Hotellit Eskilstuna

Hotellit Eskilstuna – Löydä parhaat hotellit

Eskilstuna on kaupunki Södermanlandin läänissä, Ruotsissa. Se sijaitsee noin 100 kilometriä Tukholmasta länteen. Eskilstuna tunnetaan teollisuuskaupunkina ja sillä on pitkä historia metalli- ja konepajateollisuudessa. Kaupunki on myös kuuluisa keramiikastaan ja lasitehtaistaan.

hotellit eskilstuna

Löydä hotellit Eskilstuna – Lue lisätietoa matkailukohteesta

Eskilstuna sijaitsee Etelä-Ruotsissa ja on mielenkiintoinen matkailukohde, joka yhdistää kauniin luonnon, rikkaan historian ja monipuolisen kulttuurin. Kaupungin ympäröivät metsät, järvet ja vesistöt tarjoavat upeita mahdollisuuksia ulkoiluun ja luontoretkeilyyn. Vierailijat voivat nauttia kauniista maisemista, kävellä pitkin rantoja tai rentoutua luonnon helmassa.

Eskilstunassa on myös paljon historiallisia nähtävyyksiä ja kulttuurikohteita, jotka kertovat alueen rikkaasta menneisyydestä. Museot, galleriat ja perinteiset tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden tutustua kaupungin historiaan ja kulttuuriin. Lisäksi Eskilstunassa järjestetään erilaisia tapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden, jotka tuovat eloa kaupunkiin ja antavat mahdollisuuden kokea paikallisen elämänmenon.

Eskilstuna on matkailukohde, joka tarjoaa monipuolisia elämyksiä niin luonnon ystäville kuin kulttuurista ja historiasta kiinnostuneille. Siellä voi nauttia rauhasta ja luonnonkauneudesta sekä tutustua mielenkiintoisiin nähtävyyksiin ja paikalliseen elämänmenoon.

Muut matkailukohteet Södermanlandin läänissä
Suositut hotellit Eskilstuna

Eskilstunasta löydät erilaisia hotelleja. Alhaalla tietoa suosituimmista hotelleista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä.

 1. Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell: Laadukas hotelli keskeisellä sijainnilla, joka tarjoaa modernit mukavuudet ja ilmaisen aamiaisen sekä iltapäiväkahvin ja -teen.

 2. Elite Stadshotellet Eskilstuna: Tyylikäs hotelli historiallisessa rakennuksessa, joka sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa ja tarjoaa viihtyisät huoneet ja korkeatasoista palvelua.

 3. First Hotel City Eskilstuna: Mukava hotelli, joka sijaitsee kaupungin keskustassa, lähellä nähtävyyksiä ja ostosmahdollisuuksia.

 4. Comfort Hotel Eskilstuna: Kätevästi sijaitseva hotelli, joka tarjoaa modernit huoneet ja hyvät palvelut.

 5. Vilsta Sporthotell: Urheiluhenkinen hotelli, joka sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä ja tarjoaa monipuoliset urheilu- ja liikuntamahdollisuudet.

Hotellit Eskilstuna – Löydä parhaat hotellit Lomakulma.fi

Eskilstuna nähtävyydet

Eskilstuna tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä, ja tässä on muutamia nähtävyyksiä lähialueella: Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja on mahdollista ettei kaikki tiedot täysin pidä paikkaansa.

 1. Rademachersmedjorna: Tämä on historiallinen alue, jossa voit tutustua vanhaan teollisuusympäristöön ja seppien perinteiseen työhön. Alueella on myös pieni museo ja käsitöiden myymälä.

 2. Eskilstunaån: Kaupungin halki virtaava joki, joka tarjoaa kauniita maisemia ja mahdollisuuden rentoutua kävelyllä tai pyöräilyllä sen varrella.

 3. Parken Zoo: Eläintarha, joka tarjoaa mahdollisuuden nähdä erilaisia eläimiä ja viettää hauskaa päivää perheen tai ystävien kanssa.

