Hotellit Drammen

Hotellit Drammen – Löydä parhaat hotellit

Drammen on viihtyisä ja historiallinen kaupunki Norjassa, joka tarjoaa upeita jokimaisemia, kulttuurikohteita ja monipuolisia aktiviteetteja. Kaupungissa yhdistyvät vanha charmikas tunnelma ja moderni elämäntyyli.

hotellit drammen

Hotellit Drammen – Lue lisätietoa matkailukohteista sivustoltamme

Drammen on viehättävä kaupunki Buskerudin maakunnassa, Etelä-Norjassa. Sen sijainti Drammenselven-jokivarressa luo kauniin ja rauhallisen ympäristön, joka houkuttelee matkailijoita nauttimaan jokimaisemista ja rentoutumaan vehreissä puistoissa.

Kaupungin kulttuuritarjonta on monipuolinen, ja voit tutustua esimerkiksi Drammenin teatteriin ja kaupunginmuseoon. Aikaa voi viettää myös kävelyillä historiallisessa keskustassa, jossa on säilynyt vanhoja rakennuksia ja kapeita kujia. Drammenissa on tarjolla myös aktiivista ajanvietettä. Voit patikoida lähialueen luonnonkauniilla poluilla, nauttia pyöräilyretkistä tai kokeilla vesiurheilulajeja Drammensfjordilla. Kaupungin ympäristössä on myös useita luonnonpuistoja ja ulkoilualueita.

Ruokakulttuuri on osa matkakokemusta Drammenissa. Ravintolat ja kahvilat tarjoavat paikallisia herkkuja sekä kansainvälisiä makuelämyksiä. Kaupungin monikulttuurisuus näkyy myös ruokatarjonnassa. Drammenin mielenkiintoinen historia ja nykyaikainen elämäntyyli luovat yhdessä viihtyisän matkailukohteen, joka tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden nauttia kaupungin kulttuurista, luonnosta ja aktiivisesta elämästä.

Norjan muita matkakohteita Vikenin läänissä
Suositut hotellit Drammen

Drammenista löydät useita hotelleja. Alhaalla tietoa suosituimmista hotelleista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä.

 1. Scandic Ambassadeur Drammen: Tämä moderni hotelli sijaitsee kätevästi keskustassa ja tarjoaa mukavat huoneet sekä monipuoliset palvelut, kuten ravintolan, kuntosalin ja saunan.

 2. Clarion Collection Hotel Tollboden: Viehättävä hotelli historiallisessa rakennuksessa Drammenin keskustassa. Hotellissa on tyylikkäitä huoneita, ilmaista iltapäiväkahvia ja kevyt illallinen sekä hyvät yhteydet paikallisiin nähtävyyksiin.

 3. Comfort Hotel Union Brygge: Hotelli sijaitsee aivan Drammenselven-joen rannalla, ja se tarjoaa modernit huoneet ja rennon ilmapiirin. Lähellä on useita ravintoloita ja kauppoja.

 4. Globus Hotell: Tämä hotelli tarjoaa budjettiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja ja sijaitsee kätevästi lähellä Drammenin rautatieasemaa.

 5. Quality Hotel River Station: Hotelli sijaitsee lähellä juna-asemaa ja keskustaa. Siellä on moderneja huoneita, ravintola ja baari.

 6. Comfort Hotel Union Brygge: Moderni hotelli, joka sijaitsee kätevästi kaupungin keskustassa. Hotellissa on mukavat huoneet, ravintola ja baari.

Hotellit Drammen – Löydä parhaat hotellit Lomamatka.fi

Drammen nähtävyydet

Drammen tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja on mahdollista ettei kaikki tiedot täysin pidä paikkaansa.

 1. Drammenin teatteri (Drammen Teater): Tämä historiallinen teatteri on yksi Norjan vanhimmista ja tarjoaa monipuolista kulttuuritarjontaa, kuten teatteriesityksiä, konsertteja ja tapahtumia.

