Halvat hotellit Mikkeli

Halvat hotellit Mikkeli – Vertaa hotellit Lomakulma.fi

Mikkeli, Etelä-Savon maakuntakeskus, on viehättävä matkakohde, joka yhdistää upeat järvimaisemat, monipuoliset ulkoilumahdollisuudet ja kulttuurin. Kaupunki tarjoaa vierailleen mahdollisuuden tutustua Suomen historiaan ja nauttia kauniista Saimaan rannoista.

halvat hotellit mikkeli
By MKFI - Oma teos, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=15977507

Halvat hotellit Mikkeli – Löydä upeat hotellit sivustoltamme

Mikkeli, Etelä-Savon maakuntakeskus, sijaitsee kauniiden Saimaan vesistöjen ympäröimänä ja tarjoaa matkailijoilleen monipuolisen valikoiman elämyksiä. Kaupungissa yhdistyvät upeat järvimaisemat ja luonnonkauneus sekä mielenkiintoinen kulttuuritarjonta. Yksi Mikkelin vetonauloista on Saimaa, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet vesiliikuntaan ja veneilyyn. Vierailijat voivat vuokrata veneitä, kajakkeja tai osallistua veneretkille, jotka johdattavat heidät Saimaan saarien ja luonnonhelmien äärelle. Kalastajille Mikkeli tarjoaa unohtumattomia hetkiä, sillä alueen järvissä ja vesissä voi pyytää monia kalalajeja.

Kaupungissa on myös rikas kulttuurihistoria, joka näkyy esimerkiksi Mikkelin tuomiokirkossa, joka on yksi Suomen suurimmista puukirkoista. Lisäksi Mikkelissä voi tutustua paikalliseen taiteeseen ja kulttuuriin useissa museoissa ja gallerioissa.

Mikkelin ympäristö tarjoaa upeita ulkoilumahdollisuuksia, ja Repoveden kansallispuisto on lähellä, houkutellen patikoijia ja luontoharrastajia. Talvisin alue muuttuu hiihtäjien paratiisiksi, ja lähialueen hiihtokeskukset tarjoavat erinomaiset rinteet ja latuverkostot. Mikkeli on monipuolinen matkakohde, joka yhdistää luonnon, kulttuurin ja ulkoilun ainutlaatuisella tavalla. Se houkuttelee niin aktiivisia lomailijoita kuin niitä, jotka haluavat rentoutua kauniissa järvimaisemissa.

Suositut hotellit ja majoituspaikat Mikkelissä

Mikkelissä on monipuolinen valikoima hotelleja tarjoamassa majoitusvaihtoehtoja vierailijoille. Kaupungissa on hotelleja eri hintaluokissa ja tyyleissä, joten matkailijat voivat valita juuri omiin tarpeisiinsa sopivan vaihtoehdon. Alta löydät muutamia esimerkkejä Mikkelin suosituista hotelleista ja muista majoitus mahdollisuuksista. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä. Käytä sivun alussa olevaa hakua, jolla löydät parhaiten juuri sinulle sopivan hotellin.

1. Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli:

Tämä hotelli sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Mikkeliin, ja se tarjoaa modernit mukavuudet sekä upeat näkymät kaupungin keskustaan. Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja, joten ruoan ja juoman suhteen vaihtoehtoja riittää. Lisäksi täältä on helppo lähteä tutustumaan Mikkelin nähtävyyksiin.

2. Scandic Mikkeli: 

Toinen keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli Mikkelissä. Scandic tarjoaa mukavia huoneita ja monipuolisen aamiaisen, joka antaa hyvän startin päivälle kaupungissa. Hotellin läheisyydessä on useita kauppoja ja ravintoloita.

3. Hotel Uusikuu: 

Tunnelmallinen boutique-hotelli Mikkelin keskustassa, joka tarjoaa persoonallisia huoneita ja lähellä olevan ravintolan. Täällä voit odottaa viihtyisää ja ainutlaatuista majoittumiskokemusta.

4. Visulahti:

Visulahti on majoituspaikka, joka sijaitsee lähellä Suojalampi-nimistä kohdetta. Tässä 3 tähden mökkikylässä on yhteensä 30 mökkiä, ja jokainen niistä tarjoaa mukavuutta ja käytännöllisyyttä vieraillesi. Mökeissä on perusmukavuudet, mukaan lukien jääkaapit, mikä helpottaa omien ruokien säilyttämistä ja valmistamista. Voit nauttia ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä yleisissä tiloissa ja hyödyntää ilmaista omatoimista pysäköintiä. Ravintola Kulkuri palvelee skandinaavisen keittiön herkuilla, ja vesipuisto on hieno paikka viettää hauskaa aikaa vedessä.

5. Holiday Club Saimaa: 

Hieman kaupungin ulkopuolella sijaitseva, tämä lomakeskus tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja ja rentouttavia spa-palveluja. Hotellissa on myös oma golfkenttä, mikä tekee siitä houkuttelevan valinnan golfin harrastajille.

6. Anttolanhovi: 

Sijaitsee kauniilla maaseutualueella Mikkeliin lähellä ja tarjoaa rauhallisen ympäristön sekä mahdollisuuden nauttia luonnosta. Täällä voit rentoutua ja ottaa etäisyyttä kaupungin kiireestä.