 4. Kloster Kyrka: Tämä kaunis keskiaikainen kirkko on yksi Eskilstunan merkittävimmistä historiallisista kohteista.

 5. Eskilstuna City Museum: Kaupunginmuseo, jossa voit oppia Eskilstunan historiasta ja kulttuurista.

 6. Parkourparken Eskilstuna: Seikkailupuisto, joka tarjoaa haastetta ja hauskaa parkourin harrastajille.

 7. Tuna Park: Suuri ostoskeskus, jossa voit tehdä ostoksia ja nauttia ruokailusta.

 8. Vilsta Friluftsområde: Suuri ulkoilualue Eskilstunan lähellä, jossa on vehreitä metsiä, järviä ja hyviä kävelyreittejä. Alueella on myös mahdollisuus grillaamiseen ja muihin ulkoiluaktiviteetteihin.

Eskilstuna tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ajanviettoon ja harrastamiseen niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin. Voit nauttia ulkoilusta ja luonnosta kävelemällä tai pyöräilemällä kauniissa ympäristöissä. Vesiaktiviteetit, kuten veneretket ja kalastus, ovat myös suosittuja. Urheilu ja liikunta ovat tärkeä osa kaupungin elämää, ja voit harrastaa eri urheilulajeja kaupungin monipuolisilla urheilukentillä ja liikuntakeskuksissa. Eskilstuna tarjoaa myös rikkaan kulttuuritarjonnan, kuten teatteriesityksiä, taidenäyttelyitä ja musiikkikonsertteja. Voit tehdä ostoksia monissa kaupoissa ja nauttia ruokakulttuurista erilaisissa ravintoloissa ja kahviloissa. Kaupungissa on myös monia muita aktiviteetteja ja harrastusmahdollisuuksia, jotka sopivat eri mieltymyksille ja kiinnostuksen kohteille. Eskilstunassa voit viettää monipuolista ja aktiivista aikaa, joka sopii eri ikäryhmille ja mielenkiinnon kohteille.

Eskilstunan vanhaa kaupunkia
Av Edmond Audran - Eget arbete, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=16719423
Eskilstuna historiaa

Tuna ja Fors olivat kaksi kauppapaikkaa Ruotsissa, jotka toimivat keskiajalla kauppakeskuksina Rekarnebygdenin alueella. Tuna oli myös paikka, joka liittyi pyhimys Sankt Eskilin kulttiin. Molemmilla kauppapaikoilla oli kirkkoja, joista Tuna kirkko liitettiin Johanniterluostariin ja sen uskotaan juontavan juurensa 1100-luvulle. Näiden lisäksi alueella oli kolmas kirkko, Ekeby kyrkoruin, joka rakennettiin myös 1100-luvulla.

Maankohoaminen muutti vesiolosuhteita, mikä vaikutti näiden kauppapaikkojen merkitykseen. Tuna nimettiin myöhemmin Eskilstunaksi, ja siitä tuli tärkeä teollisuuskaupunki. Erityisesti raudanvalmistus ja metalliteollisuus kasvoivat, ja kaupunki sai myös sähkövalaistuksen ja puhelinyhteyksiä 1800-luvulla.

Kaupungin väkiluku kasvoi voimakkaasti, ja se yhdistettiin naapurikaupunkiin Karl Gustavs Stadiin. Eskilstunasta tuli yksi Ruotsin tärkeimmistä teollisuuskaupungeista, ja monet tehtaat, kuten rautatehdas, auttoivat kaupungin kasvussa. 1900-luvun alussa kaupungissa oli voimakas rakentaminen vastatakseen kasvavaan väestöön.

Kaupunki koki teollisuuden laskusuhdanteen 1970-luvulla, mutta nousi jälleen Svealandsbanan rautatien myötä. 2009 kaupunki koki suuren tulipalon.

Hotellit Eskilstuna – Löydä suositut hotellit Lomakulma.fi

eskilstuna nähtävyydet