Hotellit Haapsalu

Hotellit Haapsalu – Löydä parhaat hotellit

Haapsalu on lumoava rantakaupunki Viron länsirannikolla, joka viehättää kävijät kauniilla merimaisemillaan, historiallisella tunnelmallaan ja kuuluisalla linnoituksellaan.

hotellit haapsalu

Hotellit Haapsalu – Lue lisätietoa matkailukohteista sivustoltamme

Haapsalu on merellinen kaupunki, joka sijaitsee upean Haapsalu lahdan rannalla. Kaupungin viehättävä ilmapiiri ja historiallinen tausta tekevät siitä houkuttelevan matkakohteen. Haapsalun tunnusmerkki on sen kuuluisa linnoitus, joka tarjoaa kävijöille mahdollisuuden matkustaa ajassa taaksepäin ja kuvitella elämää keskiajalla.

Kaupungissa on paljon nähtävää ja koettavaa. Haapsalun keskustassa voit kävellä kauniilla rantabulevardilla, nauttia merituulen leyhkästä ja ihailla historiallisia puurakennuksia. Kuuluisa Haapsalu rautatieasema, joka tarjoaa loistavan esimerkin jugendtyylistä, on myös vierailun arvoinen.

Lisäksi Haapsalussa voi rentoutua valkoisilla hiekkarannoilla, nauttia paikallisista herkuista ja kahviloista sekä tutustua paikalliseen kulttuuriin. Kaupungissa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden, kuten Haapsalu vanamuusikapäevad (Vanhan musiikin päivät) ja Haapsalu Õudus- ja Fantaasiafilmide Festival (Kauhu- ja fantasiaelokuvafestivaali), jotka tuovat eloa kaupungin kaduille.

Haapsalu on täydellinen paikka niille, jotka haluavat paeta arjen kiireitä ja nauttia kauniista merimaisemista, historiallisesta tunnelmasta sekä paikallisesta kulttuurista.

Suositut hotellit Haapsalu

Haapsalusta löydät useita hotelleja. Alhaalta löydät tietoa paikkakunnan suosituimmista hotelleista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä.

 1. Fra Mare Thalasso Spa: Tämä kylpylähotelli tarjoaa rentouttavaa majoitusta meren rannalla. Se keskittyy hyvinvointiin ja tarjoaa kylpyläpalveluita sekä kauniita merinäkymiä.

 2. Spa Hotel Laine: Lähellä Haapsalun rantaa sijaitseva hotelli tarjoaa mukavat majoitusvaihtoehdot ja kylpyläpalveluita. Voit rentoutua saunassa tai nauttia kauneushoidoista.

 3. Hotel Promenaadi: Tämä viehättävä hotelli sijaitsee aivan Haapsalun rantabulevardin vieressä, ja sieltä on näköala merelle. Se tarjoaa kodikasta tunnelmaa ja mukavaa majoitusta.

 4. Hestia Hotel Haapsalu Spa & Resort: Tämä kylpylähotelli tarjoaa monipuoliset palvelut ja modernin majoituksen. Kylpylän lisäksi voit nauttia ravintoloista ja kahviloista.

Hotellit Haapsalu – Löydä parhaat hotellit Lomamatka.fi

Haapsalu nähtävyydet

Haapsalu tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja on mahdollista ettei kaikki tiedot täysin pidä paikkaansa.

 1. Haapsalun linnoitus: Haapsalun linnoitus on kaupungin tunnetuin maamerkki. Tämä keskiaikainen linnoitus tarjoaa mielenkiintoisen matkan menneisyyteen. Voit kävellä linnoituksen muureilla ja ihailla upeita näköaloja ympäröivään maisemaan.

 2. Promenaadi rantabulevardi: Haapsalun rantabulevardi on kaunis kävelyreitti, joka tarjoaa kauniit näkymät merelle ja historiallisille puurakennuksille. Se on ihanteellinen paikka rentoutumiseen ja kävelyyn.

