Halvat hotellit Uppsala

Halvat hotellit Uppsala – Löydä parhaat majoituspaikat

Uppsala on tunnettu historiallisista rakennuksistaan, vilkkaasta yliopistokaupungin tunnelmastaan sekä monista kulttuurisista tapahtumistaan. Kaupungissa on paljon nähtävää ja koettavaa, kuten museoita, puistoja ja historiallisia rakennuksia. 

halvat hotellit uppsala

Halvat hotellit Uppsala – Löydä hotellit Lomakulma.fi

Uppsala on Ruotsin neljänneksi suurin kaupunki ja sijaitsee noin 70 kilometriä pohjoiseen Tukholmasta. Se on tunnettu historiallisista rakennuksistaan, vilkkaasta yliopistokaupungin tunnelmastaan sekä monista kulttuurisista tapahtumistaan. Kaupungin symboli on Uppsala domkyrka, eli Uppsalan tuomiokirkko, joka on Pohjoismaiden suurin kirkko. Tuomiokirkko on myös Ruotsin arkkipiispan istuin.

Uppsala on tunnettu Uppsalan yliopistosta, joka on yksi Ruotsin vanhimmista ja arvostetuimmista yliopistoista. Uppsala on myös vilkas opiskelijakaupunki, joka tarjoaa monipuolista ravintola- ja baaritarjontaa sekä aktiivista yöelämää. Sivustomme kautta löydät parhaat hotellit ja majoituspaikat Uppsalasta. Voit lukea myös lisätietoa kaupungista, sen historiasta ja nähtävyyksistä alhaalta.

Suosituimmat hotellit Uppsala

Uppsalasta löydät lukuisia hotelleja. Alhaalla olemme listannet suosituimpia hotelleja.

 1. Radisson Blu Hotel Uppsala:
 • Tämä hotelli sijaitsee aivan Uppsalan keskustassa, lähellä nähtävyyksiä, ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia.
 • Hotellissa on 185 tyylikästä ja modernia huonetta, jotka ovat hyvin varusteltuja ja sisältävät esimerkiksi taulutelevision ja ilmastoinnin.
 • Hotellissa on monipuoliset palvelut, kuten ravintola, baari, kuntokeskus, sauna ja kokoustilat.
 • Asiakkaat ovat erityisesti arvostaneet hotellin keskeistä sijaintia ja ystävällistä henkilökuntaa.
 1. Hotel Uppsala:
 • Tämä hotelli sijaitsee rauhallisella alueella lähellä rautatieasemaa ja kävelymatkan päässä keskustasta.
 • Hotellissa on 133 modernia ja viihtyisää huonetta, jotka ovat varusteltuja muun muassa televisiolla, työpöydällä ja kahvinkeittimellä.
 • Asiakkaat ovat kiitelleet hotellin rauhallista sijaintia sekä siisteyttä ja viihtyvyyttä huoneissa.
 • Hotellissa on tarjolla myös ilmainen aamiainen ja mahdollisuus pysäköintiin.
 1. Clarion Hotel Gillet:
 • Tämä tyylikäs hotelli sijaitsee keskustassa, lähellä ostosmahdollisuuksia ja kulttuurinähtävyyksiä.
 • Hotellissa on 161 tyylikästä huonetta, jotka ovat varusteltuja muun muassa ilmastoinnilla, minibaarilla ja taulutelevisiolla.
 • Hotellissa on ravintola, baari, kattoterassi, sauna, kuntokeskus ja kokoustiloja.
 • Asiakkaat ovat arvostaneet erityisesti hotellin hyvää sijaintia, tilavia huoneita ja laadukasta palvelua.
 1. Elite Hotel Academia:
 • Tämä elegantti hotelli sijaitsee lähellä yliopistoa ja vain lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta.
 • Hotellissa on 198 modernia ja viihtyisää huonetta, jotka ovat hyvin varusteltuja ja sisältävät esimerkiksi työpöydän, taulutelevision ja kahvinkeittimen.
 • Hotellissa on tarjolla kuntokeskus, sauna, ravintola ja baari.
 • Asiakkaat ovat kiitelleet hotellin tyylikästä sisustusta, erinomaista sijaintia ja ystävällistä henkilökuntaa.
 1. Park Inn by Radisson Uppsala:
 • Tämä moderni hotelli sijaitsee lähellä rautatieasemaa ja keskustaa, josta löytyy paljon nähtävää ja tekemistä.
 • Hotellissa on 95 mukavaa ja viihtyisää huonetta, jotka ovat varusteltuja muun muassa taulutelevisiolla ja ilmaisella Wi-Fi-yhteydellä.
 • Hotellissa on ravintola, baari, sauna ja kuntokeskus.
 • Asiakkaat ovat arvostaneet hotellin hyvää hinta-laatusuhdetta ja keskeistä sijaintia.

