Hotellit Kitee

Hotellit Kitee – Vertaa hotellit Lomakulma.fi

Kitee kutsuu matkailijoita tutustumaan Pohjois-Karjalan luonnon kauneuteen ja paikalliseen kulttuuriin. Järvimaisemat, metsät ja monipuoliset aktiviteetit tekevät alueesta houkuttelevan sekä luonto- että seikkailumatkailijoille.

hotellit kitee
By Jani Havukainen - Oma teos, CC BY-SA 2.5, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=935210

Hotellit Kitee – Vertaa hotellit sivustomme kautta

Kitee tarjoaa matkailijoille lumoavan pakopaikan kaupungin vilinästä. Alueen rauhalliset järvimaisemat ja vehreät metsät tarjoavat upeat puitteet luontoretkeilylle, patikoinnille ja rentoutumiselle. Aktiivisemmille matkailijoille Kitee tarjoaa mahdollisuuksia veneilyyn, kalastukseen ja monipuolisiin ulkoilma-aktiviteetteihin.

Paikallinen kulttuuri ja perinteet ovat vahvasti läsnä Kiteellä, ja matkailijat voivat uppoutua paikalliseen elämään erilaisten tapahtumien ja festivaalien kautta. Kiteen historialliset piirteet ja perinteiset käsitöiden tekotavat tuovat esiin alueen autenttisen tunnelman. Lisäksi talvisin lumiset maisemat tarjoavat mahdollisuuden hiihtoon ja muihin talviaktiviteetteihin, mikä tekee Kiteestä monipuolisen matkakohteen ympäri vuoden.

Vertaa parhaat ja edullisimmat hotellit Kiteellä

Booking.com
Suositut hotellit ja majoituspaikat Kiteellä

Kiteessä hotellitarjonta tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja matkailijoille, jotka etsivät majoitusta alueelta. Laajasta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja erilaisiin matkailijan tarpeisiin, oli sitten kyseessä luksusloma, perheiden aktiiviloma tai budjettiystävällinen majoitusvaihtoehto. Alta löydät muutamia esimerkkejä Kiteen suosituista hotelleista ja muista majoitus mahdollisuuksista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä. Käytä sivun alussa olevaa hakua, jolla löydät parhaiten juuri sinulle sopivan hotellin.

1. Hotelli Kiteenhovi

Hotelli Kiteenhovi tarjoaa mukavaa ja kätevää majoitusta lähellä Niinikummun uimarantaa. Vieraille on tarjolla runsas ilmainen buffetaamiainen päivittäin, ja majoituspaikka tarjoaa myös kätevän pysäköintimahdollisuuden. Ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa mahdollistaa helpon yhteydenpidon, ja majoituksen alueella voi rentoutua saunassa tai vuokrata polkupyörän tutkiakseen ympäristöä.

2. Hotel Pajarinhovi

Hotel PajarinHovi tarjoaa viihtyisää majoitusta lähellä Niinikummun uimarantaa. Majoituksen hintaan sisältyy ilmainen buffetaamiainen, ja vieraat voivat nauttia ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja omatoimisesta pysäköinnistä. Majoituspaikasta löytyy myös monipuoliset ruokailuvaihtoehdot, kuten kahvila, ravintola ja baari/lounge. Kolme sisäuima-allasta ja poreallas tarjoavat rentoutumismahdollisuuksia, ja lisäksi majoituspaikassa on höyrysauna ja sauna.

3. Karjalan Helmi

Karjalan Helmi tarjoaa viihtyisiä ja ilmastointia mökkejä lähellä Niinikummun uimarantaa. Jokaisessa 3 tähden mökissä on ilmainen Wi-Fi, omatoiminen pysäköinti ja mahdollisuus tilata lentokenttäkuljetukset lisämaksusta. Mökeissä on täysin varustellut keittiöt, kalustetut patiot ja ruokailualueet. Majoituspaikassa on myös kokoushuoneita, terassi sekä erilaisia ulkoaktiviteetteja, kuten kajakkimelontaa ja soutu-/melontamahdollisuuksia.

