Hotellit Haaparanta

Hotellit Haaparanta – Löydä parhaat hotellit ja majoituspaikat

Haaparanta on kaupunki Pohjois-Ruotsissa, joka sijaitsee Ruotsin ja Suomen rajan tuntumassa. Se on tunnettu erityisesti ostosmahdollisuuksistaan, sillä se sijaitsee Tornion kaupungin vastapäätä ja muodostaa yhdessä Tornion kanssa kaksoiskaupungin, jota kutsutaan Tornio-Haaparanta-alueeksi.

hotellit haaparanta

Löydä hotellit Haaparanta – Lue lisätietoa matkailukohteista 

Haaparanta on lumoava matkailukohde Pohjois-Ruotsissa, joka tarjoaa matkailijoille monipuolisen ja mielenkiintoisen kokemuksen. Haaparannan sijainti Tornionjoen rannalla ja Ruotsin ja Suomen rajalla antaa sille erityisen rajakaupungin tunnelman. Vierailijat voivat kävellä sillan yli naapurimaahan Tornioon tai ihailla joen rantamaisemia.

Haaparanta on tunnettu myös monipuolisista ostosmahdollisuuksistaan. Kaupungissa sijaitsevat suuret tavaratalot houkuttelevat niin ruotsalaisia kuin suomalaisiakin shoppailijoita. Haaparanta onkin suosittu ostoskohde, erityisesti suomalaisten keskuudessa. Lisäksi kaupungissa järjestetään usein markkinoita ja tapahtumia, jotka tuovat eloa ja vilkasta tunnelmaa alueelle.

Haaparannan ympäristö tarjoaa upeita luontoelämyksiä niille, jotka nauttivat ulkoilusta ja luonnon rauhasta. Lähellä sijaitsevat metsät ja jokivarsi tarjoavat mahdollisuuden patikointiin, marjastukseen ja kalastukseen. Talvella alueella voi harrastaa talviurheilua ja nauttia lumisista maisemista.

Haaparanta on matkailukohde, joka tarjoaa kauniita luontoelämyksiä, monipuolisia aktiviteetteja ja erityisen rajakaupungin tunnelmaa. Se on viehättävä paikka tutkia Ruotsin ja Suomen kulttuurien rikkautta ja nauttia lähialueen luonnonkauneudesta.

Muut matkailukohteet Norrbottenin läänissä
Suosittuja hotelleja Haaparannalla

Haaparannasta löydät muutamia hotelleja. Alhaalta voit lukea lisätietoja hotelleista Haaparannalla.

1.Cape East

Cape East on majoituspaikka Haaparannassa, Ruotsissa, joka sijaitsee kävelymatkan päässä Riekkola-Välivaaran luonnonsuojelualueelta. Tämä hotelli tarjoaa monipuolisia palveluita ja mukavuuksia asiakkailleen.

Majoituspaikan tarjoamat palvelut ja mukavuudet:

 • Ilmainen Wi-Fi-yhteys yleisissä tiloissa: Hotellissa on tarjolla ilmainen langaton internet-yhteys yleisissä tiloissa, joten asiakkaat voivat pysyä helposti yhteydessä verkossa.

 • Ilmainen omatoiminen pysäköinti: Cape East tarjoaa asiakkaille ilmaisen pysäköintimahdollisuuden, mikä tekee autolla liikkumisen helpoksi.

 • Ravintola: Jos asiakkaille tulee nälkä, hotellissa on ravintola, josta voi tilata ruokaa.

 • Uima-altaat: Majoituspaikassa on sekä sisäuima-allas että ulkouima-allas, joissa asiakkaat voivat rentoutua ja viettää aikaa.

 • Kylpylä: Cape Eastin kylpylä tarjoaa erilaisia hemmotteluhoitoja, kuten kuumakivihierontoja, käsi- ja jalkahoitoja sekä vartalohoitoja.

 • Kokoustilat: Hotellissa on 5 kokoushuonetta sekä kokoustila, jotka soveltuvat erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

 • Pyykinpesutilat: Hotellissa on pyykinpesutilat asiakkaiden käyttöön.

 • Kuntosali ja sauna: Majoituspaikassa on kuntosali ja sauna, joten asiakkaat voivat pitää huolta kuntoilusta ja rentoutua saunassa.

Cape Eastin sijainti on hyvä, sillä se on vain 3 minuutin ajomatkan päässä Riekkola-Välivaaran luonnonsuojelualueelta ja muutaman minuutin ajomatkan päässä Haaparannan kirkosta.

Majoituspaikkaan voi myös tuoda lemmikin, kuten kissan tai koiran, lisämaksua vastaan, mutta on hyvä huomioida, että tällöin voi olla joitakin rajoituksia tai sääntöjä liittyen lemmikkien oleskeluun hotellissa.

