Hotellit Aarhus

Hotellit Aarhus – Löydä parhaat hotellit

Aarhus on Tanskan toiseksi suurin kaupunki, joka yhdistää modernin kaupunkielämän ja rikkaan kulttuuriperinnön. Kaupunki on tunnettu ARoS-taidemuseostaan, historiallisesta Den Gamle By -ulkoilmamuseostaan ja eloisasta ilmapiiristään, joka tarjoaa monipuolista tekemistä ja nähtävää.

hotellit aarhus

Löydä hotellit Aarhus – Lue lisätietoa matkailukohteista sivustoltamme

Aarhus, Tanskan toiseksi suurin kaupunki, tarjoaa vireän kaupunkielämän ja samalla mahdollisuuden uppoutua historiaan ja taiteeseen. Kaupunki on moderni ja monipuolinen matkakohde, joka houkuttelee niin kulttuurinnälkäisiä, ostoksista kiinnostuneita kuin ulkoilua rakastavia matkailijoita.

ARoS-taidemuseo on yksi Aarhusin tunnetuimmista nähtävyyksistä, ja sen värikäs ”Your rainbow panorama” -kävelyreitti tarjoaa upeita näköaloja kaupunkiin. Den Gamle By -ulkoilmamuseo vie kävijät aikamatkalle menneisyyteen, esitellen historiallisia rakennuksia ja elävöittäen entisaikojen arkea.

Aarhusin ilmapiiri on nuorekas ja eläväinen osittain sen suuren opiskelijayhteisön ansiosta. Kaupunki on täynnä ravintoloita, kahviloita, baareja ja taidegallerioita, jotka tarjoavat monipuolisia elämyksiä. Lisäksi voit nauttia rannasta ja merellisestä tunnelmasta, sillä Aarhus sijaitsee Limfjordin rannalla.

Shoppailusta kiinnostuneet voivat tutustua laajaan valikoimaan kauppoja, erityisesti Strøget-ostoskadulla ja Bruuns Galleri -ostoskeskuksessa. Kaupungin vilkas markkinatarjonta tarjoaa myös tilaisuuden löytää paikallisia herkkuja ja käsitöitä.

Suositut hotellit Aarhus

Aarhusista löydät useita hotelleja. Alhaalla tietoa suosituimmista hotelleista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä.

 1. Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus: Tämä keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli tarjoaa modernit ja tyylikkäät huoneet sekä upeat näkymät kaupunkiin ja merelle.

 2. Comwell Aarhus: Kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli tarjoaa viihtyisiä huoneita, hyvät ravintolat ja hyvät kulkuyhteydet nähtävyyksiin.

 3. Hotel Royal: Tämä perinteinen hotelli on kävelymatkan päässä monista nähtävyyksistä ja kaupoista. Se tarjoaa mukavat huoneet ja tyylikkään ilmapiirin.

 4. Scandic Aarhus City: Tämä moderni hotelli sijaitsee lähellä juna-asemaa ja tarjoaa tyylikkäät huoneet, kuntokeskuksen ja keskeisen sijainnin.

 5. Marselis Hotel Aarhus: Rauhallisella paikalla meren rannalla sijaitseva hotelli tarjoaa rentouttavan ilmapiirin, hienot näköalat ja hyvät mahdollisuudet ulkoiluun.

 6. First Hotel Atlantic: Tämä perinteikäs hotelli sijaitsee kätevästi lähellä Aarhusin keskustaa ja tarjoaa mukavat huoneet ja palvelut.

 7. Scandic The Mayor: Tämä hotelli on sijoitettu entiseen kaupungintaloon ja tarjoaa tyylikkäät huoneet, ravintolan ja kätevän sijainnin.

 8. Helnan Marselis Hotel: Aarhusin rannalla sijaitseva hotelli tarjoaa rentouttavaa ilmapiiriä ja mahdollisuuden nauttia merestä.

 9. Wakeup Aarhus: Tämä moderni ja kohtuuhintainen hotelli sijaitsee lähellä kaupungin nähtävyyksiä ja tarjoaa tyylikkäät huoneet.

Hotellit Aarhus – Löydä parhaat hotellit Lomamatka.fi

Aarhus nähtävyydet

Aarhus tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä, ja tässä on muutamia nähtävyyksiä lähialueella: Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja on mahdollista ettei kaikki tiedot täysin pidä paikkaansa.

 1. ARoS Aarhus Art Museum: Tämä moderni taidemuseo on yksi Tanskan suurimmista ja tunnetaan erityisesti ”Your rainbow panorama” -näköalakävelystään. Museossa voit nauttia vaihtuvista näyttelyistä ja laajasta taidekokoelmasta.