4. Loma-asunto Aurinkoranta

Aurinkoranta tarjoaa viihtyisää majoitusta Kiteellä. Tässä savuttomassa loma-asunnossa on yksi huone, jossa on takka. Majoituksen mukavuuksiin kuuluvat muun muassa pyykinpesukone, televisio, mikroaaltouuni, uuni, astianpesukone ja lämmitys. Loma-asunto tarjoaa myös hiihtoyhteyden rinteeseen ja saunan, joten voit nauttia talvisista aktiviteeteista ja rentoutua saunomisen parissa.

 

Hotellit Kitee – Löydä lisää majoitusvaihtoehtoja sivun alussa olevan haun avulla

Kiteen nähtävyydet ja ajanviete

Kitee tarjoaa monipuolisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, jotka houkuttelevat matkailijoita tutustumaan alueen kulttuuriin ja luontoon. Kaupungissa voi nauttia paikallisista nähtävyyksistä, luonnonkauneudesta ja erilaisista aktiviteeteista, jotka tekevät vierailusta unohtumattoman.

Kiteen kivikirkko: Kiteen kivikirkko on yli 100 vuotta vanha arkkitehti Sjöströmin suunnittelema kirkkorakennus, joka on merkittävä osa alueen kulttuuriperintöä. Kirkko tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua paikalliseen historialliseen arkkitehtuuriin ja kirkolliseen perinteeseen. Kirkon vaikuttava ulkoasu ja kulttuurihistoriallinen merkitys tekevät siitä kiinnostavan kohteen niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin.

Kiteen eläinpuisto: Kiteen eläinpuisto, perustettu vuonna 1996, on viehättävä eläinpuisto Kiteellä, tarjoten vierailijoille mahdollisuuden tutustua laajaan eläinmaailmaan. Puistossa voi ihastella niin kotieläimiä kuin Suomen luonnon villieläimiä, ja lisäksi sieltä löytyy eksoottisempia lajeja, kuten alpakoita ja strutseja. Eläinpuisto on osa yksityisomisteista Pajarinhovin matkailukeskusta, johon kuuluu myös ravintola, matkamuistomyymälä, mökkivuokraamo ja kylpylä.

Kiteen kotiseutumuseo: Kiteen kotiseutumuseo tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sukeltaa Kiteen elämänmenoon 1700-luvulta lähtien, esitellen lähes 3000 esinettä, jotka kuvaavat alueen historiaa ja kehitystä nykypäivään asti. Museo on rikas lahjoituksista saatujen esineiden kokoelma. Kiteen kotiseutumuseon näyttelyt tarjoavat kattavan kuvan alueen menneisyydestä, ja uusin lisäys on Nightwish-näyttely, joka esittelee bändin tarinan sen alkumetreiltä nykypäivään.

Heinäjärven vanha mylly on kunnostettu omatoimisesti kyläläisten toimesta, talkoovoimin.

Aktiviteetit

Kiteellä ja Kesälahdella on tarjolla monipuoliset liikuntamahdollisuudet kuntosaleista kartingiin, maastopyöräilystä mäkihyppyyn. Kiteellä Hutsin Urheilukeskus tarjoaa upeita luonnonkauniita maisemia, kun taas Kesälahden Sortolammen liikunta- ja virkistysalue tarjoaa erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Lisäksi monet muut liikuntapaikat kummassakin keskuksessa mahdollistavat liikunnan ja ulkoilun nautinnot. Talviaikaan suositut hiihtoladut, luistelualueet ja erityisesti Peltolan Talvitrail kutsuvat ihmisiä virkistäytymään. Vespelin monipuoliset palvelut tarjoavat virkistäviä hetkiä eri ikäisille.

kitee nähtävyydet
By Jyri Moisio, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=60701357
Kiteen historiaa

Kitee on ollut pitkään asutettuna, ja 1400-luvun lopulla siellä kerättiin veroa Novgorodiin. Stolbovan rauhassa vuonna 1617 alue liitettiin Ruotsiin. Rajaseudulla koettiin pitkään vastakkainasettelua luterilaisten ja ortodoksien välillä, ja Kiteen seurakunta perustettiin vuonna 1631.

Katso myös nämä: 

Kiteen kotisivut

Hotellit Kitee – Vertaa hotellit sivustomme kautta

kiteen vaakuna
By Vector image by Cryonic07.Originally designed by Tapio Vallinoja.[1] - Tämän SVG-tiedoston lähdekoodi on validoitu., Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=2799421