Hotellit Hamar

Hotellit Hamar – Löydä parhaat hotellit

Hamar on idyllinen kaupunki Norjassa, joka sijaitsee Mjøsan järven rannalla. Kaupunki tunnetaan historiallisista nähtävyyksistään, upeista maisemistaan ja aktiivisesta kulttuuristaan.

hotellit hamar

Hotellit Hamar – Lue lisätietoa matkailukohteista sivustoltamme

Hamar on viehättävä kaupunki Keski-Norjassa, ja se tarjoaa vierailijoilleen rikkaan kulttuurin, kauniit maisemat ja monipuolisen valikoiman aktiviteetteja. Kaupunki sijaitsee Mjøsan järven rannalla, mikä tekee siitä suositun kohteen niin ulkoilun kuin veden äärellä rentoutumisen ystäville.

Hamarin historiallinen keskusta on kuin aikamatka menneeseen aikaan. Kävelykadut, kujat ja viehättävät puutalot kutsuvat tutkimaan kaupungin menneitä aikoja. Kaupungin symboli, Hamarin tuomiokirkko, on myös ehdottomasti vierailun arvoinen. Kirkko on peräisin 1100-luvulta ja tarjoaa mielenkiintoisen katsauksen alueen uskonnolliseen historiaan.

Aktiiviset matkailijat voivat nauttia Hamarin tarjoamista ulkoilumahdollisuuksista. Veneily ja kalastus Mjøsan järvellä ovat suosittuja harrastuksia, ja kaupungin ympäristö tarjoaa lukuisia kävely- ja pyöräilyreittejä, jotka vievät upeiden maisemien läpi.

Kulttuurista kiinnostuneille Hamar tarjoaa useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Hamar Olympiapuisto, joka rakennettiin vuoden 1994 talviolympialaisten yhteydessä, on monipuolinen liikunta-alue ja kulttuurikeskus. Hamarin taidemuseo esittelee norjalaista ja kansainvälistä nykytaidetta ja tarjoaa vierailijoilleen inspiraatiota ja elämyksiä.

Hamarin vilkas tapahtumakalenteri pitää huolen siitä, että vierailijat voivat nauttia erilaisista festivaaleista, konserteista ja tapahtumista ympäri vuoden. Olitpa kiinnostunut historiasta, ulkoilusta tai kulttuurista, Hamar tarjoaa monipuolisen ja viehättävän matkailukokemuksen.

Suositut hotellit Hamar

Hamarista löydät useita hotelleja. Alhaalla tietoa suosituimmista hotelleista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä.

 1. Scandic Hamar: Tämä moderni hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungissa. Scandic Hamar tarjoaa mukavat huoneet, hyvät palvelut ja kätevän sijainnin lähellä nähtävyyksiä ja ravintoloita.

 2. Clarion Collection Hotel Astoria: Tämä viehättävä hotelli tarjoaa ainutlaatuisen ilmapiirin ja hyvät palvelut. Hotellin vieraille tarjotaan ilmaista iltapäiväkahvia ja -teetä sekä kevyt illallinen, mikä tekee vierailusta erityisen miellyttävän.

 3. First Hotel Victoria: Tämä hotelli sijaitsee aivan Hamarin tuomiokirkon vieressä. Se tarjoaa viihtyisät huoneet, modernit mukavuudet ja kätevän sijainnin lähellä kaupungin kulttuuritarjontaa.

 4. Hamar Hostel Vikingskipet: Jos etsit budjettivaihtoehtoa, tämä hostelli voi olla hyvä valinta. Se sijaitsee lähellä Vikingskipet-monitoimihallia ja tarjoaa edulliset yöpymismahdollisuudet.

Hotellit Hamar – Löydä parhaat hotellit Lomamatka.fi

Hamar nähtävyydet

Hamar tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja on mahdollista ettei kaikki tiedot täysin pidä paikkaansa.

 1. Hamarin tuomiokirkko (Hamar Domkirke): Tämä keskiaikainen katedraali on yksi Hamarin tunnetuimmista maamerkeistä. Kirkko on peräisin 1100-luvulta ja tarjoaa upean esimerkin romaanisesta arkkitehtuurista.

 2. Hamar kunstmuseum (Hamarin taidemuseo): Museo esittelee norjalaista ja kansainvälistä taidetta eri aikakausilta. Kokoelmaan kuuluu maalauksia, veistoksia ja muita taiteellisia teoksia.

 3. Strandgata: Kävelykatu Strandgata on täynnä viehättäviä puutaloja, putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita. Se tarjoaa mukavan ilmapiirin ja mahdollisuuden nauttia kaupungin tunnelmasta.

 4. Vikingskipet (Viking Ship Olympic Arena): Tämä monitoimihalli rakennettiin vuoden 1994 talviolympialaisten yhteydessä. Se tarjoaa mahdollisuuden hiihtoon, jäällä luisteluun ja muihin urheilutoimintoihin.

Ajanviete ja harrastaminen Hamarissa

Hamarissa on monipuolisia mahdollisuuksia ajanviettoon ja harrastamiseen. Tässä muutamia aktiviteetteja, joita voit nauttia kaupungissa:

 1. Vesillä: Mjøsan järvi tarjoaa mahdollisuuden vesillä harrastamiseen, kuten veneilyyn, kalastukseen ja purjehdukseen. Voit vuokrata veneen tai kajakin ja nauttia rauhallisesta järvimaisemasta.

 2. Pyöräily ja patikointi: Kaupungin ympäristössä on useita pyöräily- ja patikkareittejä, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua luontoon ja maisemiin. Voit valita eri vaikeusasteisia reittejä ja nauttia ulkoilusta.

 3. Hiihto ja talviurheilu: Talvella voit nauttia hiihdosta ja talviurheilusta Vikingskipet-monitoimihallissa. Hallissa on jäähalli ja hiihtostadion, jotka tarjoavat mahdollisuuden erilaisiin talviaktiviteetteihin.

 4. Kulttuurielämykset: Voit nauttia kulttuurista käymällä teatteriesityksissä, konserteissa ja muissa tapahtumissa Kulturhuset Bankenissa, joka sijaitsee kohtalaisen välimatkan päässä Hamarista. Lisäksi Hamarissa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia ja näyttelyitä.

 5. Museot: Tutustu Hamarin historiaan ja kulttuuriin vierailemalla Hamarin taidemuseossa (Hamar kunstmuseum) tai muissa paikallisissa museoissa. Voit oppia lisää alueen historiasta ja taiteesta.

 6. Urheilu ja kuntoilu: Kaupungissa on urheilukeskuksia ja kuntosaliohjelmia, jotka tarjoavat mahdollisuuden kuntoiluun ja liikunnan harrastamiseen. Voit esimerkiksi osallistua ryhmäliikuntatunneille tai treenata omatoimisesti.

 7. Ravintolat ja kahvilat: Nauti paikallisista mauista ja ruokakulttuurista vierailemalla Hamarin ravintoloissa ja kahviloissa. Voit maistella perinteisiä norjalaisia ruokia ja herkkuja.

Hotellit Hamar – Löydä suositut hotellit Lomakulma.fi

hamar nähtävyydet