Bath hotellit

Bath hotellit – Löydä parhaat hotellit Englanti

Bath on viehättävä englantilainen kaupunki, joka tunnetaan antiikista Rooman kylpylöistään ja Georgian-aikakauden arkkitehtuuristaan. Kaupunki tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden uppoutua historialliseen tunnelmaan, ihailla upeita rakennuksia, ja rentoutua kylpylöissä luonnonlähteiden vedessä.

bath hotellit
Photo by James Shaw on Unsplash

Bath hotellit – Lue lisätietoa matkailukohteista sivustoltamme

Bath, Somersetin kreivikunnassa sijaitseva kaupunki, on yksi Englannin historian ja arkkitehtuurin helmiä. Se tunnetaan parhaiten Rooman kylpylöistään, jotka ovat peräisin antiikin ajalta. Nämä kylpylät ovat olleet suosittuja vierailukohteita vuosisatojen ajan, ja ne tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden nähdä ja kokea, kuinka antiikin roomalaiset nauttivat kylpyläelämästä.

Bath on myös kuuluisa Georgian-aikakauden arkkitehtuuristaan, ja sen kaupunkikuvaan kuuluvat upeat kivitalot ja historialliset rakennukset. Royal Crescent ja The Circus ovat esimerkkejä Georgian-tyylistä, jotka hurmaavat kävijöitä.

Kaupungissa voi myös vierailla Bath Abbey -kirkossa, joka on vaikuttava goottilainen rakennus, tai tutustua paikalliseen kulttuuriin Bathin museossa ja taidegalleriassa. Vaeltaminen pitkin Pulteney-siltaa ja Canal Street -katua tarjoaa kauniita näkymiä ja mahdollisuuden nauttia kahviloista ja putiikeista.

Bathin kylpylöissä vierailu on ehdottomasti kohokohta. Thermae Bath Spa tarjoaa modernin kylpyläkokemuksen luonnonlähteiden lämpimissä vesissä, ja se on täydellinen paikka rentoutumiseen ja hemmotteluun.

Bathin kaupunki yhdistää historian, arkkitehtuurin ja kulttuurin ainutlaatuisella tavalla, ja se houkuttelee matkailijoita ympäri maailmaa kokemaan sen kauneuden ja viehätyksen.

Suositut hotellit ja majoituspaikat Bath

Bath:sta löydät useita hotelleja ja muita vaihtoehtoja majoitukseen. Alhaalta löydät tietoa paikkakunnan suosituista hotelleista sekä hieman lisätietoa majoituksesta paikkakunnalla. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja epätarkkuuksia voi ilmetä.

 1. The Gainsborough Bath Spa: Tämä luksushotelli sijaitsee historiallisessa rakennuksessa, ja siellä on oma kylpylä, joka hyödyntää kaupungin kuuluisia kuumia lähteitä.

 2. The Royal Crescent Hotel & Spa: Tämä hotelli sijaitsee upean Georgian-aikakauden rakennuksen Royal Crescentin varrella. Se tarjoaa ylellistä majoitusta ja upeat näkymät.

 3. The Abbey Hotel: Tämä viehättävä hotelli sijaitsee aivan Bath Abbey -kirkon vieressä ja tarjoaa kodikasta tunnelmaa sekä mukavat huoneet.

 4. Francis Hotel Bath: Tämä boutique-hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla ja tarjoaa tyylikkäitä huoneita, joissa on perinteistä englantilaista tyyliä.

 5. No.15 Great Pulteney: Tämä viehättävä hotelli on sisustettu ainutlaatuisella ja taiteellisella tyylillä. Se sijaitsee Bathin keskustassa, lähellä nähtävyyksiä.

 6. The Roseate Villa Bath: Tämä boutique-majoituspaikka tarjoaa elegantteja huoneita kauniissa rakennuksessa, ja se on vain lyhyen kävelymatkan päässä Bathin päärautatieasemalta.

 7. Bailbrook House Hotel: Tämä maalaistyylinen hotelli sijaitsee rauhallisella alueella Bathin ulkopuolella. Se tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maisemaan ja tyylikkäitä huoneita.

