Halvat hotellit Pärnu

Halvat hotellit Pärnu – Löydä parhaat hotellit

Pärnu on viehättävä lomakohde Viron rannikolla, joka houkuttelee matkailijoita kauniilla hiekkarannoillaan, terveyskylpylöillään ja vilkkaalla keskustallaan.

halvat hotellit pärnu

Halvat hotellit Pärnu – Lue lisätietoa matkailukohteista sivustoltamme

Pärnu, Viron ”kesäpääkaupunki”, tarjoaa matkailijoilleen unohtumattoman yhdistelmän aurinkoista rantaelämää, kulttuuritarjontaa ja hyvinvointipalveluita. Kaupunki sijaitsee upealla Vironlahden rannikolla ja sen valkeat hiekkarannat ovat yksi sen suosituimmista vetonauloista. Pärnun hiekkaranta on laaja ja hienohiekkainen, houkutellen niin auringonottajia kuin rantalentopallon harrastajia.

Pärnun keskusta on eloisa ja värikäs, täynnä kahviloita, ravintoloita, putiikkeja ja taidegallerioita. Kävelykadut ja puistot luovat tunnelmallisen ympäristön, jossa voit nauttia kaupungin ilmapiiristä ja tehdä ostoksia. Lisäksi Pärnussa on useita historiallisia rakennuksia ja nähtävyyksiä, kuten Pärnun raatihuone ja Eliisabetin kirkko.

Pärnusta löytyy myös useita terveyskylpylöitä ja hyvinvointikeskuksia, joissa voit rentoutua ja nauttia erilaisista hoidoista ja kylpylöistä. Kaupunki onkin erinomainen paikka rentoutumiseen ja hemmotteluun.

Kesäisin Pärnussa järjestetään erilaisia tapahtumia ja festivaaleja, jotka tuovat lisää väriä kaupungin elämään. Esimerkiksi Pärnu Filmifestival ja Pärnu Opera Days houkuttelevat kulttuurin ystäviä ympäri maailmaa.Pärnu on monipuolinen matkakohde, joka tarjoaa aurinkoista rantaelämää, kulttuuritarjontaa ja hyvinvointipalveluita kauniissa ympäristössä. Se on ihanteellinen paikka niille, jotka haluavat nauttia Viron lomailmaisesta parhaimmillaan.

Suositut hotellit Pärnu

Pärnusta löydät useita hotelleja. Alhaalta löydät tietoa paikkakunnan suosituimmista hotelleista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä.

 1. Hedon Spa & Hotel: Tämä tyylikäs kylpylähotelli tarjoaa rentouttavia hyvinvointipalveluita ja viihtyisiä huoneita. Sijainti on kätevä rannan ja keskustan läheisyydessä.

 2. Hotel Bristol: Tämä perinteinen hotelli sijaitsee keskustassa, lähellä nähtävyyksiä ja ostosmahdollisuuksia. Se tarjoaa viihtyisiä huoneita ja mukavan sijainnin.

 3. Tervise Paradiis Spa Hotel & Water Park: Tämä vesipuisto ja kylpylähotelli sopii erityisesti perheille. Tarjoaa vesipuiston lisäksi monipuolisia hyvinvointipalveluita.

 4. Ammende Villa: Tämä historiallinen villa tarjoaa tyylikästä majoitusta ja kauniin puutarhan. Tunnelmallinen vaihtoehto, joka tarjoaa ylellistä ympäristöä.

 5. Rannahotell: Tämä hotelli sijaitsee aivan hiekkarannan tuntumassa ja tarjoaa upeat näkymät merelle. Rauhallinen ja rentouttava paikka.

Halvat hotellit Pärnu – Löydä parhaat hotellit Lomamatka.fi

Pärnu nähtävyydet

Pärnu tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja on mahdollista ettei kaikki tiedot täysin pidä paikkaansa.

