Halvat lennot Malmö

Halvat lennot Malmö – Löydä edulliset lennot sivustomme kautta

Malmö on Ruotsin kolmanneksi suurin kaupunki ja se sijaitsee maan eteläosassa, Skånen läänissä. Kaupunki on monipuolinen ja moderni, ja se tarjoaa rikkaan kulttuurin, nähtävyyksiä sekä kauniita luontokohteita.

halvat lennot malmö

Malmössa on viehättävä vanha kaupunki, jossa voi kierrellä kapeilla kujilla, tutustua historiallisiin rakennuksiin ja nauttia tunnelmallisista kahviloista ja ravintoloista.Kaupungissa on vahva kansainvälinen ilmapiiri, ja se on tunnettu monikulttuurisuudestaan. Täällä voi kokea monipuolisen ruokakulttuurin ja tutustua eri maailmankolkkiin.

Malmön rannat ja puistot tarjoavat mahdollisuuden rentoutua ja nauttia kauniista maisemista. Lisäksi kaupungissa järjestetään useita kulttuuritapahtumia, festivaaleja ja näyttelyitä ympäri vuoden.

Löydä halvat lennot Malmö sivustomme kautta – Voit lukea myös lisätietoa Malmöstä alhaalta

Malmö lentoyhteydet

Malmössa sijaitseva Malmö Airport (Malmö Airport, MMX) on kansainvälinen lentokenttä, joka palvelee matkustajia sekä kotimaan että ulkomaan lennoilla. Lentokenttä tarjoaa useita säännöllisiä lentoyhteyksiä eri kohteisiin, erityisesti Euroopan kaupunkeihin. Tässä on joitakin esimerkkejä Malmön lentoyhteyksistä:

 1. Kööpenhamina, Tanska: Malmö Airport on lähellä Kööpenhaminaa, Tanskan pääkaupunkia. On mahdollista matkustaa Kööpenhaminan lentoasemalle nopeasti sillan tai junan yli.

 2. Helsinki, Suomi: Useat lentoyhtiöt tarjoavat suoria lentoja Malmön ja Helsingin välillä, mikä tekee matkustamisesta Ruotsista Suomeen helpoksi.

 3. Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta: Malmö Airportilla on suoria lentoja Lontoon Heathrow’n lentoasemalle, mikä tarjoaa kätevän yhteyden Malmön ja Lontoon välille.

 4. Berliini, Saksa: Malmöstä voi lentää suoraan Berliinin Tegelin lentoasemalle tai Schönefeldin lentoasemalle.

 5. Pariisi, Ranska: Malmön ja Pariisin välillä on tarjolla suoria lentoja useilta lentoyhtiöiltä.

 6. Amsterdam, Alankomaat: Malmösta on mahdollista lentää suoraan Amsterdam Schipholin lentoasemalle.

 7. Oslo, Norja: Useat lentoyhtiöt tarjoavat säännöllisiä lentoja Malmön ja Oslon välillä.

Voit löytää sen lisäksi muita lentoja sivustomme kautta:

 • Lennot Malmö Helsinki
 • Lennot Tampere Malmö
 • Lennot Turku Malmö
Malmön lentokenttä

Malmössä on kaksi merkittävää lentokenttää: Malmö Airport (Sturup) ja Malmö Aviation Center (Bulltofta). Näillä lentokentillä on pitkä historia, ja niillä on ollut tärkeä rooli kaupungin ilmailuhistoriassa.

 1. Malmö Aviation Center (Bulltofta): Bulltoftan lentokenttä perustettiin vuonna 1923 ja oli Ruotsin ensimmäinen säännöllisen lentoliikenteen lentokenttä. Aluksi Bulltofta palveli lähinnä postilentoliikennettä, mutta myöhemmin sen merkitys matkustajaliikenteen solmukohtana kasvoi. Lentokenttä toimi Malmön pääasiallisena lentokenttänä vuoteen 1972 saakka, jolloin nykyinen Malmö Airport avattiin.

 2. Malmö Airport (Sturup): Nykyinen Malmö Airport, joka tunnetaan myös nimellä Sturupin lentokenttä, avattiin vuonna 1972. Lentokenttä rakennettiin vastaamaan kasvavaa matkustajaliikenteen tarvetta ja se korvasi Bulltoftan lentokentän Malmön pääasiallisena lentoasemana. Malmö Airport on edelleen käytössä ja palvelee sekä kotimaan että kansainvälistä lentoliikennettä.

