Halvat hotellit Oslo

Halvat hotellit Oslo – Löydä parhaat hotellit

Oslo, Norjan pääkaupunki, yhdistää upeasti modernin kaupunkielämän ja upeat luonnonmaisemat, tarjoten vierailijoilleen monipuolisia nähtävyyksiä, kulttuuria ja herkullista ruokaa.

halvat hotellit oslo

Halvat hotellit Bergen – Lue lisätietoa matkailukohteista sivustoltamme

Oslo, Norjan pääkaupunki, on matkailijoiden unelmakohde, joka tarjoaa sekä moderneja kaupunkielämyksiä että upeita luonnonkauneuksia. Kaupungin vilkas kulttuurielämä näkyy lukuisissa museoissa, taidegallerioissa ja teattereissa, kuten kuuluisassa Oslon oopperatalossa. Viking Ship Museumissa voit tutustua Norjan historiaan ja viikinkikulttuuriin, kun taas Vigeland-puistossa voit ihailla maailman suurinta yhtenäistä veistoskokoelmaa.

Oslo tunnetaan myös monipuolisesta ruokakulttuuristaan, ja voit nauttia herkullisia norjalaisia erikoisuuksia ja kansainvälisiä makuja lukuisissa ravintoloissa ja kahviloissa. Kaupungin ympäröivä luonto tarjoaa mahdollisuuksia ulkoiluun ja virkistykseen ympäri vuoden. Holmenkollenin hyppyrimäki ja alueen laskettelurinteet houkuttelevat talviurheilun ystäviä, kun taas Oslofjordin rannalla voit nauttia merellisestä tunnelmasta ja harrastaa vesilajeja.

Oslo onkin matkailijoiden suosima kohde, joka yhdistää kaupungin sykkeen, kulttuurin ja luonnon kauneuden ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.

Suositut hotellit Oslo

Oslosta löydät useita hotelleja. Alhaalta löydät tietoa paikkakunnan suosituimmista hotelleista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä.

 1. Grand Hotel Oslo: Tämä ylellinen hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Oslossa ja tarjoaa elegantteja huoneita, upeat näkymät ja laajan valikoiman palveluita.

 2. Clarion Hotel The Hub: Moderni hotelli aivan Oslo Central Stationin vieressä, josta on helppo tutustua kaupungin nähtävyyksiin. Hotellissa on tyylikkäät huoneet, monipuoliset ravintolat ja hyvinvointialue.

 3. Thon Hotel Opera: Tämä hotelli sijaitsee Osloon Central Stationin vieressä ja Oslo Operan vieressä. Hotellista on kätevät yhteydet julkiseen liikenteeseen ja se tarjoaa mukavia huoneita ja hyvät palvelut.

 4. Scandic Holberg: Keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli, joka tarjoaa viihtyisiä huoneita ja hyvät mahdollisuudet tutustua Osloon kävellen.

 5. The Thief: Design-hotelli, joka sijaitsee Tjuvholmenin taidealueella ja tarjoaa tyylikkäitä huoneita, modernia taidetta sekä upeat näkymät Oslofjordille.

Halvat hotellit Oslo – Löydät mm. seuraavat majoitusmahdollisuudet sivustomme kautta:

 • Halpa majoitus Oslo
Oslon nähtävyydet

Oslo tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja on mahdollista ettei kaikki tiedot täysin pidä paikkaansa.

 1. Vigelandin puisto: Vigelandin puisto on pinta-alaltaan yli 80 000 neliömetriä ja siellä on yli 200 Gustav Vigelandin veistosta, jotka kuvaavat ihmisen eri elämänvaiheita. Puisto on suosittu paikka niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa, ja se tarjoaa upeita kuvataiteellisia kokemuksia.

 2. Oslon oopperatalo: Tämä moderneista arkkitehtuuristaan tunnettu oopperatalo on yksi Norjan vaikuttavimmista rakennuksista. Sen lasiset seinät ja katettu kattoalue tarjoavat upeat näkymät niin merelle kuin kaupunkiinkin. Oopperatalo on myös suosittu konserttien ja esitysten pitopaikka.

 3. Viking Ship Museum: Tässä museossa voit ihailla viikinkiaikaisia laivoja, jotka on kaivettu esiin Oslon lähialueilta haudasta. Näet esimerkiksi Osebergin laivan, joka on poikkeuksellisen hyvin säilynyt ja koristeltu alus.

 4. Fram-museo: Museossa voit tutustua Fridtjof Nansenin ja Roald Amundsenin kuuluisiin polaariexpediteioihin. Museossa on myös tutkimuslaiva Fram, jolla Amundsen saavutti Etelämantereen.