 1. Pärnun ranta: Pärnun valkeat hiekkarannat ovat kaupungin tunnetuin vetonaula. Ranta tarjoaa mahdollisuuden aurinkoa, uida ja nauttia merestä.

 2. Pärnun keskusta: Kävelykadut, putiikit, ravintolat ja kahvilat tekevät Pärnun keskustasta vilkkaan ja värikkään paikan tutustua.

 3. Pärnun Pyhän Elisabetin kirkko: Kaunis puinen kirkko on yksi Pärnun tunnetuimmista maamerkeistä ja tarjoaa kauniit näkymät yli kaupungin.

 4. Pärnun museot: Kaupungissa on useita mielenkiintoisia museoita, kuten Pärnun museo, joka esittelee paikallista historiaa ja kulttuuria.

 5. Pärnun raatihuone: Historiallinen raatihuone on näkemisen arvoinen kohde. Sen ympäristössä on usein tapahtumia ja markkinoita.

 6. Pärnun Vallikäär: Tämä viihtyisä puistoalue tarjoaa rauhallisen paikan kävelylle ja rentoutumiselle.

 7. Pärnun Terviseparadiis: Terveyskylpylä tarjoaa kylpylähoidot, uima-altaat ja hyvinvointipalvelut, joista voit nauttia.

 8. Rannahotellin puisto: Rauhallinen puistoalue Rannahotellin läheisyydessä tarjoaa viihtyisän ympäristön ulkoiluun.

 9. Pärnu Beach Park: Tämä puistoalue rannan läheisyydessä tarjoaa kauniita kävelypolkuja ja ulkoilumahdollisuuksia.

 10. Lydia Koidulan muistomerkki: Muistomerkki Viron kansallisrunoilijalle Lydia Koidulalle tarjoaa historiallisia ja kulttuurisia näkökulmia.

Ajanviete ja harrastaminen Pärnussa

Pärnussa on monia mahdollisuuksia ajanviettoon ja erilaisten harrastusten parissa. Tässä muutamia aktiviteetteja, joita voit nauttia Pärnussa:

 1. Rantaelämä: Pärnun valkeat hiekkarannat tarjoavat ihanteellisen ympäristön auringonottoon, uimiseen, rantalentopalloon ja rentoutumiseen.

 2. Vesiurheilu: Voit kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja, kuten purjelautailua, suppailua tai vesihiihtoa.

 3. Polkupyöräily: Kaupunki ja sen ympäristö ovat mainioita paikkoja pyöräilyyn. Voit vuokrata pyörän ja tutkia alueen kauniita maisemia.

 4. Golf: Pärnu ja sen lähiympäristö tarjoavat useita golfkenttiä, jotka houkuttelevat golfareita nauttimaan lajista.

 5. Tennis: Voit pelata tennistä Pärnun lukuisilla tennis- ja padel-kentillä.

 6. Kulttuuritapahtumat: Pärnussa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia, konsertteja ja festivaaleja ympäri vuoden. Voit nauttia musiikista, teatterista ja taiteesta.

 7. Pärnun Tanssimuusikafestivaali: Mikäli olet tanssin ystävä, tämä festivaali tarjoaa mahdollisuuden nauttia erilaisista tanssilajeista ja osallistua tanssiworkshopeihin.

 8. Kylpylähoidot ja hyvinvointi: Pärnussa on lukuisia terveyskylpylöitä, joissa voit rentoutua ja nauttia erilaisista hoidoista ja kylpylöistä.

 9. Viihdekeskukset: Pärnussa on viihdekeskuksia, joissa voit pelata biljardia, keilata ja nauttia erilaisista peleistä.

 10. Kävelyretket ja luontopolku: Pärnun ympäristössä on monia kauniita kävelyreittejä ja luontopolkuja, jotka tarjoavat mahdollisuuden nauttia luonnosta ja ulkoilusta.

Halvat hotellit Pärnu – Löydä suositut hotellit Lomakulma.fi

Pärnu nähtävyydet
Photo by Alex Dadukin on Unsplash