 2. Den Gamle By -ulkoilmamuseo: Tämä ainutlaatuinen museo vie sinut aikamatkalle menneisyyteen, esitellen historiallisia rakennuksia ja rekonstruoituja katunäkymiä eri aikakausilta. Se on kuin elävä historiaopas.

 3. Aarhusin katedraali (Aarhus Domkirke): Kaupungin pääkirkko on upea goottilaistyylinen rakennus, joka tarjoaa kauniin arkkitehtuurin ja historiallisia yksityiskohtia.

 4. Moesgaard Museum: Tämä museo keskittyy arkeologiaan, antropologiaan ja kulttuurihistoriaan. Se on tunnettu erityisesti ”Grauballe Man” -näyttelystään, jossa voit nähdä muinaisen ruumiinjäännöksen.

 5. Dokk1: Aarhusin pääkirjasto ja kulttuurikeskus, jossa voit nauttia lukemisesta, osallistua tapahtumiin ja ihailla modernia arkkitehtuuria.

 6. Aarhusin yliopiston kasvitieteellinen puutarha (Botanisk Have): Tämä kaunis puutarha tarjoaa monipuolisen kokoelman kasveja ja kasvihuoneita eri ekosysteemeistä ympäri maailmaa.

 7. Vikingemuseet Moesgård: Vikingiaiheinen museo, joka tarjoaa kiehtovaa tietoa viikinkiajasta ja Tanskan historiasta. Voit oppia viikinkien elämästä, taiteesta ja kulttuurista.

 8. Marselisborgin linna ja puisto: Kuninkaallinen lomakoti, jossa voit nauttia kauniista puutarhasta ja ihailla linnan ulkopuolta.

 9. Latinerkvarteret: Vanha kaupunginosa, jossa on kapeita katuja, kahviloita, putiikkeja ja historiallisia rakennuksia. Täällä voit kokea aitoa aarhusilaista tunnelmaa.

Ajanviete ja harrastaminen Aarhusissa

Aarhus tarjoaa monia mahdollisuuksia ajanviettoon ja harrastamiseen niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin. Tässä on joitakin aktiviteetteja ja harrastuksia, joita voit nauttia Aarhusissa:

 1. Kulttuuri ja taide: Tutustu Aarhusin rikkaaseen kulttuuritarjontaan vierailemalla taidemuseoissa kuten ARoSissa, osallistumalla teatteriesityksiin, konsertteihin ja näyttelyihin.

 2. Liikunta ja ulkoilu: Nauti ulkoilmasta ja aktiivisesta elämäntavasta esimerkiksi pyöräilemällä kaupungin läpi, kävelemällä rannalla tai osallistumalla erilaisiin ulkoliikuntatapahtumiin.

 3. Vesiaktiviteetit: Aarhusin merenrantasijainti tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin vesiaktiviteetteihin kuten purjehdukseen, melontaan, suppailuun ja vesihiihtoon.

 4. Ravintolat ja kahvilat: Nauti ajanvietosta ja seurustelusta paikallisissa ravintoloissa ja kahviloissa, joissa voit maistella herkullisia tanskalaisia ruokia ja juomia.

 5. Ostokset: Aarhusissa voit tutustua monenlaisiin kauppoihin, putiikkeihin ja ostoskeskuksiin, joista voit löytää paikallista designia, muotia ja muita tuotteita.

 6. Aarhusin kasvitieteellinen puutarha (Botanisk Have): Nauti kauniista kasvien ja kasvihuoneiden näkymistä, joissa voit rentoutua ja nauttia rauhallisesta ympäristöstä.

 7. Elämyksiä museoissa: Vieraile erilaisissa museoissa, kuten Moesgaard Museumissa, joka tarjoaa mielenkiintoisia näyttelyitä arkeologiasta ja antropologiasta.

 8. Golf: Jos olet golfista kiinnostunut, Aarhusin ympäristössä on useita laadukkaita golfkenttiä, joilla voit nauttia pelistä kauniissa ympäristössä.

 9. Festivaalit ja tapahtumat: Aarhusissa järjestetään vuoden mittaan monia festivaaleja, konsertteja ja tapahtumia, joihin voit osallistua ja kokea paikallista ilmapiiriä.

 10. Virkistäytyminen rannalla: Rentoudu Marselisborgin rannalla tai Riis Skov -metsäalueella, jotka tarjoavat mahdollisuuden virkistäytymiseen ja ulkoiluun kauniissa ympäristössä.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä voit tehdä ja harrastaa Aarhusissa. Kaupungissa on runsaasti vaihtoehtoja eri mieltymyksiin, joten voit valita juuri sinulle sopivan tavan viettää aikaa kaupungissa.

Katso myös nämä:

Löydä halvat lennot Aarhus

Hotellit Aarhus – Löydä suositut hotellit Lomakulma.fi