihin tilaisuuksiin. 

Poronpolku: Poronpolku on perinnejuhla ja tapahtuma, joka on järjestetty Lopella jo vuodesta 1965. Tapahtuma pidetään syyskuun viimeisenä sunnuntaina, ja yksi sen huippuhetkistä on Puneliansalmen ylitys lossilla.

Iso-Melkutin: Melkuttimen alueella sijaitsee noin viiden kilometrin pituinen rengasreitti, joka kiertää Iso-Melkuttimen ympäri. Jos lähtee Tauluntien pysäköintipaikalta, reitin pituus on noin 7 kilometriä. Reitti on merkitty keltaisilla opasteilla pysäköintialueelta rantaan (noin 1 kilometri) ja sitten sinisillä opasteilla, jotka kulkevat 5,3 kilometrin pituisen rengasreitin ympäri järven. Melkuttimen alue soveltuu myös muihin aktiviteetteihin, kuten melontaan, maastopyöräilyyn, snorklaamiseen ja sukeltamiseen. 

Brynhildr: Brynhildr on islanninhevostalli, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia askellajiratsastuksesta maastossa. Lisäksi Brynhildr tarjoaa maatilaelämyksiä asiakkailleen.

räyskälän ilmailukeskus
By Alexander Savin from Tampere, Finland - 26.09.2009Uploaded by A333, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=13447769
Lopen historiaa

Loppi on historiallista Hämeen maakuntaa, ja sen alkuperäinen juuri oli Janakkalan kappeliseurakunnassa. 1500-luvulla muodostuneeseen Lopen kappeliseurakuntaan kuului aluksi vain seitsemän nykyistä Lopen kylää: Läyliäinen, Sajaniemi, Joentaka, Loppi, Hunsala, Teväntö ja Pilpala. Muut kylät kuuluivat suoraan Janakkalaan. Itsenäinen seurakunta Lopesta tuli vuonna 1632, ja se kattoi myöhemmin myös muut kylät, jotka myöhemmin kuuluivat Loppeen, sekä Kytäjärven kylän, joka myöhemmin liitettiin Hyvinkääseen. Vuoteen 1579 saakka Kytäjärvi oli osa Janakkalaa, ja sen jälkeen se siirtyi osaksi Nurmijärveä. Lopen itsenäistyttyä se liitettiin osaksi Loppea lukuun ottamatta Vatsian taloa, joka jäi Lopen yhteyteen. Lopen hallintopitäjä oli alueeltaan laajempi kuin kirkkopitäjä.

Toisen maailmansodan jälkeen Lopelle asutettiin noin 1 100 Karjalan siirtoväen henkilöä, joista suurin osa, noin 900, oli peräisin Antrean pitäjästä.

Katso myös nämä: 

Lopen kotisivut

Hotellit Loppi – Vertaa hotellit sivustomme kautta

loppi nähtävyydet