 8. Bath Spa Hotel: Tämä hotelli sijaitsee kauniissa puutarhassa ja tarjoaa rentouttavan ympäristön vierailijoille. Siellä on myös oma kylpyläalue.

 9. Apex City of Bath Hotel: Tämä moderni hotelli sijaitsee Bathin keskustassa, lähellä Thermae Bath Spa -kylpylää ja muita nähtävyyksiä.

 10. The Bird, Bath: Tämä tyylikäs hotelli tarjoaa mukavia huoneita ja sijaitsee kätevästi kaupungin keskustassa.

Bath hotellit – Löydä parhaat hotellit Lomamatka.fi

Bath nähtävyydet

Bath tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Muista, että tiedot muuttuvat ajan myötä ja on mahdollista ettei kaikki tiedot täysin pidä paikkaansa.

 1. Roman Baths (Rooman Kylpylät): Rooman kylpylät ovat Bathin tunnetuin nähtävyys. Nämä antiikin aikaiset kylpylät ja kuuma lähdevesi ovat olleet käytössä jo yli 2000 vuotta. Vierailijat voivat kiertää arkeologisia kaivauksia ja nähdä kylpylöiden upeita jäänteitä.

 2. Bath Abbey (Bathin katedraali): Tämä upea goottilainen katedraali sijaitsee kaupungin keskustassa. Se on vaikuttava rakennus sekä ulkoa että sisältä, ja vierailijat voivat ihailla sen kaunista arkkitehtuuria ja lasimaalauksia.

 3. The Royal Crescent: Tämä on kuuluisa kaareva rivitalo Bathissa, joka on rakennettu Georgian-aikakaudella. Royal Crescent tarjoaa upeat näkymät kaupungin ylle ja on erinomainen esimerkki Georgian-aikakauden arkkitehtuurista.

 4. The Circus: Toinen Georgian-aikakauden helmi, The Circus, on pyöreä avoin aukio, joka ympäröi kauniita kivitaloja. Se on kävelyretken arvoinen nähtävyys.

 5. Pulteney-silta: Tämä historiallinen silta ylittää River Avonin ja on yksi harvoista maailmassa, jossa on kauppoja ja taloja kummallakin puolellaan.

 6. Thermae Bath Spa: Voit nauttia kylpyläelämyksestä, joka hyödyntää kaupungin kuumia lähteitä. Thermae Bath Spa tarjoaa rentoutumista ja hemmottelua vierailijoille.

 7. Jane Austen Centre: Jane Austen, kuuluisa englantilainen kirjailija, asui ja kirjoitti Bathissa. Tämä keskus tarjoaa tietoa hänen elämästään ja aikakaudestaan sekä näyttelyitä ja esittelyjä.

 8. Holburne Museum: Tämä taidemuseo sisältää laajan kokoelman taidetta ja esineitä, mukaan lukien 1700-luvun englantilainen maalaus ja keramiikka.

 9. Bath Prior Park Landscape Garden: Prior Parkin maisemapuisto tarjoaa upeita näkymiä kaupunkiin ja sen ympäristöön. Puistossa voi tehdä kävelyretkiä ja nauttia luonnosta.

 10. Fashion Museum: Bathin muotimuseo esittelee muodin ja pukeutumisen historiaa aina 1600-luvulta nykypäivään.

Tapahtumat ja festivaalit Bathissa

Bath on kaupunki, jossa historia ja kulttuuri kohtaavat, ja se tarjoaa vuoden ympäri monia mielenkiintoisia tapahtumia ja festivaaleja. Tässä esittelemme joitakin Bathin merkittävimpiä tapahtumia, jotka houkuttelevat niin paikallisia asukkaita kuin matkailijoitakin.

Jane Austen Festival: Bath on tunnettu yhtenä Jane Austenin asuinpaikkana, ja joka syksy kaupunki juhlii tätä kuuluisaa kirjailijaa Jane Austen -festivaalilla. Tapahtumaan osallistuvat ihmiset pukeutuvat aikakauden asuihin, järjestetään tanssiaisia ja kirjallisia tapahtumia sekä tarjotaan mahdollisuus sukeltaa Austenin aikakauteen.