 3. Haapsalun katedraali: Pyhän Nikolauksen katedraali on merkittävä uskonnollinen nähtävyys Haapsalussa. Tämä komea katedraali on arkkitehtonisesti vaikuttava ja siellä voit tutustua kauniisiin sisätiloihin.

 4. Haapsalun rautatieasema: Tämä historiallinen rautatieasema on tunnettu jugendtyylisestä arkkitehtuuristaan. Se on yksi Viron kauneimmista asemista ja tarjoaa mielenkiintoisen käyntikohteen arkkitehtuurin ystäville.

 5. Ilonin ihmeidenmaa: Perheen pienimmille sopii Ilonin ihmeidenmaa, joka tarjoaa hauskaa ja interaktiivista viihdettä lapsille.

 6. Haapsalun raatihuone: Kaupungin raatihuone on historiallinen rakennus, joka sijaitsee keskustassa. Rakennus on visuaalisesti vaikuttava ja osa Haapsalun kaupunkikuvaa.

 7. Haapsalun kulttuurikeskus: Kulttuurikeskus ”Cultural Centre” järjestää erilaisia tapahtumia, konsertteja ja esityksiä läpi vuoden, tarjoten matkailijoille mahdollisuuden nauttia paikallisesta kulttuurista.

 8. Epp Maria Gallery: Tämä taidegalleria esittelee paikallisten taiteilijoiden töitä ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua Haapsalun taide- ja kulttuuritarjontaan.

Ajanviete ja harrastaminen Haapsalussa

Haapsalu tarjoaa monipuolisia ajanvietemahdollisuuksia ja harrastuksia niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin. Alta voit lukea muutamia aktiviteetteja, joita voit nauttia Haapsalussa:

 1. Kävely ja pyöräily: Kaunis rantabulevardi tarjoaa ihanteellisen ympäristön kävelyille ja pyöräilylle. Voit nauttia merinäkymistä ja ihailla historiallisia rakennuksia.

 2. Rantaelämä: Haapsalu tarjoaa kauniit hiekkarannat, joilla voit rentoutua, ottaa aurinkoa ja nauttia merestä. Voit myös uida tai osallistua erilaisiin vesiliikuntaharrastuksiin.

 3. Vesillä liikkuminen: Voit vuokrata kajakin, kanootin tai soutuveneen ja tutkia Haapsalun lahtea vesiltä käsin. Tämä on loistava tapa nähdä kaupunki eri näkökulmasta.

 4. Kulttuuritapahtumat: Haapsalussa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia, konsertteja ja festivaaleja ympäri vuoden. Voit nauttia paikallisesta musiikista, taiteesta ja viihteestä.

 5. Historiallisten kohteiden tutkiminen: Tutustu Haapsalun rikkaaseen historiaan vierailemalla linnoituksessa, katedraalissa ja muissa historiallisissa nähtävyyksissä.

 6. Kylpylähoidot: Monet Haapsalun hotellit tarjoavat kylpylähoidot ja hyvinvointipalvelut. Voit nauttia rentouttavista hoidoista ja hemmotella itseäsi.

 7. Golf: Jos olet golfista kiinnostunut, voit pelata golfia Haapsalu Golf Clubilla (Ridala Golf), joka tarjoaa upeat puitteet golfin harrastamiseen.

 8. Kahvilat ja ravintolat: Haapsalun keskusta tarjoaa monia kahviloita ja ravintoloita, joissa voit nauttia paikallisista herkuista ja viettää aikaa ystävien kanssa.

 9. Taide ja käsityöt: Voit vierailla paikallisissa taidegallerioissa ja käsityöpajoissa tutustuen paikalliseen taiteeseen ja kulttuuriin.

Hotellit Haapsalu – Löydä suositut hotellit Lomakulma.fi

haapsalu nähtävyydet
Photo by Kazuki Taira on Unsplash