Nämä palvelut ja mukavuudet tekevät Cape Eastista houkuttelevan majoitusvaihtoehdon matkailijoille, jotka vierailevat Haaparannassa ja haluavat nauttia monipuolisista palveluista ja viihtyisästä oleskelusta.

2. Haparanda Stadshotell

Haparanda Stadshotell on majoituspaikka Haaparannassa, Ruotsissa, joka sijaitsee kävelymatkan päässä Haaparannan kirkosta. Tämä hotelli tarjoaa monia mukavuuksia ja palveluita, jotka tekevät vierailusta miellyttävän.

Majoituspaikan tarjoamat palvelut ja mukavuudet:

 • Ilmainen buffetaamiainen: Hotellissa on tarjolla ilmainen buffetaamiainen, joten asiakkaat voivat aloittaa päivänsä hyvin ravitsevalla aterialla.

 • Ilmainen Wi-Fi: Haparanda Stadshotell tarjoaa ilmaisen langattoman internet-yhteyden yleisissä tiloissa, joten asiakkaat voivat pysyä helposti yhteydessä verkossa.

 • Ilmainen omatoiminen pysäköinti: Hotellissa on ilmaisia pysäköintipaikkoja, mikä tekee autolla saapumisesta kätevää.

 • Ravintola ja baari/lounge: Asiakkaat voivat nauttia ruokaa hotellin ravintolassa tai rentoutua ja nauttia juoman baarissa tai loungessa.

 • Ilmaiset sanomalehdet aulassa: Hotellissa on tarjolla ilmaisia sanomalehtiä aulassa, joten asiakkaat voivat pysyä ajan tasalla uusimmista uutisista.

 • Kokoushuoneet: Hotellissa on kokoushuoneita, jotka soveltuvat erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

 • Kielitaitoinen henkilökunta: Hotellin henkilökunta puhuu useita kieliä, mikä helpottaa kommunikointia eri kieliryhmien kanssa.

 • Sauna ja leikkikenttä: Haparanda Stadshotellissa on sauna, jossa asiakkaat voivat rentoutua, sekä leikkikenttä, jossa lapset voivat leikkiä.

Hotellin sijainti on hyvä, sillä se on vain 11 minuutin kävelymatkan päässä Haaparannan kirkosta ja 3 minuutin ajomatkan päässä Aineen taidemuseosta.

Majoituspaikkaan voi myös tuoda lemmikin lisämaksua vastaan, mutta on hyvä huomioida, että tähän voi liittyä joitakin rajoituksia tai sääntöjä liittyen lemmikkien oleskeluun hotellissa.

Nämä palvelut ja mukavuudet tekevät Haparanda Stadshotellista houkuttelevan majoitusvaihtoehdon matkailijoille, jotka vierailevat Haaparannassa ja haluavat nauttia monipuolisista palveluista ja viihtyisästä oleskelusta.

3. Vojakkala vandrarhem

Vojakkala vandrarhem on majoituspaikka, joka sijaitsee lähellä Uiton uimarantaa Haaparannassa, Ruotsissa. Tämä vandrarhem tarjoaa mukavia palveluita ja majoitusvaihtoehtoja matkailijoille.

Majoituspaikan tarjoamat palvelut ja mukavuudet:

 • Ilmainen Wi-Fi: Vojakkala vandrarhem tarjoaa ilmaisen langattoman internet-yhteyden yleisissä tiloissa, ja yhteysnopeus on nopea (50+ Mbps), joten asiakkaat voivat pysyä helposti yhteydessä verkossa.

 • Ilmainen omatoiminen pysäköinti: Majoituspaikassa on ilmaisia pysäköintipaikkoja, mikä tekee autolla liikkumisesta kätevää.

 • Pyykinpesutilat, jaettu mikroaaltouuni ja jaettu jääkaappi: Vandrarhem tarjoaa pyykinpesutilat, joten asiakkaat voivat huolehtia vaatteidensa pesusta. Lisäksi asiakkailla on mahdollisuus käyttää jaettua mikroaaltouunia ja jääkaappia, mikä on kätevää omien ruokien lämmittämiseen tai säilyttämiseen.

Majoituspaikan sijainti on hyvä, sillä se on vain 8 minuutin ajomatkan päässä Tornion kirkosta ja 8 minuutin ajomatkan päässä Haaparannan kirkosta. Tämä tekee siitä sopivan majoitusvaihtoehdon matkailijoille, jotka haluavat tutustua näihin kahteen kaupunkiin.

Hyvä uutinen lemmikinomistajille on, että majoituspaikkaan voi tuoda lemmikin ilmaiseksi, joten voit matkustaa lemmikkisi kanssa ja nauttia yhdessäolosta.