Halvat hotellit Mikkeli – Haun avulla löydät lukuisia hotelleja ja majoitusvaihtoehtoja Mikkelistä mm.

  • Heimari Mikkeli
  • Bed and breakfast Mikkeli
  • Majoitus Mikkelin lähellä
  • Hotelli Marjaa Mikkeli
  • Hotellit Mikkeli keskusta
  • Mikkeli Gasthaus
  • Edullinen yöpyminen Mikkeli
  • Huoneistohotelli Mikkeli
  • Kartanomajoitus Mikkeli
  • Hostellit Mikkeli
Mikkeli nähtävyydet ja ajanviete

Mikkelissä on lukuisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, jotka tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden tutustua kaupungin kulttuuriin, luontoon ja historiaan. Kaupunki sijaitsee upeiden järvien ympäröimänä, mikä luo kauniit puitteet ulkoilulle ja vesielämälle.

Mikkelin tuomiokirkko: Mikkelin tuomiokirkko on upea puukirkko, joka valmistui vuonna 1897. Se on yksi Suomen suurimmista puukirkoista ja sen sisätilat ovat vaikuttavia. Kirkko on suosittu vierailukohde, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua paikalliseen kulttuuriin ja historiaan.

Kenkävero Puutarha: Kenkävero on historiallinen puutarha ja kartanoalue, jossa voit nauttia kauniista puutarhoista, kulttuurista ja herkullisista paikallisista ruoista. Tämä viehättävä paikka on ihanteellinen rentoutumiseen ja ulkoiluun.

Mikkelin taidemuseo: Mikkelin taidemuseo esittelee suomalaista taidetta ja kulttuuria eri aikakausilta. Museo tarjoaa kiehtovia näyttelyitä, jotka antavat syvemmän kuvan alueen taiteellisesta perinnöstä.

Visulahti: Visulahti on viihdekeskus, joka tarjoaa monipuolista toimintaa koko perheelle. Siellä voit nauttia vesipuistosta, seikkailupuistosta ja paljon muusta. Se on loistava paikka viettää hauskaa aikaa ystävien ja perheen kanssa.

Repoveden kansallispuisto: Mikkeli sijaitsee Repoveden kansallispuiston lähellä, mikä tekee siitä erinomaisen paikan luontoretkeilyyn ja ulkoiluun. Voit vaeltaa upeissa maisemissa ja ihailla järviä, metsiä ja kallioita.

Mikkelin teatteri: Mikkelin teatteri tarjoaa laadukkaita näytelmiä ja esityksiä ympäri vuoden. Se on hyvä paikka nauttia kulttuurista ja viettää iltaa teatterielämän parissa.

Mikkeli Golf: Mikkeli tarjoaa useita golfkenttiä, kuten Mikkelin golfkenttä, jossa voit pelata ja nauttia kauniista ympäristöstä. Golfin harrastajille kaupunki tarjoaa mahdollisuuden nauttia pelaamisesta luonnonkauniilla kentillä.

Mikkelin tori: Mikkelin tori on paikka, jossa voit kokea paikallisen kulttuurin ja ostaa tuoreita paikallisia herkkuja ja käsitöitä. Tori on myös loistava paikka tutustua paikalliseen elämään ja tunnelmaan.

By Sami Anttila from Finland - Visulahti / DinosauriaUploaded by SchuminWeb, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=14570884
Mikkelin historiaa

Mikkelin alueen historia juontaa juurensa kivikaudelle, ja se on ollut asutettuna jo noin 4000–2000 vuotta ennen ajanlaskun alkua. Alueelta on löydetty kivikautisia asuinpaikkoja, ja arkeologisia kaivauksia on tehty useilla rautakautisilla asuinpaikoilla ja linnavuorilla. Historiallisella ajalla Mikkelin seutu kuului ensin Novgorodin hallintaan, mutta Pähkinäsaaren rauhansopimuksen (1323) myötä se siirtyi Ruotsille.

Mikkelin kaupunki perustettiin vuonna 1838, ja sen asemakaava laati tunnettu arkkitehti Carl Ludvig Engel. Kaupunki kasvoi ja kehittyi vuosien varrella, ja se sai kaupunkioikeudet Venäjän keisari Nikolai I:ltä. Mikkelin lääninhallitus siirtyi Heinolasta kaupunkiin vuonna 1843, mikä vahvisti sen asemaa alueen keskuksena. Säästöpankki ja pankkitoiminta tulivat kaupunkiin, ja Mikkelistä tuli merkittävä hallinnollinen ja taloudellinen keskus.

Toisen maailmansodan aikana Mikkeli oli Suomen armeijan päämajan sijaintipaikka, ja kaupunki oli strategisesti tärkeä paikka sotatoimien kannalta. Päämajakoulu ja Päämajamuseo ovat edelleen muistona tästä ajasta. Sodan jälkeen Mikkelissä asutettiin siirtoväkeä.

Nykyään Mikkelissä voi nähdä historiaa heijastuvan monin tavoin kaupungin kulttuurissa ja muistomerkeissä. Kaupunki on kasvanut ja laajentunut vuosien varrella, ja se kukoistaa monien mahdollisuuksien ja nähtävyyksien kaupunkina Etelä-Savon sydämessä.

Katso myös nämä:

Mikkelin kotisivut

 

Halvat hotellit Mikkeli – Vertaa hotellit Lomakulma.fi

mikkelin nähtävyydet