 2. Spiralen-näköalatorni: Tämä näköalatorni tarjoaa upeat näkymät Drammenin yli ja sen ympäristöön. Voit joko kävellä portaita ylös tai ottaa hissin, ja maisemat ovat erityisen hienot auringonlaskun aikaan.

 3. Drammenin jokipromenadi: Jokiranta-alue on suosittu paikka kävelyille ja rentoutumiselle. Voit nauttia kauniista jokimaisemista, istua kahviloissa ja ravintoloissa tai käydä piknikillä.

 4. Drammenin taidemuseo (Drammens Museum): Tämä museo esittelee kattavasti alueen historiaa ja kulttuuria. Näyttelyissä on muun muassa taidetta, esineitä ja valokuvia.

 5. Marienlystin kartano ja puisto: Kaunis kartanoalue tarjoaa idyllisen ympäristön kävelyille ja rentoutumiselle. Voit tutustua kartanoon ja sen ympärillä oleviin puutarhoihin.

 6. Ypsilon-silta (Ypsilonbrua): Tämä moderni silta yhdistää Drammenin keskustan ja Bragernesin alueen. Silta on myös näyttävä arkkitehtuurinen nähtävyys.

 7. Drammenin kaupungintalo (Drammen Rådhus): Kaupungintalo on historiallinen rakennus, joka edustaa tyyliltään funktionalismia. Voit ihailla sen arkkitehtuuria ja käydä tutustumassa sisätiloihin.

 8. Holmestrand-Drammen-junarata: Tämä junareitti tarjoaa hienoja maisemia Drammenista Holmestrandiin. Matka kulkee vuoriston halki ja tarjoaa upeita näkymiä luontoon.

 9. Gulskogen Manor: Tämä kartanoalue tarjoaa viehättävän ympäristön kävelyille ja retkeilylle. Voit tutustua kartanoon ja sen puutarhoihin.

Ajanviete ja harrastaminen Drammenissa

Drammen tarjoaa monipuolisia ajanviettomahdollisuuksia ja harrastuksia niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin. Tässä joitakin esimerkkejä:

 1. Ulkoilu ja retkeily: Drammenin ympäristö tarjoaa upeita mahdollisuuksia ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen. Voit patikoida jokivarsipoluilla, pyöräillä maastossa tai nauttia rentouttavista kävelyistä kaupungin puistoissa.

 2. Vesiretket: Drammensfjord tarjoaa tilaisuuden nauttia vesiretkistä, veneilystä ja kalastuksesta. Voit vuokrata kanootin tai kajakin ja tutkia jokimaisemia vedestä käsin.

 3. Golf: Kaupungin lähellä on useita golfkenttiä, kuten Drammen Golf Course,, joissa voit nauttia golfista kauniissa ympäristöissä.

 4. Kulttuurin ja taiteen nauttiminen: Voit vierailla Drammenin taidemuseossa, teatterissa ja konserteissa nauttiaksesi kulttuurista ja taiteesta.

 5. Shoppailu: Drammenin keskusta tarjoaa monia kauppoja, putiikkeja ja ostoskeskuksia, joissa voit viettää aikaa shoppaillen ja tutkien paikallista muotia ja designia.

 6. Ruokailu ja ravintolat: Kaupungissa on laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita, joissa voit maistella paikallista ja kansainvälistä ruokaa. Kokeile norjalaisia herkkuja ja nauti hyvästä ruoasta.

 7. Virkistysalueet: Drammenissa on useita puistoja ja viheralueita, kuten Marienlystin kartano ja puisto, joissa voit viettää aikaa piknikillä, pelata pelejä tai rentoutua ulkona.

 8. Liikunta ja urheilu: Kaupungissa on monipuoliset liikuntamahdollisuudet, kuten kuntosalit, uimahallit ja urheilukentät, joissa voit harrastaa erilaisia lajeja ja pysyä aktiivisena.

Hotellit Drammen – Löydä suositut hotellit Lomakulma.fi