Halvat hotellit Uppsala löydät sivustomme kautta – Lue lisätietoa kaupungista ja muista Ruotsin matkailukohteista!

Uppsalan nähtävyydet

Uppsala on täynnä mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja historiallisia kohteita, jotka kertovat kaupungin pitkästä historiasta ja kulttuurista. Tässä on joitakin Uppsalan suosituimmista nähtävyyksistä:

 1. Uppsalan tuomiokirkko (Uppsala domkyrka): Pohjoismaiden suurin kirkko on vaikuttava nähtävyys, joka hallitsee Uppsalan maisemaa. Kirkko on rakennettu 1200-luvulla ja siellä on useita kuninkaallisia haudattuna.

 2. Uppsalan yliopisto (Uppsala universitet): Ruotsin vanhin yliopisto on perustettu vuonna 1477 ja se on yksi Euroopan arvostetuimmista yliopistoista. Yliopiston kampus on kaunis ja se tarjoaa mielenkiintoisia arkkitehtuurisia nähtävyyksiä.

 3. Gamla Uppsala (Vanha Uppsala): Vanha Uppsala on arkeologinen kohde, jossa sijaitsee viikinkiaikainen hautaröykkiökenttä ja vanhojen kuninkaallisten kunniamuistomerkkejä. Se on historiallinen ja kulttuurinen merkkipaikka.

 4. Uppsalan linnanrauniot (Uppsala slott): Linna rakennettiin 1500-luvulla, mutta se tuhoutui tulipalossa vuonna 1702. Linnan rauniot ovat silti vaikuttava nähtävyys ja lähellä on myös kauniita puistoja ja kävelyreittejä.

 5. Carolina Rediviva: Uppsalan yliopiston kirjasto on yksi Ruotsin suurimmista ja vanhimmista kirjastoista. Siellä on useita harvinaisia käsikirjoituksia ja historiallisia asiakirjoja.

 6. Linnéträdgårdenin kasvitieteellinen puutarha: Tämä laaja kasvitieteellinen puutarha on osa Uppsalan yliopistoa ja siellä on yli 13 000 kasvilajia ympäri maailmaa.

uppsala tuomiokirkko
Lisätietoa Uppsalasta

Uppsala on kaupunki Ruotsissa, ja se sijaitsee noin 70 kilometriä pohjoiseen Tukholmasta. Se on yksi Ruotsin vanhimmista kaupungeista ja sillä on pitkä ja rikas historia. Tässä on hieman tietoa ja historiaa Uppsalasta:

Tietoa Uppsalasta:

 • Uppsala on kuuluisa sen yliopistosta, Uppsala universitet, joka on perustettu vuonna 1477 ja on yksi Euroopan vanhimmista yliopistoista. Yliopisto on ollut tärkeä osa kaupungin identiteettiä ja siellä on opiskellut monia tunnettuja tiedemiehiä ja vaikuttajia.
 • Kaupunki on myös tärkeä arkkipiispan istuin, ja Uppsalan tuomiokirkko on Pohjoismaiden suurin kirkko. Tuomiokirkko on yksi Ruotsin tärkeimmistä uskonnollisista ja historiallisista maamerkeistä.
 • Uppsala on viehättävä ja tunnelmallinen kaupunki, joka tarjoaa sekä vanhan että uuden sekoituksen. Siellä on vanhoja rakennuksia, kapeita kujia ja historiallisia nähtävyyksiä, mutta samalla kaupunki on moderni ja elinvoimainen, kiitos yliopiston tuomasta opiskelijoiden eloisuudesta.

Historia:

 • Uppsalan historia juontaa juurensa viikinkiaikaan ja keskiajalle. Kaupungin alkuperäiset asukkaat olivat todennäköisesti saamelaisia, ja myöhemmin sinne muutti ruotsalaisia viikinkejä.
 • Uppsalasta tuli Ruotsin valtakunnan ensimmäinen kuningaspaikka 1100-luvulla. Kaupungista tuli merkittävä poliittinen ja kulttuurinen keskus, ja kuninkaat kruunattiin usein Uppsalan tuomiokirkossa.
 • Kaupunki kärsi tuhoisasta tulipalosta vuonna 1702, joka tuhosi Uppsalan linnan ja monet muut historialliset rakennukset. Kaupunki kuitenkin elpyi nopeasti ja onnistui säilyttämään paljon historiallista arvoa.
 • Uppsala on ollut tärkeä keskus monille tärkeille tapahtumille Ruotsin historiassa, ja se on edelleen yksi maan kulttuurin ja tieteen keskuksista.

Uppsala on siis paitsi historiallinen kaupunki myös tärkeä nykypäivän Ruotsissa. Se tarjoaa vierailijoille paljon nähtävää ja koettavaa, kuten historiallisia rakennuksia, museoita, kulttuuritapahtumia ja luonnonkauniita ympäristöjä.

Halvat hotellit Uppsala – Löydä hotellit ja majoituspaikat