 5. Kon-Tiki-museo: Kon-Tiki-museo kertoo Thor Heyerdahlin rohkeista merimatkoista, kuten Kon-Tiki-lautan matkasta Tyynellämerellä. Museossa on näytteillä lautta ja muita matkalla käytettyjä välineitä.

 6. Oslon kuninkaallinen palatsi: Kuninkaallinen palatsi on Norjan kuninkaan virallinen asuinpaikka. Voit seurata vartiosotilaiden vahdinvaihtoa päivittäin ja ihailla palatsin kaunista arkkitehtuuria sekä ympäröivää puutarhaa.

 7. Holmenkollenin hyppyrimäki: Holmenkollenin alueella voit vierailla maailmankuulussa hyppyrimäessä, joka on osa Norjan talviurheiluhistoriaa. Alueella on myös hiihtomahdollisuuksia ja panoraamanäkymät yli kaupungin ja Oslofjordin.

 8. Munch-museo: Edvard Munchin taiteen ystäville Munch-museo on ehdoton vierailukohde. Siellä on laaja kokoelma Munchin teoksia, mukaan lukien hänen tunnetuimmat maalauksensa ”Huuto” ja ”Madonna”.

 9. Akershusin linna: Tämä keskiaikainen linna ja linnoitus tarjoaa kiinnostavan katsauksen Norjan historiallisiin tapahtumiin. Voit kierrellä linnan tiloissa ja nauttia upeista näkymistä yli Oslon.

 10. Bygdøyn niemimaa: Bygdøyn niemimaa on suosittu paikka ulkoiluun ja museoiden tutkimiseen. Alueella sijaitsevat Kon-Tiki-museo, Fram-museo, Viking Ship Museum ja muutama muukin mielenkiintoinen nähtävyys. Lisäksi voit nauttia kauniista rannasta ja luonnosta.

Ajanviete ja harrastaminen Oslossa

Oslo tarjoaa runsaasti ajanvietemahdollisuuksia ja harrastuksia erilaisille matkailijoille:

 1. Ulkoilu ja luonto: Oslossa voit nauttia upeasta luonnosta ja ulkoilumahdollisuuksista. Kävele tai pyöräile kauniilla rantapromenadilla, tutustu viheralueisiin kuten Vigelandin puistoon ja Nordmarka-metsään, tai vuokraa kajakki ja lähde tutkimaan Oslonfjordia.

 2. Museot ja kulttuuri: Kaupunki on täynnä kiinnostavia museoita ja kulttuurikohteita. Vierailu Viking Ship Museumissa, Munch-museossa tai Osloon keskittyneessä Kulttuurikorttelissa tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen Norjan historiaan ja taiteeseen.

 3. Kahvilat ja ravintolat: Oslossa on runsaasti kahviloita, ravintoloita ja torimyymälöitä, joissa voit nauttia paikallisista herkuista. Kokeile esimerkiksi perinteistä norjalaista lohileipää tai tutustu kaupungin vilkkaaseen ruokakulttuuriin.

 4. Shoppailu: Karl Johans Gate on Osloon pääkatu, joka tarjoaa monipuolisia shoppailumahdollisuuksia. Voit tutkia paikallisia design-liikkeitä, putiikkeja ja ostoskeskuksia.

 5. Ooppera ja teatteri: Oslon oopperatalo on vaikuttava nähtävyys sekä esityspaikka. Käy nauttimassa oopperasta, teatterista tai musikaalista, jotka tarjoavat viihdettä ja kulttuurielämyksiä.

 6. Talviurheilu: Talvella voit harrastaa laskettelua, hiihtoa ja luistelua Oslon läheisillä rinteillä ja ulkoilualueilla. Holmenkollenin hyppyrimäki ja sen ympäristö tarjoavat mahdollisuuden harrastaa talviurheilua ja ihailla upeita maisemia.

 7. Vesitoiminta: Oslonfjord tarjoaa monenlaisia vesitoimintoja, kuten purjehdusta, kajakointia ja veneilyä. Voit myös osallistua veneretkelle, joka tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman kaupunkiin mereltä päin.

 8. Konsertit ja tapahtumat: Oslo on täynnä konsertteja, festivaaleja ja muita tapahtumia ympäri vuoden. Tarkista paikalliset tapahtumakalenterit ja nauti musiikista, taiteesta ja viihteestä.

 9. Tiede ja teknologia: Teknologia- ja tiedemuseot kuten Teknisk Museum tarjoavat mielenkiintoisia näyttelyitä ja interaktiivisia kokemuksia kaikenikäisille.

 10. Virkistävät kylpylät: Rentoudu ja nauti loman tunnelmasta jossain Oslon lukuisista kylpylöistä ja saunoista, joissa voit rentoutua ja hemmotella itseäsi.

Katso myös nämä:

Löydä edulliset lennot Osloon

Halvat hotellit Oslo – Löydä suositut hotellit Lomakulma.fi

oslo nähtävyydet