Hotellit Kangasniemi

Hotellit Kangasniemi – Vertaa hotellit Lomakulma.fi

Kangasniemi on viehättävä matkakohde Etelä-Savossa, joka tarjoaa upeita järvimaisemia, mahdollisuuksia ulkoiluun ja rentoutumiseen luonnon keskellä.

hotellit kangasniemi
By Htm - Oma teos, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=20383099

Hotellit Kangasniemi – Löydä upeat hotellit sivustoltamme

Kangasniemi on idyllinen kunta Etelä-Savossa, joka sijaitsee upean järvimaiseman keskellä. Tämä matkakohde houkuttelee luonnon ystäviä ja rauhaa kaipaavia matkailijoita, jotka etsivät paikkaa, jossa voi rentoutua ja nauttia Suomen kauniista luonnosta.

Kangasniemi on tunnettu lukuisista järvistään, ja se tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn ja muuhun vesillä liikkumiseen. Alueella on myös monia luontopolkuja ja ulkoilureittejä, jotka houkuttelevat patikoijia ja retkeilijöitä. Kangasniemen kunnan alueella sijaitsee useita kauniita hiekkarantoja, jotka tarjoavat oivan paikan nauttia kesäpäivistä ja virkistäytyä järvivedessä.

Kangasniemi on myös kulttuurisesti rikas paikka, ja siellä voi tutustua paikalliseen taiteeseen ja perinteisiin. Kesäisin kunnassa järjestetään erilaisia tapahtumia ja festivaaleja, jotka tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden kokea paikallista elämänmenoa ja kulttuuria. Kangasniemi on täydellinen matkakohde niille, jotka etsivät rauhallista ympäristöä luonnonhelmassa ja haluavat samalla nauttia Suomen upeista järvimaisemista.

Suositut hotellit ja majoituspaikat Kangasniemellä

Kangasniemi tarjoaa monipuolisen valikoiman hotelleja ja majoitusvaihtoehtoja matkailijoille. Alueelta löytyy vaihtoehtoja eri budjeteille ja makuun sopiviksi. Alta löydät muutamia esimerkkejä Kangasniemen suosituista hotelleista ja muista majoitus mahdollisuuksista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä. Käytä sivun alussa olevaa hakua, jolla löydät parhaiten juuri sinulle sopivan hotellin.

1. LaFinia

LaFinia on mukava majoituspaikka, joka tarjoaa vierailleen ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä käytössä olevan omatoimisen pysäköinnin. Majoituksen aikana voit nauttia herkullisista aterioista ja virkistävistä juomista kahvilassa, ravintolassa ja baarissa/loungessa. Voit myös herätä hyvään päivään täydellisen aamiaisen kera, joka on saatavilla päivittäin lisämaksusta.

2. Vacation home Pirttiniemi

Tämä majoituspaikka tarjoaa monia mukavuuksia ja aktiviteetteja vierailijoilleen. Loma-asunnossa on 1 huone, ja siellä on takka lisäämässä tunnelmaa. Lisäksi huoneissa on televisiot ja DVD-soitin viihdykettä varten. Majoituksessa on myös pyykinpesukone, mikroaaltouuni, uuni, astianpesukone ja lämmitys, joten vieraiden on helppo olla kuin kotonansa.

3. Aatami

Avautuen terassille, tämä huoneisto sisältää 1 erillisen makuuhuoneen ja täysin varustetun minikeittiön. Ilmainen yksityinen pysäköinti on saatavilla huoneistossa.

4. Farmhouse and Lakeside Cottage

Farmhouse and Lakeside Cottage – Relax in Nature sijaitsee Kangasniemellä ja tarjoaa ilmastoinnin ja parvekkeen. Majoituksen yhteydessä on ilmainen yksityinen pysäköintialue. Huvilassa on 7 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, vuodevaatteet, pyyhkeet, taulu-tv, ruokailutila, täysin varusteltu keittiö ja patio, jolta avautuu järvinäköala.

5. Vacation home Mäntyrinne

Tämä viehättävä loma-asunto sijaitsee Kangasniemen alueella, ja se tarjoaa tilaa kuudelle henkilölle kahdessa makuuhuoneessaan. Voit nauttia lämpimistä illallisista tai rentoutua takkatulen ääressä, sillä jokaisessa huoneistossa on takka. Lisäksi voit katsoa suosikkiohjelmiasi televisiosta, jossa on DVD-soitin, ja valmistaa omia aterioita täysin varustellussa keittiössä, joka sisältää uunin, mikroaaltouunin ja astianpesukoneen.

Hotellit Kangasniemi – Löydä lisää majoitusvaihtoehtoja käyttämällä sivun alussa olevaa hakua

Kangasniemi nähtävyydet ja ajanviete

Kangasniemi on kaunis ja luonnonläheinen paikkakunta Etelä-Savossa, joka tarjoaa vierailijoille monipuolisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Alueen nähtävyydet yhdistävät upeat järvimaisemat, historialliset kohteet ja mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta.

