Hotellit Forssa

Hotellit Forssa – Tutustu upeisiin matkakohteisiin Kainuussa

Forssa on viehättävä kaupunki Etelä-Suomessa, joka tarjoaa matkailijoilleen monipuolisia elämyksiä. Kaupunki tunnetaan vahvasta tekstiiliteollisuuden historiastaan, mutta se tarjoaa myös upeita luontokohteita, kulttuuria ja perinteisiä makuelämyksiä.

hotellit forssa

Hotellit Forssa – Vertaa hotellit sivustomme kautta

Forssa houkuttelee matkailijoita ainutlaatuisella yhdistelmällään teollisuuden historiaa ja kaunista luontoa. Kaupungin historia juontaa juurensa tekstiiliteollisuuden kukoistukseen, ja täällä voit vierailla Wahrenin vanhassa tehdasmiljöössä, joka kertoo tarinan kaupungin teollisesta perinnöstä. Forssan teatteri ja monipuoliset kulttuuritapahtumat tarjoavat myös mahdollisuuden nauttia taiteesta ja viihteestä.

Luonnonystävät voivat tutustua Torronsuon kansallispuistoon, joka sijaitsee aivan kaupungin kupeessa. Tämä suoluonto on täynnä ainutlaatuista kasvillisuutta ja tarjoaa upeat maisemat patikointiin ja luontoretkeilyyn. Lisäksi läheiset järvi- ja vesistöalueet tarjoavat mahdollisuuden kalastukseen ja veneilyyn. Forssan alue on myös tunnettu herkullisista ruokakokemuksistaan. Voit maistella paikallisia erikoisuuksia, kuten herkullista Forssan ruisleipää ja muita leivonnaisia. Alueen perinteiset ravintolat tarjoavat paikallisia makuja, ja voit nauttia vaikkapa Forssan seudun perinneruokien herkuista.

Forssa on matkakohde, joka yhdistää historian, luonnon ja kulttuurin ainutlaatuisella tavalla ja tarjoaa monipuolisia elämyksiä kaikille vierailijoille.

Suositut hotellit ja majoituspaikat Forssassa

Forssassa on useita hotelleja, jotka tarjoavat majoitusvaihtoehtoja matkailijoille kaupungissa vieraillessaan. Hotellit vaihtelevat tyyliltään ja hintaluokiltaan, joten Forssasta löytyy vaihtoehtoja erilaisiin matkailijan tarpeisiin. Alta löydät muutamia esimerkkejä Forssa suosituista hotelleista ja muista majoitus mahdollisuuksista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä. Käytä sivun alussa olevaa hakua, jolla löydät parhaiten juuri sinulle sopivan hotellin.

1. Hotel Fabrik Forssa

Hotel Fabrik Forssa on ihanteellinen majoitusvaihtoehto matkailijoille, jotka vierailevat Forssassa. Hotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Forssan luonnonhistoriallisesta museosta, mikä tekee siitä kätevän valinnan niille, jotka haluavat tutustua alueen kulttuuriin ja historiaan. Majoituspaikka tarjoaa monipuolisia palveluita, kuten ilmaisen buffetaamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, mikä tekee vierailustasi entistä miellyttävämmän.

2. Loma-asunto Pinea

Tämä kodikas loma-asunto tarjoaa monia mukavuuksia ja palveluita vierailijoilleen, jotta he voivat nauttia mukavasta oleskelusta. Loma-asunnossa on yksi makuuhuone, joka tarjoaa yksityisyyttä ja mukavuutta matkailijoille. Huoneessa on myös takka, joka luo lämpöä ja tunnelmaa erityisesti talvisin. Televisiossa on DVD-soitin, joten voit viettää rentouttavia hetkiä elokuvien tai sarjojen parissa.

