Hotellit Kilkenny

Hotellit Kilkenny – Löydä parhaat hotellit

Kilkenny, Irlannin historiallinen sydän, on ihastuttava kaupunki, joka tarjoaa vierailleen upeita arkkitehtonisia aarteita, perinteitä ja vilkasta kulttuurikenttää. Kaupungissa voit tutustua upeisiin keskiaikaisiin linnoihin, nauttia perinteisestä irlantilaisesta musiikista ja kokea autenttisen pubikulttuurin.

hotellit kilkenny

Hotellit Kilkenny – Lue lisätietoa matkailukohteista sivustoltamme

Kilkenny, Irlannin historiallinen sydän, on viehättävä ja vieraanvarainen kaupunki, joka tarjoaa matkailijoille monipuolisen kokemuksen. Kaupunki on tunnettu erityisesti upeista keskiaikaisista rakennuksistaan ja linnoistaan. Kilkenny Castle, joka sijaitsee keskellä kaupunkia, on yksi Irlannin parhaiten säilyneistä linnoista. Se tarjoaa vierailleen mahdollisuuden sukeltaa syvälle Irlannin historialle ja arkkitehtuurille.

Kaupungissa on myös vilkas kulttuurikenttä. Kilkennyssä järjestetään lukuisia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden, kuten Kilkenny Arts Festival, joka houkuttelee taiteen ja musiikin ystäviä kaikkialta maailmasta. Kilkennyssä voi nauttia perinteisestä irlantilaisesta musiikista, ja monissa pubeissa järjestetään livemusiikkiesityksiä, jotka tekevät vierailusta entistäkin nautinnollisemman.

Lisäksi Kilkenny on tunnettu vilkkaasta pubikulttuuristaan. Kaupungissa on lukuisia perinteisiä irlantilaisia pubeja, joissa voit maistella paikallisia oluita ja nauttia rennosta ilmapiiristä. Kilkenny tarjoaa myös herkullisen irlantilaisen ruoan, joten ruokamatkailijat voivat nauttia paikallisista makuhermoja hivelevistä herkuista.

Kilkenny on erinomainen matkailukohde niille, jotka haluavat yhdistää historian, kulttuurin ja gastronomian nautinnolliseksi lomakohteeksi Irlannissa.

Suositut hotellit ja majoituspaikat Kilkenny

Kilkennystä löydät useita hotelleja ja muita vaihtoehtoja majoitukseen. Alhaalta löydät tietoa paikkakunnan suosituista hotelleista sekä hieman lisätietoa majoituksesta paikkakunnalla. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä.

 1. Kilkenny Ormonde Hotel: Tämä keskustassa sijaitseva hotelli tarjoaa mukavat huoneet, spa-palveluita ja upeat näkymät Nore-joelle. Se on suosittu valinta vierailijoille, jotka haluavat olla lähellä kaupungin nähtävyyksiä ja ravintoloita.

 2. Pembroke Hotel: Tämä viehättävä boutique-hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla ja tarjoaa tyylikkäitä huoneita ja ystävällistä palvelua. Se on erinomainen valinta romanttiseen lomaan.

 3. Langton House Hotel: Tämä historiallinen hotelli on tunnettu upeasta sisustuksestaan ja viihtyisästä tunnelmastaan. Siellä voit nauttia herkullisesta ruoasta ja elävästä iltaohjelmasta.

 4. Newpark Hotel Kilkenny: Sijaitsee vehreässä ympäristössä lähellä Kilkennyn kaupunkia, tämä hotelli tarjoaa rauhallisen pakopaikan. Siellä on myös uima-allas ja kylpylä.

 5. Kilkenny Hibernian Hotel: Tämä historiallinen hotelli on kunnostettu modernilla otteella ja tarjoaa tyylikkäät huoneet sekä hienon sijainnin kaupungin keskustassa.

 6. Ard Ri House Hotel: Hieman Kilkennyn keskustan ulkopuolella sijaitseva hotelli tarjoaa rauhallisen ympäristön ja mukavat huoneet. Se sopii erinomaisesti niille, jotka etsivät rauhallista majoituspaikkaa.

 7. Kilkenny River Court Hotel: Tämä hotelli sijaitsee Nore-joen rannalla, ja sieltä on upeat näkymät joelle ja Kilkennyn linnalle. Se on suosittu valinta romanttisiin lomiin.

Hotellit Kilkenny- Löydä parhaat hotellit Lomamatka.fi

Kilkenny nähtävyydet

Kilkenny tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja on mahdollista ettei kaikki tiedot täysin pidä paikkaansa.

 1. Kilkenny Castle: Tämä keskiaikainen linna on yksi Irlannin kauneimmista linnoista. Se tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua linnaan, sen upeisiin puutarhoihin ja taiteelliseen perintöön.

