Hotellit Kannonkoski

Hotellit Kannonkoski – Vertaa hotellit Lomakulma.fi

Kannonkoski on idyllinen matkakohde Keski-Suomessa, joka hurmaa luonnonkauneudellaan ja rauhallisella tunnelmallaan. Tämä pieni kunta tarjoaa vierailijoilleen upeita järvimaisemia, kalastusmahdollisuuksia ja patikkareittejä. Kannonkosken alueella voi kokea aitoa suomalaista maalaiselämää ja nauttia luonnonrauhasta.

hotellit kannonkoski

Hotellit Kannonkoski – Vertaa hotellit sivustomme kautta

Kannonkoski on viehättävä matkakohde Keski-Suomen sydämessä, joka tarjoaa matkailijoilleen upeita luontoelämyksiä ja rauhallisen maalaisidyllin. Tämä pieni kunta on tunnettu erityisesti järvistään ja metsistään, jotka houkuttelevat luonnossa liikkujia ja kalastuksen ystäviä. Kannonkoski on oiva valinta niille, jotka haluavat paeta kaupungin kiirettä ja nauttia suomalaisesta luonnonkauneudesta. Kannonkosken alueella on lukuisia järvimaisemia, ja monet järvet tarjoavat erinomaiset kalastusmahdollisuudet. Kalastus onkin yksi alueen suosituimmista aktiviteeteista, ja monet matkailijat saapuvat tänne saadakseen kiinni ahvenia, haukia ja muita kalalajeja. Kannonkosken järvet ovat myös hieno paikka uimiseen ja vesiharrastuksiin, ja kesäisin rannoilla voi nauttia aurinkoisista päivistä ja virkistävästä järvivedestä.

Luonnonystävät voivat tutustua Kannonkosken moniin ulkoilureitteihin ja patikkapolkuihin. Alueen metsät ja maastot tarjoavat upeita retkikohteita, ja patikointi on suosittu aktiviteetti vuodenajasta riippumatta. Kannonkosken ympärillä avautuvat upeat maisemat, ja patikoidessa voi bongata paikallista eläimistöä ja lintulajeja. Kannonkoski tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua perinteiseen suomalaiseen maalaiselämään. Voit vierailla paikallisilla maatiloilla ja osallistua erilaisiin maatilatoimintoihin. Kannonkoskella pääset kokemaan aitoa suomalaista kulttuuria ja nauttimaan herkullisista paikallisista ruoista.

Majoittumisvaihtoehtoina Kannonkoskella ovat usein viehättävät mökit ja maatilamatkailukohteet, jotka tarjoavat rauhallisen ja autenttisen ympäristön vierailijoille. Yöpyessäsi Kannonkosken maaseudulla voit nauttia yksityisyydestä ja hiljaisuudesta, ja samalla pääset lähemmäs luontoa ja paikallista elämäntapaa. Kannonkoski tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kokea Suomen upea luonto ja maalaiselämä autenttisessa ympäristössä, ja se on ihanteellinen matkakohde niille, jotka etsivät rauhaa ja luonnonkauneutta matkailun keskellä.

Vertaa parhaat ja edullisimmat hotellit Kannonkoskella

Booking.com
Suositut hotellit ja majoituspaikat Kannonkoski

Kannonkoskella hotellivalikoima ei ole yhtä laaja kuin suuremmissa kaupungeissa, mutta alueella on useita viehättäviä majoitusvaihtoehtoja, jotka tarjoavat matkailijoille mukavan ja rauhallisen oleskelun. Alta löydät muutamia esimerkkejä Kannonkosken suosituista hotelleista ja muista majoitus mahdollisuuksista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä. Käytä sivun alussa olevaa hakua, jolla löydät parhaiten juuri sinulle sopivan hotellin.