3. Loma-asunto Kiimalammi

Loma-asunnossa on yksi makuuhuone, joka tarjoaa viihtyisän ympäristön levätä ja rentoutua. Huoneessa on myös takka, joka luo lämpöä ja tunnelmaa. Lisäksi löydät loma-asunnosta keittiön, jossa on mikroaaltouuni ja uuni, joten voit valmistaa omia aterioitasi mukavasti. Tämä loma-asunto on perheystävällinen ja tarjoaa lisämukavuuksia, kuten vedettävän vuodesohvan, joka voi olla kätevä ratkaisu pienille perheille. Lisäksi loma-asunnossa on pyykinpesukone, joka tekee pidemmästäkin oleskelusta vaivatonta.

4. Loma-asunto Polaria

Loma-asunnossa on kaksi makuuhuonetta, joten se soveltuu hyvin isommille matkailijaryhmille tai perheille. Makuuhuoneissa on takka, joka luo lämpöä ja tunnelmaa erityisesti talvella. Lisäksi loma-asunnosta löytyy tilava ja hyvin varusteltu keittiö, jossa on mikroaaltouuni, uuni ja astianpesukone, mikä tekee omien aterioiden valmistamisesta vaivatonta.

Hotellit Forssa – Löydä lisää majotusvaihtoehtoja käyttämällä sivun alussa olevaa hakua

  • Hotel Fabrik Forssa
  • Scandic Forssa
  • Hotelli Mesku Forssa
  • Hotelli Koskenniska Forssa
  • Maakunta hotelli Forssa
Forssan nähtävyydet ja ajanviete

Forssa on viehättävä kaupunki Kanta-Hämeessä, joka tarjoaa monipuolisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja matkailijoille. Kaupungin alueella voi tutustua mielenkiintoiseen historiaan, nauttia luonnon kauneudesta, kokea kulttuuritapahtumia ja herkutella paikallisilla ruokaherkuilla. Forssan nähtävyydet tarjoavat monipuolisia elämyksiä eri mieltymyksiin sopien.

Forssan kehräämöalue: Forssan Kehräämöalue on kaupungin sydämessä sijaitseva monipuolinen keskus, joka toimii kulttuurin ja koulutuksen tärkeänä solmukohtana. Alueella entisen puuvillatehtaan punatiilimiljöössä yhdistyy monia kiinnostavia kohteita ja palveluita, jotka tarjoavat vierailijoille ja paikallisille lukuisia mahdollisuuksia.

Jokioisten Museorautatie: Jokioisten Museorautatie tarjoaa vierailleen mahdollisuuden matkustaa ajassa taaksepäin höyryjunien kyydissä. Tämä ainutlaatuinen museorautatie kulkee läpi idyllisen maalaismaiseman kesäviikonloppuisin. Matkustajilla on mahdollisuus aloittaa junamatka joko Minkiön, Jokioisten tai Humppilan asemilta, ja Humppilaan voi myös saapua VR:n junalla.

Torronsuon kansallispuisto: Torronsuon Kansallispuisto sijaitsee Tammelassa Etelä-Suomessa ja edustaa alueen laajinta lähes luonnontilaista keidas- eli kohosuota. Tämä karu ja samalla kaunis suomaisema on säilynyt lähes koskemattomana ja tarjoaa upean luontokokemuksen vierailijoilleen. Torronsuolla voit ihastella paitsi suon ainutlaatuista maisemaa myös sen rikasta lintukantaa. Lintuharrastajille alue tarjoaa erinomaiset näköalapaikat, kuten Kiljamon lintutorni ja Idänpäänkallion lintutorni, joista voi seurata alueen lintujen elämää.

Liesjärven kansallispuisto: Liesjärven kansallispuisto tarjoaa vierailleen monipuolisen luontokokemuksen eri-ikäisistä metsistä, harjuista, soista ja upeista järvimaisemista. Kansallispuiston ehdoton helmi on Kyynäränharju, joka on noin kilometrin mittainen kapea kannas, jonka hiekkarannat ja matalat vedet luovat kauniin luontonähtävyyden.