Bath Comedy Festival: Nauru raikaa Bathissa vuosittain Bath Comedy Festivalin aikana. Tapahtuma tarjoaa komediaesityksiä, stand-up-esityksiä ja muita hauskoja tapahtumia, jotka saavat kävijät hyvälle tuulelle.

Bath Christmas Market: Joulun aikaan Bath herää eloon kauniilla joulutorillaan. Markkinoilta löytyy käsintehtyjä lahjoja, joulukoristeita ja herkkuja. Tunnelmallinen ympäristö ja jouluvalot tekevät vierailusta unohtumattoman kokemuksen.

Bath Carnival: Kesäkuussa järjestettävä Bath Carnival on värikäs ja eläväinen paraati, jossa on musiikkia, tanssia ja asuja. Se yhdistää paikalliset yhteisöt ja tarjoaa iloisen päivän kaikille osallistujille.

Bath Half Marathon: Urheilun ystävät voivat osallistua Bathin puolimaratonille, joka järjestetään maaliskuussa. Tämä juoksutapahtuma houkuttelee juoksijoita kaikkialta maailmasta ja kerää varoja hyväntekeväisyyteen.

Ajanviete ja harrastaminen Bathissa

Bath on kaunis ja kulttuurinen kaupunki, joka tarjoaa monipuolisia ajanvietemahdollisuuksia ja harrastuksia niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin. Tässä  tutustumme Bathin tarjoamiin aktiviteetteihin ja harrastuksiin, jotka tekevät vierailustasi unohtumattoman.

Historialliset Kävelykierrokset: Bathin kaupunkikuva on kuin ulos historiallisesta saturomaanista, ja paras tapa tutustua sen historiaan on osallistua historialliselle kävelykierrokselle. Paikalliset oppaat johdattavat sinut läpi kaupungin kauniiden kujien ja paljastavat sen salaisuudet.

Bathin Kylpylät: Bathin Rooman kylpylät ovat kaupungin tunnetuin nähtävyys, ja vierailu niihin on kuin matka antiikin aikaan. Voit kokea kylpylöiden upeat arkkitehtoniset yksityiskohdat ja jopa pulahtaa kylpylävedessä.

Maaseutuvaellukset: Bath ympäröi upea maaseutu. Monet vaellusreitit tarjoavat mahdollisuuden nauttia luonnosta ja upeista maisemista.

Golf: Bathissa on useita golfkenttiä, joissa voit nauttia pelaamisesta kauniissa ympäristössä. Kenelle tahansa golf-harrastajalle tarjoutuu mahdollisuus pelata muutamalla kierroksella.

Theatre Royal: Bathin Theatre Royal on paikka nauttia teatterista, musikaaleista ja esitystaiteesta. Se on yksi Britannian vanhimmista teattereista ja tarjoaa laajan valikoiman esityksiä.

Ravintolat: Bath on tunnettu laadukkaista ruokapaikoistaan, ja monet ravintolat tarjoavat elämyksen paikallisesta ja kansainvälisestä ruokakulttuurista. Voit nauttia illallista hienostuneessa ympäristössä tai tutustua paikallisiin herkkuihin rennommissa ravintoloissa.

Taidegalleriat: Bathissa on useita taidegallerioita, kuten Holburne Museum ja Victoria Art Gallery, joissa voit ihastella taidetta eri aikakausilta ja tyylisuunnista.

Bath tarjoaa monipuolisen valikoiman ajanvietemahdollisuuksia ja harrastuksia, jotka sopivat jokaiseen makuun ja mielenkiintoon. Olipa kyseessä historiallisten kohteiden tutkiminen, luonnosta nauttiminen tai kulttuurista nautiskelu, Bathilla on paljon tarjottavaa kaikille vierailijoille.

Bath hotellit – Löydä suositut hotellit Lomakulma.fi