 2. St. Canice’s Cathedral: Tämä historiallinen katedraali on vaikuttava näky Kilkennyn kaupunkikuvassa. Vierailijat voivat kiivetä katedraalin torniin nauttiakseen upeista näkymistä yli kaupungin.

 3. Smithwick’s Experience Kilkenny: Irlannin olutperintö on tärkeä osa kulttuuria, ja tämä vierailukeskus tarjoaa mahdollisuuden oppia lisää oluenvalmistuksesta sekä maistella paikallisia oluita.

 4. Kilkenny Design Centre: Tämä keskus tarjoaa laajan valikoiman irlantilaista käsityötä, muotoilua ja taide-esineitä. Se on loistava paikka löytää paikallisia lahjoja ja matkamuistoja.

 5. Rothe House and Garden: Tämä historiallinen talo ja puutarha tarjoavat mahdollisuuden sukeltaa syvälle Kilkennyn menneisyyteen. Puutarha on erityisen viehättävä paikka kävelyretkille.

 6. Black Abbey: Tämä keskiaikainen luostari tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden ihailla upeita lasimaalauksia ja arkkitehtuuria.

 7. Butler Gallery: Kilkenny on tunnettu taiteestaan, ja Butler Gallery on loistava paikka tutustua nykytaiteeseen ja kulttuuriin.

 8. Jerpoint Abbey: Hieman Kilkennyn ulkopuolella sijaitseva Jerpoint Abbey on historiallinen rauniokirkko, joka tarjoaa mielenkiintoisen matkan menneisyyteen.

 9. Kilkenny Way Hurling Experience: Kilkenny on hurlingin kotikaupunki, ja tämä kokemus tarjoaa mahdollisuuden oppia ja kokeilla tätä perinteistä irlantilaista mailapeliä.

 10. Nore Valley Park: Perheille suunnattu kohde, jossa on eläimiä, leikkipaikka ja monia muita aktiviteetteja.

Ajanviete ja harrastaminen Kilkennyssä

Kilkenny tarjoaa monia mielenkiintoisia ajanvietemahdollisuuksia ja harrastusmahdollisuuksia vierailijoille. Tässä on joitain aktiviteetteja, joita voit nauttia Kilkennyssä:

 1. Kävelykierrokset: Kilkennyn kaunis keskusta on täydellinen paikka kävelyretkille. Voit osallistua opastetuille kierroksille ja oppia kaupungin historiasta ja legendoista.

 2. Kilpaurheilu ja retkeily: Kilkennyn ympäristössä on upeita maisemia, ja voit nauttia ulkoilusta patikoiden, pyöräillen tai vaikka kalastaen. Nore-joen varrella on myös mahdollisuus kanootilla tai kajakilla liikkumiseen.

 3. Golf: Kilkennyssä on useita golfkenttiä, jotka tarjoavat erinomaiset puitteet golfin harrastamiseen.

 4. Hurling ja Gaelic Football: Irlantilaiset perinneurheilut, kuten hurling ja Gaelic football, ovat suosittuja Kilkennyssä. Voit osallistua katsomaan paikallisia joukkueita kilpailemassa tai jopa kokeilla itse lajeja.

 5. Taide ja käsityöt: Kilkenny on tunnettu taiteestaan ja käsityöstään. Voit osallistua taide- ja käsityötyöpajoihin tai tutustua paikallisten taiteilijoiden töihin.

 6. Irlantilainen musiikki ja pubit: Kilkennyssä on monia pubeja, joissa voit nauttia perinteisestä irlantilaisesta musiikista ja viihdyttävästä ilmapiiristä. Monet pubeista tarjoavat myös live-musiikkiesityksiä.

 7. Ratsastus: Jos olet kiinnostunut hevosista ja ratsastuksesta, voit nauttia ratsastusretkistä Kilkennyn maaseudulla.

 8. Kulttuuritapahtumat: Kilkennyssä järjestetään lukuisia kulttuuritapahtumia, kuten musiikkifestivaaleja, teatteriesityksiä ja taidenäyttelyitä ympäri vuoden. Tarkista paikallinen tapahtumakalenteri vierailusi ajankohtana.

 9. Ruokailu ja maistelut: Kilkennyssä on monia hienoja ravintoloita, joissa voit maistella paikallisia herkkuja ja perinteisiä irlantilaisia ruokia.

 10. Shoppailu: Kaupungissa on runsaasti putiikkeja ja kauppoja, joista voit ostaa paikallisia käsityötuotteita, vaatteita ja matkamuistoja.

Hotellit Kilkenny – Löydä suositut hotellit Lomakulma.fi