1. Hiekkarannanlomat

Hiekkarannanlomat on 3,5 tähden mökkikompleksi, joka tarjoaa asiakkailleen viihtyisiä majoitusvaihtoehtoja rauhallisessa ympäristössä. Mökkialueella on yhteensä kolme mökkiä, jotka ovat ilmastoituja ja varusteltuja asiakkaiden mukavuutta varten. Jokaisessa mökissä on käytettävissä ilmainen Wi-Fi-yhteys, mikä mahdollistaa yhteydenpidon ja tiedonhankinnan. Lisäksi mökeissä on omat keittiöt, joten asiakkailla on mahdollisuus valmistaa omia aterioitaan.

2. Piispala

Piispala sijaitsee kauniissa Kannonkosken maisemissa ja tarjoaa majoittujilleen monia mukavuuksia. Majoituspaikassa on ilmainen WiFi-yhteys, mikä mahdollistaa yhteydenpidon ja tiedonhankinnan. Lisäksi asiakkaille on tarjolla ilmainen yksityinen pysäköintialue, mikä tekee autolla saapumisesta vaivatonta.

3. Former Hotel Restaurant Kannonkrouvi

Entinen hotelli-ravintola Kannonkrouvi sijaitsee Kannonkoskella. Tämä asunto sijaitsee vuonna 1956 rakennetussa rakennuksessa ja tarjoaa ilmaisen yksityisen pysäköinnin. Asunnossa on 2 makuuhuonetta, taulu-tv, ruokailutila sekä keittiö, jossa on uuni ja mikroaaltouuni. Asunnossa tarjotaan pyyhkeet ja liinavaatteet.

Hotellit Kannonkoski – Löydä lisää majoitusvaihtoehtoja sivun alussa olevan haun avulla

Kannonkoski nähtävyydet ja ajanviete

Kannonkoski tarjoaa vierailijoilleen monia luonnonkauniita nähtävyyksiä ja ulkoilumahdollisuuksia. Kannonkosken alueella on lukuisia järviä ja metsiä, jotka houkuttelevat retkeilijöitä, kalastajia ja luonnosta nauttivia.

Kannonkoski kirkko: Kannonkosken kirkko on erinomainen esimerkki funktionalistisesta arkkitehtuurista ja pidetään yhtenä Suomen puhdaslinjaisimmista ja merkittävimmistä funkkis-kirkkoarkkitehtuurin edustajista. Se on Museoviraston suojelukohde ja tunnustettu asiantuntijapiireissä ympäri maailmaa. Ennen kuin kirkko valmistui vuonna 1938, se oli esillä pienoismallina ja piirustuksin Pariisin maailmannäyttelyssä vuonna 1937.

Kannonkosken kotiseutukokoelma: Kannonkosken kotiseutukokoelma sijaitsee kauniilla paikalla Kivijärven rannalla, tarkemmin sanottuna Nuottalan alueella, lähellä satamaa. Tämä kokoelma koostuu pääasiassa esineistöstä, joka liittyy perinteiseen maatalouteen ja kotitalouteen. Kokoelma tarjoaa mahdollisuuden tutustua alueen historiaan ja perinteisiin näiden esineiden kautta.

Isohiekka: Isohiekka on houkutteleva luontokohde, joka sijaitsee pohjois-Kannonkoskella. Tien ja maakuntauran päättyessä parkkipaikalle luonnonsuojelualueen reunalle, vieraat saavat mahdollisuuden nauttia monista luontokokemuksista. Pitkospuut opastavat kävijät matalalle rantaterassille, joka on ympäröity kauniilla männiköllä. Alueella on tarjolla monipuolisia mukavuuksia, kuten laavu tulisijoineen, keittokatos, käymälä ja telttapaikkoja.

Aktiviteetit

Luonto ja Maisemat: Kannonkoski tarjoaa upeaa järviluontoa, kuohuvia koskia ja laajoja metsäalueita.

Ranta-aktiviteetit: Kivijärven hiekkarannat ovat osa luonnonsuojelualueita.

Vaellus ja Retkeily: Kävelyreitit männikkömaastossa ja maisemien ihaileminen Öijänniemellä.