Viihdeuimala Vesihelmi: Viihdeuimala Vesihelmi on monipuolinen vesiliikuntakeskus, joka sijaitsee Forssan keskustassa. Tämä iloinen ja viihtyisä kylpylä on suunniteltu palvelemaan koko perhettä tarjoten monipuolisia aktiviteetteja ja rentoutumismahdollisuuksia. Vesihelmi on paikka, joka sopii niin nautiskelijoille kuin kuntoilijoillekin. Kuntouintialtaan lisäksi siellä on tarjolla porealtaita, terapia-allas, liukumäki, hyppytorni, aaltoallas, kylmäallas, lasten allas ja kaksi kuntosalia. Tämä tarkoittaa, että Vesihelmi tarjoaa vaihtoehtoja niin rentoutumiseen kuin aktiiviseen liikuntaan.

Portaan kylä: Portaan Kylä sijaitsee Tammelassa Hämeen Härkätien varrella ja on elinvoimainen yhteisö, jossa asuu lähes 400 asukasta. Tämä kylä on tunnettu menneiden aikojen kestikievareistaan ja tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden tutustua perinteiseen maalaiselämään ja kyläympäristöön. Portaan Kylässä voit aloittaa matkasi kävelemällä viehättävää Portaanraitia, joka johdattaa sinut mäkitupalaisten asuinalueelle. Matkasi varrella voit ylittää Turpoonjoen kävelysillan ja saapua Portaan Nahkurinverstaalle, jossa sijaitsee Suomen ainoa nahkatehdasmuseo sekä viihtyisä kahvila-ravintola.

Ypäjän Hevosopisto: Ypäjän Hevosopisto on merkittävä hevosurheilun valmennuskeskus ja Suomen suurin hevosalan oppilaitos. Tämä valtakunnallinen oppilaitos on vilkkaimmillaan erilaisten hevosalan tapahtumien ja kilpailujen aikaan, jolloin se houkuttelee kansainvälisiä huippuratsastajia ja -ohjastajia Ypäjälle. Hevosopisto sijaitsee perinteikkäässä Siittolanmäen miljöössä, joka on toiminut tallialueena jo 1930-luvulta lähtien. Oppilasruokalan salit ja muut rakennukset kertovat omaa tarinaansa alueen historiasta ja hevosurheilun juurista.

forssa nähtävyydet
Forssan historiaa

Forssan kehitys teollisuuskeskukseksi sai alkunsa vuonna 1847, kun tehtailija Axel Wilhelm Wahren perusti kehräämön Loimijoen varrelle. Tästä hetkestä lähtien Forssan teollisuusyhdyskunta alkoi kasvaa, ja nykyään se tunnetaan yhtenä Suomen merkittävimmistä rakennetuista kulttuuriympäristöistä.

Forssassa järjestettiin historiallinen tapahtuma vuonna 1903, kun Suomen Työväenpuolueen puoluekokous, myös nimeltään Forssan kokous, kokoontui kaupungissa. Tässä kokouksessa otettiin käyttöön uusi nimi Suomen Sosialidemokraattinen Puolue ja hyväksyttiin uusi puolueohjelma.

Forssasta tuli itsenäinen kunta vuonna 1923, kun se erotettiin Tammelan kunnasta ja sai kauppalan aseman. Kaupunginoikeudet Forssa sai vuonna 1964. Kuitenkin 1990-luvun alun lama koetteli kaupunkia vakavasti, mikä johti taloudellisiin vaikeuksiin ja edelleen korkeaan työttömyyteen.

Kaupungin nykyinen vaakuna suunniteltiin vuonna 1962, ja sen symboliikka liittyy vesivoimaan ja Loimijokeen, joka virtaa kaupungin läpi. Aiemmin käytössä ollut vaakuna muutettiin vuonna 1962 epäheraldisuuden vuoksi.

Katso myös nämä:

Forssan kotisivut

Hotellit Forssa – Vertaa hotellit sivustomme kautta