Kaiken kaikkiaan Vojakkala vandrarhem tarjoaa mukavan ja käytännöllisen majoitusvaihtoehdon matkailijoille, jotka haluavat tutustua Haaparanta-Tornion alueeseen ja nauttia erilaisista palveluista ja mukavuuksista.

Hotellit Haaparanta – Sivustomme kautta löydät parhaat hotellit Haaparannasta!

 • Hotellit Tornio Haaparanta
 • Hotelli Haaparanta Cape East
Haaparanta nähtävyydet

Haaparanta on pieni kaupunki, mutta siellä on muutamia mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja matkailijoille. Tässä muutamia suosittuja nähtävyyksiä Haaparannassa:

 1. Rajalla Shopping Center: Haaparanta on tunnettu edullisista ostosmahdollisuuksistaan, ja Rajalla Shopping Center on yksi suosituimmista ostoskeskuksista. Siellä voi tehdä verovapaita ostoksia ja löytää monia tunnettuja merkkituotteita edullisesti.

 2. Tornionlaakson museo: Tornionlaakson museo esittelee alueen historiaa ja kulttuuria. Siellä voi oppia Haaparannan ja Tornion kaksoiskaupungin mielenkiintoisesta menneisyydestä sekä tutustua alueen perinteisiin ja elämäntapaan.

 3. Haaparannan kirkko: Haaparannan kirkko on viehättävä puinen kirkkorakennus, joka on rakennettu vuonna 1901. Se sijaitsee kaupungin keskustassa ja on tunnettu kauniista arkkitehtuuristaan.

 4. Kukkolaforsenin kosket: Kukkolaforsenin kosket ovat upea luontokohde, joka sijaitsee noin 10 kilometriä Haaparannan keskustasta pohjoiseen. Siellä voi ihailla Tornionjoen kauniita koskia ja nauttia luonnonrauhasta.

 5. Talviaktiviteetit: Talvisin Haaparannassa voi nauttia monista talviaktiviteeteista, kuten hiihdosta, lumikenkäilystä ja moottorikelkkasafareista. Lisäksi alueella on hyvät mahdollisuudet bongata revontulia talviöinä.

 

tornio haaparanta rata
Lisätietoa Haaparannasta

Haaparanta on kaupunki Pohjois-Ruotsissa, Västerbottenin läänissä, ja se sijaitsee Tornionjoen varrella Suomen rajan tuntumassa. Haaparannan ja sen vastarannalla sijaitsevan Tornion muodostavat yhdessä Tornio-Haaparanta-alueen, joka on maailman pohjoisin kaupunkialue. Tornio-Haaparanta-alue tunnetaan myös nimellä ”Kolmen valtakunnan alue”, sillä se sijaitsee Ruotsin ja Suomen rajalla ja Ruotsin, Suomen ja Norjan kolmen valtakunnan rajapiste on lähellä.

Haaparannan historia juontaa juurensa vuosisatojen taakse. Alueella on ollut asutusta jo esihistoriallisella ajalla, ja Ruotsin ja Suomen raja on kulkenut Tornionjoen varrella ainakin 1300-luvulta lähtien. Tornionjoki on toiminut tärkeänä reittinä, jota pitkin on kulkenut kauppaa ja kulttuurivaikutteita eri puolilta Pohjois-Eurooppaa. 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa Haaparannasta kehittyi teollisuuskaupunki, ja sen tärkein elinkeino oli metsäteollisuus. Haaparanta oli myös tärkeä liikenteen solmukohta, ja alueella kulki useita rautateitä ja jokiliikennettä.

Toisen maailmansodan aikana alue oli kuitenkin koetuksella. Talvi- ja jatkosodan aikana alueella käytiin taisteluita, ja Haaparanta vaurioitui merkittävästi pommituksissa. Sodan jälkeen alue on kuitenkin rakennettu uudelleen, ja nykyään se on rauhallinen ja viihtyisä kaupunki.

Haaparanta on erityisesti tunnettu edullisista ostosmahdollisuuksistaan, ja monet suomalaiset matkustavat rajan yli Haaparantaan tekemään verovapaita ostoksia. Rajalla Shopping Center on yksi suosituimmista ostoskeskuksista alueella. Lisäksi Haaparannassa voi nauttia kauniista luonnosta ja tehdä erilaisia ulkoiluaktiviteetteja, kuten patikointia ja kalastusta. Tornio-Haaparanta-alueen kaksoiskaupunkina Haaparanta ja Tornio ovat tiiviissä yhteistyössä keskenään, ja alue on tunnettu ystävällisistä asukkaistaan ja monikulttuurisesta tunnelmastaan. Kaupunki onkin suosittu matkailukohde, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän kulttuuria, historiaa, luontoa ja edullisia ostosmahdollisuuksia.