Juhani Saksan Kivigalleria: Juhani Saksan Kivigalleria tarjoaa kävijöilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua taiteen ja luonnon yhdistelmään Puulan upeissa maisemissa. Tämä taiteilijanäyttely sijaitsee järven rannalla, ja siellä esitellään Juhani Saksan vaikuttavia veistoksia.

Kangasniemen kirkko: Kangasniemen kirkko on vaikuttava 200-vuotias rakennus, joka valmistui vuosina 1811-1814. Kirkon rakentamista johti Matti Salonen, ja se on edelleen tärkeä osa Kangasniemen kulttuurihistoriaa. Kirkossa on tilaa yhteensä 1000 istujalle, ja sen arkkitehtuuri ja rakennustyyli ovat huomionarvoisia.

Pekka Hiltusen taidelinna: Pekka Hiltusen Taidelinna, joka sijaitsee Jyväskyläntien varrella, on mielenkiintoinen taidekohde. Tämä linna on rakennettu neljästä navetasta vuonna 1991, ja se on avoinna sopimuksen mukaan vierailijoille. Taidelinnassa voi ihailla monipuolista taidetta, kuten maalauksia, puureliefejä ja antiikkia. 

Penttilä Open Air Museum: Penttilä Open Air Museum on kiinnostava kulttuurikohde, joka sijaitsee Kangasniemen Penttilän kartanossa osoitteessa Seppäläntie 860. Tämä museoalue tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua alueen historiaan ja perinteisiin ulkoilmassa.

Kangasniemen kotiseutumuseo: Kangasniemen Kotiseutumuseo on viehättävä museokohde, joka sijaitsee kirkonkylässä aivan kirkkoa vastapäätä. Museo toimii historiallisessa viljamakasiinissa, joka valmistui vuonna 1913. Tämä kodikas museo on omistautunut alueen perinteen ja historian säilyttämiseen.

Suurolan luontopolku: Suurolan luontopolku Kangasniemellä tarjoaa upean mahdollisuuden tutustua alueen kauniiseen luontoon ja maisemiin. Tämä noin 4,5 kilometrin mittainen reitti kulkee metsäkirkon, retkisataman, lintutornin ja monien erikoisten kivien ja siirtolohkareiden kautta. Luontopolku tarjoaa monipuolisen kokemuksen luonnosta ja sopii hyvin retkeilijöille.

Pirtin perinnepuisto: Pirtin Perinnepuisto Kangasniemellä tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua noin 200 erilaiseen kangasniemeläiseen perinnekasvilajiin. Puisto sijaitsee kauniilla paikalla rantatorin vieressä Puulaveden rannalla. Jokainen kasvi on nimetty sekä suomeksi että latinaksi, mikä mahdollistaa mielenkiintoisen oppimisen ja kasvien tunnistamisen.

Syvälahden viihdekeskus: Kangasniemellä sijaitseva Syvälahden Viihdekeskus on tunnettu kesäinen kohde, joka tarjoaa upeita rantamaisemia Puulan rannalla. Tämä viihdekeskus on suosittu tanssin ja teatterin harrastajien keskuudessa, ja se houkuttelee vierailijoita jopa pitkien matkojen takaa. 

Snowdog pilkkisafari: Snowdog-pilkkisafari tarjoaa unohtumattoman kalastuskokemuksen Kangasniemen upeissa maisemissa. Tämä aktiviteetti eroaa perinteisestä pilkkimisestä, sillä käytössäsi on pilkkikaikuluotain, joka mahdollistaa jään alla tapahtuvan seurannan. Voit nähdä, kun kalat lähestyvät syöttiä, ja saat kokea jännittävät tärpit.

syvälahden viihdekeskus
By Motopark - Oma teos, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=41272671
Kangasniemen historiaa

Kangasniemi sijaitsee historiallisesti mielenkiintoisella alueella, joka oli keskiajalla Hämeen ja Savon välistä rajaseutua. Alun perin se kuului Pieksämäen alueeseen, mutta 1650-luvulla siitä tuli itsenäinen pitäjä. 1800-luvun alkupuolella Kangasniemeen liitettiin lisämaata, mukaan lukien alueita Mikkelin pitäjästä, Hirvensalmelta ja Pieksämäestä.

Kangasniemi sai ensimmäisen kirkkonsa heti pitäjän perustamisen jälkeen, mutta se purettiin 1740-luvulla. Uusi kirkko otettiin käyttöön vuonna 1808, mutta se tuhoutui tulipalossa. Nykyinen Kangasniemen kolmas kirkko rakennettiin kuuluisan kirkonrakentaja Matti Salosen johdolla, ja sen suunnittelusta vastasi arkkitehti Alfred Caven.

Kangasniemen alueella voi tutustua myös Rapalan luoliin, joita kerrotaan käytetyn isonvihan aikaan piilopaikkoina. Historiallisesti merkittäviä tuotantolaitoksia alueella olivat 1800-luvulla sahat. Kangasniemi on säilyttänyt osan tästä historiastaan, ja alueella voi tutustua mielenkiintoisiin nähtävyyksiin ja kulttuuriperintöön.

Katso myös nämä:

Kangasniemen kotisivut

Hotellit Kangasniemi – Vertaa hotellit Lomakulma.fi