Piispala Nuorisomatkailukeskus: Monipuoliset aktiviteetit kuten uinti, luistelu, keilaus, kiipeily, ammunta, hiihto, palloilulajit, kuntoilu ja lumilautailu.

Kalastus: Järvikalastus, Hilmonjoen perho- ja heittokalastus, Nuottalan Kuhauistelu-kilpailu.

Metsästys: Hirvi, jänis, kettu, supikoira, mahdollisuus karhun ja ilveksen metsästykseen.

Marjastus ja Sienestys: Marjastus ja sienestys metsissä ja soilla.

Liikunta ja Urheilu: Patikointi, hiihto, moottoriurheilu (karting, ralliajo, rallicross), kesäiset ulkoilmaurheilulajit.

Musiikki ja Tanssi: Perinteinen pelimannimusiikki, lavatanssit Hilmonkosken lavalla.

kannonkoski nähtävyydet
By Jekkendaahl - Oma teos, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=12722164
Kannonkoski historiaa

Kannonkosken kunta perustettiin vuonna 1934, ja se koostui pääasiassa Kivijärven kaakkoisosista ja Viitasaaren lounaisista kylistä. Ennen tämän vuoden perustamista Kannonkoski-nimistä paikkakuntaa ei ollut olemassa, vaan alue muodostui erilaisten kylien yhdistelmästä. Leppälänkylä oli yksi alueen varhaisimmista rakennuskeskuksista, ja se alkoi muotoutua 1800-luvun lopulla. Kannonkosken ensimmäinen kansakoulu, joka toimi vuodesta 1894 lähtien, sijaitsi Leppälässä, ja tämä talo tunnetaan kirkonkylän ensimmäisenä rakennuksena. Vuonna 1936 rakennettiin Vartiolinna, suojeluskuntatalo, jonka pihaan pystytettiin muistokivi ja tykki, muistona alueen miesten osallistumisesta sotiin. Kirkkotien varrelle valmistui vuonna 1912 Jugend-tyylinen Pasasen kauppa, ja yksi alueen vanhimmista säilyneistä tilakeskuksista on 1850-luvulla rakennettu Pellonpään pihapiiri. Kiihkovuoren rinteessä, Vartiolinnan takana, sijaitsee Peikonpesäksi kutsuttu piilopirtti, jonne aikoinaan paettiin vainolaisia muun muassa isovihan aikana.

Kannonkosken historia juontaa juurensa keskiajalle, ja alue oli pitkään Pohjois-Hämeen erämaata, jota Hollolan ja Sysmän miehet pitivät erämaana. Paikannimistö viittaa myös lappalaisten käynteihin alueella. Alueelta on löydetty esihistoriallisia asuinpaikkoja ja muinaisia esineitä, kuten putkikirves, mikä kertoo muinaisesta metsästyksestä ja asutuksesta. Pysyvä asutus alkoi vakiintua Kannonkosken alueelle 1550-luvulla, kun uudisasukkaat saapuivat pääosin Savosta ja Hämeestä. He elivät kalastuksesta ja metsästyksestä. Kaskeaminen tuli käytäntöön 1600-luvulla, ja peltoviljely yleistyi 1800-luvun alkupuoliskolla isojakojen seurauksena. Kannonkoski kuului aluksi Rautalammin kirkkopitäjän alueeseen, kunnes se itsenäistyi omaksi seurakunnakseen vuonna 1931.

Kannonkoski sai kunnallisen itsenäisyytensä vuonna 1934 valtioneuvoston päätöksellä, ja sen kirkko valmistui vuonna 1938. Kannonkoskella oli 1950-luvun alkupuolella 11 kansakoulua, mikä kuvastaa alueen koulutuksen laajuutta ja merkitystä. Vuodesta 2007 lähtien Kannonkoski on ollut osa Saarijärven seurakuntaa kappeliseurakuntana, säilyttäen samalla kunnallisen itsenäisyytensä.

Katso myös nämä: 

Kannonkosken kotisivut

Hotellit Kannonkoski – Vertaa hotellit sivustomme kautta

By Hippophaë - Oma teos, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=2699866