Malmön lentokentät ovat olleet tärkeitä portteja Skånen alueelle ja ovat tarjonneet tärkeitä liikenneyhteyksiä paikallisille asukkaille ja matkailijoille. Lentokenttien avulla Malmö on ollut yhteydessä muihin Ruotsin kaupunkeihin ja kansainvälisiin kohteisiin. Ilmailuhistoria Malmössä on rikas ja lentokentät ovat olleet keskeinen osa kaupungin kehitystä ja liikennettä.

Muut liikenneyhteydet

Malmö lentokenttöbussi:

Flygbussarna on suosittu bussipalvelu, joka tarjoaa säännöllisiä ja suoria yhteyksiä Malmö Airportilta Malmön keskustaan. Bussit kulkevat useita kertoja päivässä ja matka-aika on noin 40 minuuttia. Liput voi ostaa bussista tai etukäteen verkosta.

Bussiliikenne:

Malmössa on hyvin toimiva ja laaja bussiliikenne, joka tarjoaa kätevän tavan liikkua kaupungin sisällä sekä lähialueilla. Bussit ovat suosittu ja edullinen tapa matkustaa Malmön kaupungissa, ja ne ovat osa Skånetrafikenin liikennettä.Malmön bussit kulkevat kattavasti eri puolilla kaupunkia. Reitit ulottuvat keskustasta esikaupunkeihin ja tärkeille nähtävyyskohteille. Pysäkkejä on runsaasti, ja bussiliikenteen verkosto on laaja.

Bussit kulkevat säännöllisesti, ja aikataulut ovat yleensä hyvin toteutettuja. Aikatauluja voi tarkistaa Skånetrafikenin verkkosivuilta, matkustajainfoista tai mobiilisovelluksella. Bussiliput voi ostaa kuljettajalta, matkustajainfoista, automaateista tai mobiilisovelluksella. On myös mahdollista ostaa kertalippuja, päivälippuja tai pidempiaikaisia matkakortteja. Malmön bussit ovat yleensä moderneja ja hyvin varusteltuja. Joissakin busseissa on ilmainen Wi-Fi ja USB-latausmahdollisuus. Lisäksi busseissa on yleensä tilaa matkatavaroille

Raitiovaunut

Malmössä on raitiovaunuliikennettä, joka tarjoaa lisävaihtoehdon joukkoliikenteessä kaupungissa. Raitiovaunut kulkevat pääasiassa Malmön keskustan alueella ja liikennöivät tärkeiden alueiden, kuten rautatieaseman ja merenrannan, välillä. Aikataulut ovat yleensä hyvin toteutettuja, ja liput voi ostaa kuljettajalta, matkustajainfoista tai mobiilisovelluksella. Raitiovaunut ovat suosittu ja ympäristöystävällinen liikkumismuoto, joka sopii hyvin kaupunkiympäristöön. Voit tutustua raitiovaunuliikenteen reitteihin ja aikatauluihin Skånetrafikenin verkkosivuilta.

Junaliikenne

Malmö on hyvin liikenneyhteyksien solmukohta Ruotsissa ja sillä on erinomaiset junaliikenneyhteydet sekä kotimaan että kansainvälisiin kohteisiin. Malmön päärautatieasema tunnetaan nimellä Malmö Centralstation ja se sijaitsee aivan kaupungin keskustassa.

Kotimaan junaliikenteessä Malmösta on erinomaiset yhteydet muihin Ruotsin suurimpiin kaupunkeihin, kuten Tukholmaan, Göteborgiin, Lundiin ja Helsingborgiin. Junayhteydet ovat säännöllisiä ja usein nopeita, mikä tekee matkustamisesta kätevää.

Kansainvälisissä junayhteyksissä Malmösta on suoria yhteyksiä naapurimaahan Tanskaan, erityisesti Kööpenhaminaan. On mahdollista matkustaa Malmön ja Kööpenhaminan välillä nopeasti Öresundin sillan tai Öresundsin junan (Öresundståg) avulla.

Halvat lennot Malmö – Löydä edulliset lennot Lomakulma.fi

lennot helsinki malmö